• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar bende dün akşam yaptıgım tarifi size de veriyim onunla başladım güne. hem bir diliminde sadece20 kalori hem tok tutucu yulaf kepeginden dolayı hemde saglıklı. sabah 3 dilim onunla peynir yedim . acayip tokummm. 3 tane yumurta 5 kaşık yagsız yogurt aldıgı kadar yulaf kepegi. çırpın kek kıvamına gelince dökün bi kalıba 15 dk sonra 180 derece fırından çıkarın. çok saglıklı çok hafif söliyim. azcık peynirle sabah bunu yiyorum. bundan sonraki bütün ögünlerim hazırladıgım çorba. oda şöyle kereviz,kabak,biber,domates,azcık lahana ,sogan düdüklüde pişirip blendrdan geçiriyorum süper... ben yukarda yazmıştım. hergün farklı bir çorba içiyorum bütün gün.

ben de burdayimmm
tunaydin demek istiyorum artik cunku oglen oldu.sabah kizlari okula birakip geldikten sonta direkk yatagaaaa dedim ve uyudum.yani 8:30dan 12:00ye kadar uyudum.gunlerdir yasadigim uykusuzluk sorunum da bitmis oldu oh beee.simd size yazdiktan sonra kahvaltimi yapicam.
reglimin ilk gunu sayilir.cok agirlastim.ben de bu tatli krizleri nerden gelio diyodum.unutmusum tarihini.aksam anladim tabi.kahvaltidan sonra da bu saate kadar cooktaan bitmesi gereken ev islerine gecmek zorundayim.telefonumda cevapsiz aramalar dolmus.geri donsemmi bilmiyorum:37:.hic disari cikasim yok vallahi.ev kusu olmak istiyorum.dinlendim nasilsa hadi bugun burdayim.gelin beni yalniz birakmayin.
:54::49:

öğlen dışarda yedim, odaya gelen tatlılardan da yedim :4:
ne biçim diyet yapıyorsam ben, sanırım ben diyeti böyle kafadan yapınca kaçamaklarım çok oluyor.
şu dukan'ın kitabını alsam da ona mı başlasam kiii :26:

ben de yapamiyorum rejim falan.bi sinir tanimiyorum yemek konusunda.sebze falan da kalmadi evde zaten.useniyorum alisverise cikmayada.:37:
onume geleni yiyorum.kimse bana dur demiyo:50:

Sabah kahvaltim 2dilim ekmek biraz peynir2tane salam arada kahve biraz once 1dilim ekmek 1kase corba ictim simdi yesil cayimi icicem dikkat ediyorum ama yerimde sayiyorum anlamadim gitti yaaa

valla ben sabah kahvaltımı yazmıştım. saat 13:00 de o iğrenç kerevizli ve lahanalı çorbadan içtim. ıyyyyyy iğrençti. o çorbayı asla içemiceme karar verdikten sonra dışarı çıktım 3 km yürüdüm yürüdüm. şimdi eve geldimm nolllll muhteşem bir salata yaptım.( sadece marul domates ve salatalıktan oluşan azcık da nar ekşisi um. ve bolca elma sirkesi) buzlukta bir dilim somonum vardı fırına koydum. kızlar biliyorsunuz diyette balık yiyecekseniz en güzeli somonnnn. mutlaka yiyin. tabii yagsız bir şekilde baharatlı ve soganlı fırına koyun. yarım saate kalmaz onlarıda yiyip yemek faslını bitirmeyi düşünüyorummm açıkçası

Aksam yemegim 1tabak pirasa 1dlm ekmek 2kasik bulgurpilavi 1kase yogurt simdi yesil caymi icicem 10gibi form cayimi icerim buaksamki yeme icme isini bitiririm ins

ben de yapamiyorum rejim falan.bi sinir tanimiyorum yemek konusunda.sebze falan da kalmadi evde zaten.useniyorum alisverise cikmayada.:37:
onume geleni yiyorum.kimse bana dur demiyo:50:

aboooooo,ben de sanıyorum ki sınır tanımayan bir benim..:52::52::52:bugün arkadaşlarlaydık,bi sürü çeşit vardı,hepsine tamam da su böreği de vardı yaaa:17::17::17:

aaa ben yazincaya kadar sen cikmissin bile neyse benim de uykum yokhic.o yuzden nettte takiliorum iste boyle.kk nin dekorasyon bolumleri falan dailgi cekiciymis.ilkdefa inceledim.ee tabi kafayi taktik kilolara gozumuz baska seyi gormuyo.hazir rejim yapamiyoken bidolasiimdedim ben de:1:
neyse hic tadi kalmadi topigin farkindamisiniz?neden kimsecikler ugramaz oldu bilemiyorum.24 saat pc yedokunmuyorum demiyceksiniz heralde dimi?
neler yapiyosunuz?ozel biseyler uygulayan yokmu?baska topiklerde yazmislar.bazi bayanlar bir krem kullaniyorlarmis.incelticiymis.simdi ben isim marka falan vermiiim yine uyari gelir(ama onlar vermisler gayet acik)
kremi surduklerinde bi kizariklik ve yanma hissi oluyormus 10 dk falan ama ciddi anlamda sikilasma oluyormus.selulitlerede iyi geliyormus.inansammi bilemedim:26:

aaa ben yazincaya kadar sen cikmissin bile neyse benim de uykum yokhic.o yuzden nettte takiliorum iste boyle.kk nin dekorasyon bolumleri falan dailgi cekiciymis.ilkdefa inceledim.ee tabi kafayi taktik kilolara gozumuz baska seyi gormuyo.hazir rejim yapamiyoken bidolasiimdedim ben de:1:
neyse hic tadi kalmadi topigin farkindamisiniz?neden kimsecikler ugramaz oldu bilemiyorum.24 saat pc yedokunmuyorum demiyceksiniz heralde dimi?
neler yapiyosunuz?ozel biseyler uygulayan yokmu?baska topiklerde yazmislar.bazi bayanlar bir krem kullaniyorlarmis.incelticiymis.simdi ben isim marka falan vermiiim yine uyari gelir(ama onlar vermisler gayet acik)
kremi surduklerinde bi kizariklik ve yanma hissi oluyormus 10 dk falan ama ciddi anlamda sikilasma oluyormus.selulitlerede iyi geliyormus.inansammi bilemedim:26:

ya giriyorum bakıyorum, ne yediğimizi yazsak da kimseden bi cevap gelmiyor. bakıyorum herkes normal şeyler yiyro yada benim gibi kaçamakları kaçamak deyip geçiştiriyor.
özel bişey, spor yapıyordum ama bu hafta onu çoook aksattım. haftaya tekrar sıkı tempo spora başlıyorum inş. doğrusu o kremi merak ettim, bi ara ben de araştırıyordum ama. yosun sabunu kullanıyorum banyoda,buralardan okumuştum bi zamanlar, kabak liifi var bir de ama benimki baya yıprandı. banyodan çıkmadan da bacaklarıma soğuk su tutuyorum. etkisi varmı, cidden bilmiyorum ama haftaya bacak ölçülerimi alacağım, bi değişiklik olmuşsa paylaşırım inş :34:
bu arada anneme dukan'ı yapalım beraber dedim, o çok zzor dedi :25: ama aralık sonuna kadar ben bi değişim görmezsem başlamayı düşünüyorum :26:

ben de stepperi 10 dk dan fazla yapamiyorum.sanirim yeni baslagim icin baya zor gelio bana bacak hareketi.ama malesef benim asil sorunum kalca basen ve bacaklarda.bacakalrimin alt kisimlari bile cok kalin.o bahsettigim kremi de bacaklarini inceltmek isteyenlerin topiginde gormustum.boyle seylere pek inanmiyorum ama caresizlik iste.step olayinin uzerine gitmeliyim ... belki boylece terlerimde biraz faydasi olur.10 dk 10 dakikadir.hic yoktan iyidir.:37:
bu arada henuz kahvalti yapmadim.ne yesem acaba diye bakiniyorum.neyse tam tahilli ekmegim var hafif biseyler bulurum elbet.:34:

bacak hareketinde ölçülerini alman faydalı olup olmadığın görmen açısından ii olabilir.
ben leslie yapıyorum ve ölçülerimi aldım, haftaya tekrar alıcam bakalım..
sürekli oturarak çalışınca insanın poposu ve bacaklar şekil değiştiriyor resmen! :50:

bacak hareketinde ölçülerini alman faydalı olup olmadığın görmen açısından ii olabilir.
ben leslie yapıyorum ve ölçülerimi aldım, haftaya tekrar alıcam bakalım..
sürekli oturarak çalışınca insanın poposu ve bacaklar şekil değiştiriyor resmen! :50:

leslie muhteşem bi şekilde inceltiyor ama haftalık ölçme bence
aylık ölçebilirsin
hafta çok kısa değil mi:26:

leslie muhteşem bi şekilde inceltiyor ama haftalık ölçme bence
aylık ölçebilirsin
hafta çok kısa değil mi:26:

yok canım haftalık ölçmüyorum, tarih tam bilmiyorum ama 2 hafta önce ölçtüm, haftaya ölçersem 3 hafta olur...
haftalık moral bozabilir, sanki bişeyler oluyo ama kilomda hiç fark yok...

öğlen çok kalorili bi menü vardı, hiç söyleyip de canınızı istetmeyim kızlar.. yedim, pişman oldum ama sinir de oldum...
diyet miyet yapmıyorum sanırım ben, yoksa bu yediklerimi diyet yapan insan yemezdi !
kendime çok kızzdım yaa :47::47:

Back