- Konu Sahibi lightcola fun
- #5.221
bende 3 gundur 1 saat spor yapiyorum ama yinede almis gorunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar ne oldu hepimiz dokulduk ve aldik demi kilolari
hic iyi haberimiz yok
ben biraktim listeyi millet dokuldu ,valla herkese oklava gosteriyodum ,kendim dahil olmak uzere herkese oklavaklava:tabi alan ve veremeyenler icin
bende 56.8 dim tabi bugun 57 ciktim
insallah myocean la ikimiz aksamlari yemicez bu hafta valla ikkat etmezsem geri verdigimi acam heralde
bu hafta kaçamak yaparsam kovun beni burdan :mymeka:klava:
bende 3 gundur 1 saat spor yapiyorum ama yinede almis gorunuyorum
kız ben dün gece yemedim akşam yemeği ama eşim elinde abur cuburla gelmişti yarım brdk kola içtim 2 lomacık cezerye yedim çereze elimi bile sürmedim ama sonra 1 tanede sıcak çikolata içtim değilse bgn 1 kilo daha vermiş olarak uyanacaktım inan canım hiç bii yemek istemiyo 2 haftadır yeterince yedim
hem bu şekilde hesap vereceğimiz için yiyemiycez mecbur:roflol:
hemde bi deney yapmış olcaz bir insan akşam yemek yemeyince kilo verebiliyo mu diye
ben hala regli olamadım korkuyom o gördğüm kanama regliydise bu ayda gitti senağlama
valla canım yazılanları okumadın mı herkes kilo almış birinciler kilo veremeyenler arasından seçilecek heral :roflol:
kimsenin kimseyi kovacak gücü yok aldıkları kilolardan yerlerinden kalkamazlar heral delikafadulden
canım şöyle bişi okumuştum spor yapmaya başlayınca yağlar kasa dönüşüyomuş e kasta yağdan ağır olduğu için tartıda fazla çıkmak normalmiş
sonraki zamanlarda kilo düşüşü yaşıyomşsun
bende düzenli spor yaptığım zaman aynı sorunla karşılaşmıştım Şeniz
canim aslinda aksam yemek yenmedigi zamn kesinlikle kilo veriliyo tamam biz bu hafta denicez ama insallahta vercez
bi baksana millet dokuldu valla ,bugun bi gaza geldik hepimiz hadi hayirlisi ,haftaya iyi onuclar olur insallah
bende simdi mercimek corbasi yapiyorum bide patates salata ,onlari yicem sabah sadece bi kahe ictim ,patates salata karnimi tok tutar
o gördğüm kanama regliydise bu ayda gitti nasil yani tam anlamadim ,bu ay olmammi diyosun ac biraz konuyuCADIARZU
canlarım siz bütün hafta durun pazar günü oturup yiyin ya sonrada almışım tabi alırsın
sölüyom ama bende dün abarttım vallasabah güzel bi pazar kahvaltısı öğlen ortaboy pizza kii kendisini 3 kişilk diye satıyolar akşamda bol tereyağlı iskender yedim kendimden ve kocaman işkembemden nefret ediyorum aralarda yediklerimi saymıyorum yoksa beni buradan atarsınızsenağlama
gunaydin kizlar dokulenler arasinda bende varim kilo verceme kilo almisim 68 den 69 bir kilo almisim ama bu hafta hic diyet yapmadim ondan oldu.bu hafta aldigim kiloyu geri vercem hepinize kolay gelsin optum.
canlarım siz bütün hafta durun pazar günü oturup yiyin ya sonrada almışım tabi alırsın
sölüyom ama bende dün abarttım vallasabah güzel bi pazar kahvaltısı öğlen ortaboy pizza kii kendisini 3 kişilk diye satıyolar akşamda bol tereyağlı iskender yedim kendimden ve kocaman işkembemden nefret ediyorum aralarda yediklerimi saymıyorum yoksa beni buradan atarsınızsenağlama
ya ben 8 gün fln kanama gördüm hapı kullanırken korktumda 2 kez drumu aradım bişi yok olabilir geçer dedi seninki brz uzun sürmüş falan filan beni sinir etti hap biteli 4 gün oldu ama bende tık yok acaba anormal bişi varda regli olmıycammı korku sardı beni ondansenağlama
maşallahcanım abartma olayında bi çığır aşmışsınklava:3-4 kişinin yiyeceğini sen bir günde yemişşin helal sana 2-3 kilo almaşsan yat kalk şükreet
bişi merak ettim hiç miden ağırmadımı insanın diyettn sonra böyle şeyleri bi günde yemesi patlatır :1shok: