Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selamlar terkedilmiş topik
kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin inşlh
özgecim sende yoksun

bende misafir yoğunluğu devam ediyor artık bir hafta daha bendeler herhalde
diyet işi iyi gidiyor cumadna beri epey gitmiş benden

slm herkese tadı tuzu kalmamış topiğin:26: herkesin kandili mübarek olsun..hayırlı kandiller
bikaç gündür dikkat etmeye başladım yediklerime ekmeği biraz olsun çıkardım hayatımdanbugünde niyetliyim inş..menüyü yazmak kolay oluyo böyle
cmrteside erkek ark.geliyo izne sevineyimmi napayım bilemedm onada söz vermiştm kilo vercem die

olsun canım sağlıklı ol da kg bir derece önemli

selam özge nasılsın bana kızdınız mı bilmiyorum ama topik geyik bölümüne tasınınca pek giresim gelmedi çoğu kişi de gitti pek motivasyon kalmadı burda

selam özge nasılsın bana kızdınız mı bilmiyorum ama topik geyik bölümüne tasınınca pek giresim gelmedi çoğu kişi de gitti pek motivasyon kalmadı burda

iyiyim asya sen nasılsın
yooo kızmadım ama haber vermeni beklerdim
çünkü bayağı zaman ben listeden silmedim kimseyi
eet kimse kalmadı burda maalesef belkide yaz dönemindendir bilemiyorum

iyiyim asya sen nasılsın
yooo kızmadım ama haber vermeni beklerdim
çünkü bayağı zaman ben listeden silmedim kimseyi
eet kimse kalmadı burda maalesef belkide yaz dönemindendir bilemiyorum

haber vereceğim hafta burda liste felan yapılmadı zaten sen yoktun yani sonra daunuttum canım yaaa
neyse arada sohbete gelirim canım

merve neden gelmiyo acaba
nişanlanmış hayırlı uğurlu olsun Allah mutluluğunu daim etsin face de görüyorum ama oda buraya gelmek istemiyo herhalde

Arkadaslar gecen yıl bır tanıdıgın tavsıyesıyle lw 60 90 kullandım.3 ayda 12 kg verdım.normalde bır kutu 15 gunluk.ben ılk kutuyu 15 gunde bıtırdım.2.5 ayda 2 kutu kullandım her zaman ıcmedım...benım tatlı ıstahımı hıc bır sey yok etmemıstı ama bu ılac harıka bır sey evet zararlı dıyorlar ama ben hıc duymadım lw 60 90 la hasta olan bırını.ılk zamanlar bıraz bas donmesı yapabılıyor ama sonra gecıyor.12 kgdan 2 kg almısım.oda 2 aylık hamılelık gecırdıgım ıcın.sımdı yenıden basladım.....2 kg gıtmesı gerek...bu gun ıkıncı gunum gunde ıkı ogun yıyıyorum.yemeklerden yarım saat once alıyorum.kahvaltı bır dılım kepek yada tam bugday ekmegı salatalık domates peynır ve marul yıyıyorum...arada meyve aksam bır tabak sebze yemegı yanında ygurt yada salata bol su ıcıyorum.zaten ılac cok su ıstegı yapıyor...her hangı bır hastalıgı olmayan herkez kullanabılırmıs eczacı oyle demıstı....

12 kg ciddi bir rakam tebrik ederim seni

diyete baslamak onemlı degıl karar vermek onemlı.yıllardır akupunktur dıyetısyon spor yuzme herseyı denedım hepsınde verdım ama hemen gerı aldım.lw 60 90la almadım bır yıl ıcerısınde sadece 2 kg aldım onuda 2 haftada verıcem ıns....verın kıloları kurtulun...ınsanın psıkolojısı bozuluyor en cok ta alısverıste...ben cok kılolu degıldım kılo vermeden once 42 beden gıyıyordum sımdı 40 beden gıyıyorum ıstesemde 38 bedene dusemem ben kemık yapımdan dolayı...ama sunuda cok ıyı bılıyorum ben bu verdıgım kıloyu mutlaka alıcam belkı sımdı degıl ama ılerıde alıcam ben tombulum :))) az yememe ragmen hep topluyum bu hıc degısmedı cocuklugumdada sımdıde annem toplu halalrım teyzelerım kuzenlerım sulalece boyleyız bız cok kılolu degılız ama zayıf da degılız :))))

kalan 2 kg nu diyetle yada sporla verseydin keşke
bende kg veremiyorum maalesef
ailede de en kilolu benim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…