- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.261
canim ya iste insaniz kac aydir diyetteyiz ipin ucu bi kactimiydi kaciyo
biliyosun ,az bisey yense aliniyo ,iste napalim bizde bi can tasiyoruz
ama isallah hepimiz tekrardan bu hafta toparlicaz, sonucta bu yola baskoyduk
hala 75 kiloyum anlamiyorum ya ne oldu bir gram veremiyoruz offf ne yapacaz ya anlamiyorum..cok moralim bozuk yaz geldi aha ne olacak bu kilolar
kızlar benım de 4 kılo vermek hedefım.
gorunuste kılolu dıılım aslında ama herzamankı kılomun uzerıne cıktım ve rahatsız edıo benı.hepinizden destek beklıorum. bugun de evde platese baslıorum bakalım selülitlere de faydası olcak mıııı:)
Sevgili sympathique,
haklısın elbette ama, dediğin gibi kaçtımı kaçıyor işte,
buna fıırsat vermemek lazım yoksa yazık bütün emeklere değil mi
haydi kolay gelsin
etmez olur muyum güzelim...yememek için ne yapacağımı şaşırdım..aklım durur valla...3 tane kitap bitirdim...eşimle kavga ettim:)))))))))))))))zor oluyo ama yemiyorum ....
selam kızlar...bende 64 kiloyum...1 kilo gitti çok şükür..
tebrik ederim canim ne guzel bi haber cogumuz bu hafta dokulduk seni gorunce iyi oldu ,ama bu haftada devam
ne diye sinir ediyo bi veemiyosun kilou diyemi yoksa ne kadr kilolusun diyemi
zaten bu kocalar insani cok hirs yaptiriyo
gerci benimkininde kilosu var bana soylemeye hakki yok :)
bi akrabamizin esi cok kiloluydu ,bi gun magazaya gitmisler satici demis kadina kac beden verim diye, eside halini gormuyomusun xxxl olsun diye,
kadin bi hirslanmis nasil beni rezil etti o gorsun kilo vercem diye, inan simdi nasil zayiflamiz
iste insana boyel azim gerekli
hele ,zayif birini gorupte ,sinirden catliyosak
bnim mesela gorumem 4 cocugu var benden zayif ,ona inat vercem kiloyu
merhaba şekerler,bu hafta eriyememişiz çoğumuz ama haftaya eriyeceğiz bu gazla çünkü mecburuz! bu kadar çaba gösretip salmak yok öyle anacığım,ben mesela bu akşamdan itibaren koşmaya başlıyorum. çünkü diyet le aynı sporu yaptıığım için bedenim alıştı artık yemiyor.şaşırtayım şunuda erisin.hadi sizde kalkın bakem ,ne yapacağınızı bir düşünün ve yazın,hadi bakem görem sizleri...!
evet 30 dakika sporumu yaptım ve ardından yoğurtlu semizotu salatamı yedim semizotu da zayıflamaya yardımcıymış kızlar :teytey: akşam da yürücem tam olacak hep böyle olacak bu hafta :enbuyukkk:
hem kiziyoruz hem kendimizi begenmiyoruz
adam hakli ama iste yuzumuze karsi soylenince moralimiz bozuluyo
canim senin boy kac bu arada
valla dogru canim madem bu yola baskoydk sonuna kadr devam
bende bugun itibariyle kesin basladim ama aksamlari artik yemicem degilse kilo veremiyorum ve bide aksamlari genelde 1 saat spor yapiyorum 3 gun oldu baslayali
bakalim haftaya ne olcak ,
spor aypamaya cok eriniyorum ,yapmasam icimde bi dert gibi sanki yapinca oh icimden gitti diyorumda iste ayaga kalkip yapmak onemli
bide benoguslerime ve karnima strec film sariyorum hani gogusler biraz erir dye kaydirigubbakcemile3
ama cayip terliyo bi gorsen ,cok ses cikartiyo ama napalim iste madem zayiflicaz, ve bu ay dugun var ben pes falan edemem mecburum kilo vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?