• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar

isim------------------------------------kilo

mehay---------------------------------64.5

paytak paytak kosan koala--------------68

filizzz64--------------------------------71.8

bilge85---------------------------------67.2

Listede bulunmak isteyenler adini ve kilosunu yazsin...Bugun listeye eklenmenin son gunudur bugunden sonraki bildiren arkadaslari birdahaki haftanin listesine ekliyecegim...

Son düzenleme:
meliscim hosgeldin canim diyette degilmisin artik??ozge hamile canim sen nerelerdesin???

hoşbulduk mehaycım iyim cnm bende sen nasılsın çok sevindim özgeninn hamiş haberineee ikizmiş :)allah kurtatrsın inş...

diyetee deilim cnm artık verdim kilomu korumaya çalışııyorummartık herkeze selamm söyle canımmm senide öpüyorumm.:16:

hoşbulduk mehaycım iyim cnm bende sen nasılsın çok sevindim özgeninn hamiş haberineee ikizmiş :)allah kurtatrsın inş...

diyetee deilim cnm artık verdim kilomu korumaya çalışııyorummartık herkeze selamm söyle canımmm senide öpüyorumm.:16:

canim iyiyim bende saolasin evet ikiz ozgenin bebekleri :)) bu arada eskilerden kimse kalmadi ugrayanda yok valla ugrarlarsa iletilirim selamini canim opuyorum....:16::16:

Listede bulunmak isteyenler adini ve kilosunu yazsin...Bugun listeye eklenmenin son gunudur bugunden sonraki bildiren arkadaslari birdahaki haftanin listesine ekliyecegim...

benı de ekler mısın cnım...

kılo vermek ıstıyorum ama bırturlu basaramıyorum....

sweet_baby-------------------------- 71.0

slm kızlar uzunnnca bır aradan sonra ınsallah vakıtsız vakıtlerımden ayırıp gırmeye calısıcam ınsallah bende
mehayım bak ben geldım kokunu aldım ınan :) bende pazartesı 69.0 ıle baslamıs bulunmaktayım ve persembe gunu malum doneme denk geldı ama ben tatlı krızlerını kaysılarla atlatmaya calıstı becerdım ınsallah bugunde lpa gunu ılan ettım kendıme bakalım ınsalllah sabah lapamı yedım gun nasıl ılerlıcek ınsallah bozmam ıkı cocuk olunca pek duzenlı gıdemeyebılıyor okulda bos derslerımde de gırmeye calıscam yoksa ewde pek vaktım olmuyor

nazlibahar------------------------------68.1

sweet-baby----------------------------71

Son düzenleme:
ay aman mehayım benı de ekle hemen unutma bu sabah ıtıbarıyle 68.1 persembe gene lapa yapmak lazım o zaman ayy bırden eskı gunler aklıma geldı ne gzl dı ya topıgımız ınsallah yıneeskı gunlerdekı gıbı olur ya benım pc cok yavas sınır edıyor benı :50:

slm kızlar uzunnnca bır aradan sonra ınsallah vakıtsız vakıtlerımden ayırıp gırmeye calısıcam ınsallah bende
mehayım bak ben geldım kokunu aldım ınan :) bende pazartesı 69.0 ıle baslamıs bulunmaktayım ve persembe gunu malum doneme denk geldı ama ben tatlı krızlerını kaysılarla atlatmaya calıstı becerdım ınsallah bugunde lpa gunu ılan ettım kendıme bakalım ınsalllah sabah lapamı yedım gun nasıl ılerlıcek ınsallah bozmam ıkı cocuk olunca pek duzenlı gıdemeyebılıyor okulda bos derslerımde de gırmeye calıscam yoksa ewde pek vaktım olmuyor

