- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.261
günaydın özgecim
yeni kilom 71 giden tamı tamına 1 kilo
kaynanamlar gidince gelirim inşlh sohbete
merve neden gelmiyo acaba
nişanlanmış hayırlı uğurlu olsun allah mutluluğunu daim etsin face de görüyorum ama oda buraya gelmek istemiyo herhalde
selam kızlar..kimse yok?!beni de izinli yazın..artık ramazan dönüşü burda buluşuruz...bu arada kilo aldım
asya bu yazını yeni gördüm
evet nişanlanacağını biliyorduk zaten
ama mervenin neti yapılmadı daha
faceye de nişanlısı giriyor
neden buraya gelmek istemesin kiiiiii
buranın hiiiiiiçççççççç motivasyonu kalmadı da ondan canım baksana kimse gelip bildirim bile yapmamış ayse dısında eskiden bu topik böylemiydi
selam kızlar bende geldiiimmbende 23 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim 2bebişim var oğlum 2 kızım 1 yaşında bendekilerde doğum kiloları ee tabi 2 doğum yaptım arka arkaya yani oğlum 3 aylıkken ikinciye hamile kalmışım kiloları veremeden üste bidaha almıştım tabii,, evlendiğimde 62 kiloydum,2. doğumumdan sonra 76.600düm ve kızım 6 aylık olunca tarrtıda 80 kilo olduğumu görünce karar verdim sağlıklı beslenmeye, 4 -5 ayda 14kilo küsür verdim şuan yani geçen cuma 65.8 kiloydum bu hafta tartılamadım yarın tartılıcam ve ben yeşil çay hiç içmezdim sporda yapmamıştım,ama yeme düzenimi sağlıklı yaptım ve akşamları 7den sonra bişey yemedim şimdiyse aydır kullanıyorum yeşil çayı ve sallama içiyorum ben birde karışık form çayını içiyorum günde 2 bardak yeşil çay 1 bardak form çay,etkisi oluyomu bilmiyorum ama inanıyorum abur cubur ve kola yok artık hayatımda onlar çok kilo aldıyomuş bana kesince anladım yeşil çayın tadı güzel değil ama bi dikişte içiyorum bazen burnumu tıkayıp arada gelir sohbete katılırım herkeze açıktır heralde dimi burası gelmiyimmi yoksa
hayırdır canım ?
kimse kalmadı burda
isim -------------- şimdiki kg --------- verilen kg
oyelken --------------- 74,5 ------------ kilosunu korumuş
emyay_8990 -----------82,5 -------------nişan dolayısyla izinli
love_my ---------------63,0- ------------bildirime gelmedi 2.hafta
aysen_34 --------------71,0 -------------1 kg vermiş
bilge 85 ----------------67,5 ------------- izinli
cornella ----------------68,6 ------------ kardeşi geldi izinli
günün birincisi ayşen_34
Kızlar merhaba belki bazılarınızın topiğimden haberi vardır..Nisandan beridir diyet yapmaya çalışıp yapamayan yerinde sayan biriyim ben..Hergünüm mutsuzlukla geçiyor kilo yüzündenbalık ve tavuk yemiyorum ekmeksiz pilavsız sebze yemeği yiyemyorum zorlaynca midem bulanıyo herşeyi geçtm ben bi türlü motive olamıyorum..Bi ışık gördüm aha bugün beynime hükmedip zayıflayacağım moduna da giremiyorum..diyetisyenler şunlar bunlar milyon kez gittm bıktım artık..topiğimde detaylı anlattım gerçi hepsini..uzun lafın kısası antalyada yaşıyorum motivasyona ihtiyacım var beni aranıza alırmısınız :) merak edenler için topic : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mdan-beridir-pesimi-birakmayan-mutsuzluk.html
tatlım neden bırakıyorsunki diyetini devam et hırslı ol gerçektende yüzün çok güzel topiğini okudum,canım bende çok moral bozukluğu yaşıyodum ama şimdi çıtır olunca anladım herşey ne kadarda çabuk geldi geçti daha dün 46 beden pantolonlarımı çıkarıp denedim ilk defa okadar bol geliyorlardıki inanamadım ya ben böylemiydim falan oldum ağzım kulaklarıma vardı seni ele almak isterim,gel yaşam koçun olayımşaka biyana gerçekten kilo vermen lazım bunu unutma hayatını heryönde kötü etkiliyodur biliyorum üzülme sende zayıflayabilirisin bunu unutmaaa,ve ne istersen sorabilirsin burda yardımcı olmak için elimizden geleni yaparız ama önce kafanda bitirmen en önemlisi,,bende 3.5 yıllık evliyim 23yaşındayım 2 bebeğim var oğlan 2 kızım 1 yaşında bendekilerde doğum ve sonrası kilolardı ama gittiler bak şimdi çocuklarım yanıma kar kaldı
hadi hayırlısı bakalım yarından itibaren kendimi denemey başlicam..yarın buraya bin kez acıktım die yazabilirim ama çok kızmayın bana olur mumotive edin beni meleklerim
merak etme başarıcaksın eğer acıkıpta yeme diyen yok zaten canım yee ama sağlıklı şeyler ye hatta acıkınca 1 tane haşlanmış yumurta ye hemen doyduğunu farkediceksin,,,ya zaten burdada ben den başka yaşam koçu kalmamış neyse birazdan bende çıkıcam annemlere gidicem kardeşim yemin töreninden sonra izine gelmişti,tekrar yola çıkıyo bugün onu geçiricez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?