- Konu Sahibi lightcola fun
- #55.101
bana önerebleceğiniz bispor aleti varmı??almayı düşünüyorum ama hiç bifikrim yok spor aletleri hakkında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana önerebleceğiniz bispor aleti varmı??almayı düşünüyorum ama hiç bifikrim yok spor aletleri hakkında
selam kızlar nasılsınız.dün erken çıktım işten o yüzden girememiştim hiç.
selam kizlar bugun hic ugrayamadim bu saate kadar çok isim vardi ...anca simdi girebildim ama kimse kalmamis...bugun cok yoruldugumdanmidir nedir tansiyonum dustu , cok aciktim ve biraz fazla yedim...yediklerim soyle bugun:
sabah: 2 dilim ekmek 2 dilim sucuk,5 zeytin, 1 kk peynir, 1 tatli kasigi bal...
oglen: yarim ekmek arasinda marul , 1 domates ve 85 gr lik ton baliktan sandvic yaptim...(abartmissin diyeceksiniz, biliyorum ama doyacak kadar yemeseydim kesin bayilirdim elim ayagim buz kesti)
aksam yani simdi 1 bardak tarhana corbasi icicem ekmeksiz ve 1 yada 2 havuc yiycem...
aksamda meyve yerim elma ve mandalina
olmazmi canim var tabi sana stepper oneriyorum...mukemmel inceltiyor, ter attiriyor ve kan dolasimini hizlandiriyor...ben alali 5-6 sene oldu en son oglum 6 aylikken kullanabilmistim simdi kullanamiyorum oglumdan dolayi oda benle ustune cikmak istiyor kirar diye kaldirdim...ama okula baslayinca yeniden cikaricam ve verecegim kilo kaybini 2 kati hizlandiricam...mutlaka al derim cok pahalida degil ustelik...
bahsettigim alet bu canim http://www.diabetendurance.org/images/Mini_Stepper.jpg
bacak ve kalca inceltmede mukemmel ve kas yapmayada yariyor ayrica...![]()
bence abartmamışsın gayet ii ben açıkası kaçırınca nelr yiyorum tatlı vs çok kaçırmadıktan snra yarım ekmeğin hemen yakılabileğini düşüüyorum tabi öyleyse eğer..nedense benm tek korktuğum tatlıı
evet bende zaten ne zaman kilo alsam tatlidan dolayi oluyor bu, digerleri beni cok kilo aldirmiyor ama su tatlilar mahvetti beni...
bunu denemiştim evet biyerde..rsmini görünce hatırladım.bütün vücudu çalıştırırmı bu acaba ben yürüyüşe çok çıkamıyorum dışarı evde bütün hareketleri yapabilceğim bişey olsun istiyorum
günaydın kızlar nasılsınız.
bilgecim sınavının iyi geçmesine sevindim canım yaaa ne güzelll
mehay kaç paradır bu alet acaba :26:
bu arada bildirimimi yapiyimmmmm
taaaaaaaammmmm 2 kilo vermişim![]()
95 çıktım çok sevindim.haftaya hedefim 93![]()
canim ben burdan aldim 40 euroydu yanlis hatirlamiyorsam ama Turkiyede kac paradir hic bir bilgim yok inan...:44:
mervecim hani liste???hazirlayacaktin bugun hani:26: bende bildirimimi yapayim hazirlarsan eklersin bu sabah 63 kilo geldim canim...
canım herkes bildirimini yapsın listeyi öyle yaparım:13:
kızlar bi de herkes başlangıcını,bu haftayı ve hedefi söylesin![]()
mervecim,tebrik ederim seni,süpersin.güzel bi gelin olcan inş.günaydın kızlar nasılsınız.
bilgecim sınavının iyi geçmesine sevindim canım yaaa ne güzelll
mehay kaç paradır bu alet acaba :26:
bu arada bildirimimi yapiyimmmmm
taaaaaaaammmmm 2 kilo vermişim![]()
95 çıktım çok sevindim.haftaya hedefim 93![]()
mervecim,tebrik ederim seni,süpersin.güzel bi gelin olcan inş.
bu arada ben yarın tatile çıkıyorum..şubatın 14 üne kadar yokum..liste yaparsan izinli göster beni....gelince devam edicem...inş. tatil dönüşü korktuğum başıma gelmez...
bnide ekleyin bildirimler ne zaman yapılıyo 57 kiloyum hedefim 53 inşallah belli bi kilonun altınada inmek zor oluyo ama bi ara hint yağı ile bağırsak temizliğini deniycem anca öyle gider bu arada herkese slm
mehaycım tatlım nasılsın![]()