- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- 68
- Konu Sahibi lightcola fun
- #55.621
teşekkürler tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle diyorum anneme gram biriktir para biriktir bişey yap diyorum.afedersin g.. biti gibi dolanma peşlerinde diyorum.ben onu sürekli uyarırım zaten ki zaten annem etliye sütlüye karısmaz yorum yapmaz sessiz sakin biridir.İyi yapıyorsun canım
Annen senden sonra oğlu için 3-5 atsın köşeye sonra çok sıkışıyor
Bende bekliyorum ama,beklentilerime cevap yok..
Sanki hani argo bir tabir vardır yaa dul karı alıyorlar diye o durumdayım
Ne arayan ne soran ne ilgilenen
ama evlendikten sonra sorcam ben onlara bunları:)
canım bunlar ne ki.neler var neler.de anlatıp buranın yörüngesini deiştirmek istemiyorumAllah sabır versin vallaaçok ayıp şeyler
zamanlar mutlaka değişiyordur..ama umarım bu değişimler güzel yönlü olur..
Benim her bir zerresine öleceğim her bir zerresi kıymetli kocam,bütün dünyam,mutluluğum bilir benim değerimi![]()
neden kendilerini baktırmaya yer yaparlarki bilmemYuhhh artık yaaa..Offf benimkide cır cır cırr çok konuşuyo hep anlatıyo birde şivesi farklı anlamıyorum,geçmişten eskiden çok lazım sanki içimden BANANEEEEEEEEEEEEEeee demek istiyorum..
Başım şişiyo yaa
allahtan çok sık görmöüyorum Fenalıkkkk
Birde yaşlanınca sen bakcan bana diyo
bende olduuuu dedim
![]()
afiyet olsun canımsabah 2 dilim kepekli ekmek
peynir
çay
1 kaşık kavrulmuş az yağlı ıspanak
1 zeytin
Afiyet olsun Mervecim
Hadi Çorbayı içtin ekmek neden hem de 3 dilim
Kızlar şu bir gerçek ki dikkat etmiyoruz nefsimize sahip cıkmıyoruz..
Bende dahil kızıyorum kendime!!!!
Kaynana derdi çok anlatcak şeyde çoookkkk boşverelim en iyisi
evet ya tutamıyorum kendimi.hemde gelinlik bakmaya gittiğimzde kızların gelinlik deneyince ne kadar güzel olduklarını görüp özendiğim haldedayak istiyorum ben dayak
![]()
Bende zayıflamadan gelinlik giyip çıkamam diye bakmıyorum gelinlik..Şu bir gerçek ki gelinlik zayıflara daha cok yakışıyor.
Onun için azimli olmalıyız
Senin hedefin kaç kilo?_
benim hedefim düğünüme kadar şöylee bii 15 kilo falan.2,5 ay var.
Sıkı tutarsan verirsin canım inşallah
haftada 1,5 kiloya denk geliyo.ben bazen 2 kg birden veriyorum özellikle detoks günlerimde.veririm inşallah yaaaa.çünkü ben 80li kilolardaykende ve aşagısındayken süper oluyorum çok belli etmiyorum kilomu zaten normaldede
Detoks günleri naısl oluyor?
canım çoğu zaman haftada 1 gün lapa yapıyorumda ben![]()
Nasıl uyguluyorsun ne işe yarıyor?
canım albümlerime gir.orda bütüm ayrıntılarının yazdıgı bi resim var.vakti zamanındada herkes rodu diye en sonunda albüme kaydetmiştim iyi oluyo valla![]()
evet canım 3 öğün yiyosunnncanım sabah-öğle-akşam mı yiyosun??
Bende yapayım bari deneyim bi
ahh ahh ben akıllanmıcam herhaldee
ögle yemeginde arkadaşım vardı
ölçülerini bilmiyorum ama söyle rapor edeyimm
patatesin sulu yemegi
yeşil fasule
ve közlenmiş biberden olmuş tursu
hemen gidecek diye çay koydun yanına yaptıgım kekten koydum hatrı sayılır bi şekildede ondan yedim aman allahım ne yaptımm ben yaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
bende öğlen 1 kase yeşil mercimek çorbası
4 ceviz büyüklüğünde bulgurlu 1 kase kabak yemeği
:22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22: [/QUOTE .!.:hak ettim ben hakkettimm:26::26::26::26::26:
evet canım 3 öğün yiyosunnn
afiyet olsun canım![]()