Nazlimmmmm, askummm ,sefkulummmm ,hosgeldin sevgiyle kucakliyorum seni canimmmmm:48::48::48::48::48::48::48::54::54::54::54:canim benimde cok vaktim olmayacak bu haftadan sonra ben bu hafta calismiyordum haftayada belli degil calisip calismayacagim ama bende senin gibi evden cocuktan ve isten vkit bulunca giricem...bunu kendimize vakit ayirmak olarak dusunelim bence, madem burda zayifiyoruz oyle degilmi???:61::61:hadi bakalim disli rakibimde geldigine gore artik daha dikkatli ol diyorum kendime:121::121:

gunaydin herkeseeee
cumartesi sabahi falan demedim hemen tartildim.yine biraz gram vermisim.:52:
ama kahvaltiyi abarttigim icin bi pismanlik var icimde:37:
neyse toparlamaya calisicam artik

aman aşkum diş mi kaldıkı bızde dokuldu ınan butun dişler ihihihihihi
burası olmada gercekten devamını getıremıyorum ben de 2008 de burası sayesınde hamıle kalmadan vereyım dıye 15 kılo vermıstım ama hala soktayım bı 15 daha versem oooohhh degme kayfıme ozmn
ama sen hala supersın ;))) 64 de kılomukı :) sen sollarsın gene benı ole dersın ama yatısemem sana ben 63 oldumu ınemıyorum ben bılıyorsun bakalım bu sefer nolcak
canım ben bı ewımı sılıp supureyım camasır ıslerımı halledeyım oğleden sonra gelırım ınsallah hemen cızelgemı yapıcam :)gorusmek uzere byby
ozlemısım ya ayrılamıyorum aslında kalldım kahvaltı masasında :)

aman aşkum diş mi kaldıkı bızde dokuldu ınan butun dişler ihihihihihi
burası olmada gercekten devamını getıremıyorum ben de 2008 de burası sayesınde hamıle kalmadan vereyım dıye 15 kılo vermıstım ama hala soktayım bı 15 daha versem oooohhh degme kayfıme ozmn
ama sen hala supersın ;))) 64 de kılomukı :) sen sollarsın gene benı ole dersın ama yatısemem sana ben 63 oldumu ınemıyorum ben bılıyorsun bakalım bu sefer nolcak
canım ben bı ewımı sılıp supureyım camasır ıslerımı halledeyım oğleden sonra gelırım ınsallah hemen cızelgemı yapıcam :)gorusmek uzere byby
ozlemısım ya ayrılamıyorum aslında kalldım kahvaltı masasında :)

:52::52: cikar o disler geri yakinda sen merak etme :27: evet yaa o zaman 60 larin altina inmistin yine yaparsin sana cok guveniyorum ben azimlisin verirsin...baslangicta boyle olman normal sonra kim kimi sollar bilmem ...sen genede beni sollama ama :27::27::27: ikinci olsanda olur canim bisey kaybetmessin oyle degilmi :60:60:60

kizlar oglum durmuyor artik basladi gene yaramazliga ben artik salona geciyorum o uyuyunca gelirim burda olun:34:2-3 saat sonra geri gelirim hadi opuldunuz:16::16::16:

evet canim biliyorum acikirsam yerim hafif biseyler:40:sen ne zamandir diyet yapiyorsun boy ve yas kac??

ben de kendımı bıldım bılelı dıyete baslıyorum 1 hafta yapıyorum gerısını getıremıyorum..

boy 163 yas 34....karatay dıyetı dıye bı dıyet var..onu denedım ama ondada nedendır bılmem..elım ayagım buz kestı ...bıraktım...

bu 2 gundur kendıme dur dıyemıyorum bıturlu...anlıyacagın ıpın ucu kactı....:37::37::37::37::37:

ben de kendımı bıldım bılelı dıyete baslıyorum 1 hafta yapıyorum gerısını getıremıyorum..

boy 163 yas 34....karatay dıyetı dıye bı dıyet var..onu denedım ama ondada nedendır bılmem..elım ayagım buz kestı ...bıraktım...

bu 2 gundur kendıme dur dıyemıyorum bıturlu...anlıyacagın ıpın ucu kactı....:37::37::37::37::37:

merak herkes senin gibi ara ara ipin ucunu kacirip ara ara diyetteyiz :1::1: ama bundan sonra yarislar var daha dikkatli olmamiz lazim zaten bu yarislardan motivasyon icin...her zaman ise yaramistir:40: canim sagliksiz diyetler yapmamak lazim yada bizi diyetten sogutacak biktiracak diyetler yoksa basaramayiz...biz zaten bircok seyi biliyoruz neyi yiyip neyi yememiz gerektigini onlara dikkat edip herseyden azar azar yiyelim kendimizi SIKMADAN istedigimiz kiloya duseriz bence:34::34: evlimisin cocuk varmi?

Back