- Konu Sahibi lightcola fun
- #52.801
doktorum basladı yıne zayıflama konusu:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldım gıttım çatladım sıkıntıdan ya kociş yorgundu o bı kösede ben bı köse de poff dedım yanı sıkıntıdan yedıkce yedım haftasonu:84:
doktorum basladı yıne zayıflama konusu:))
kocişinle gezseydin ya birazzzz
ama eşimle bu konu yüzünden soğuyacağız diye korkuyorumm emziren annelere göre diyetler yok mudur acaba.. ben aslında cok yemem fakat çok hareketsizim :S iş erinde hep masa başındayım eve de yorgun gelince çok aktivite yapamıyor insan maalesef
ama eşimle bu konu yüzünden soğuyacağız diye korkuyorumm emziren annelere göre diyetler yok mudur acaba.. ben aslında cok yemem fakat çok hareketsizim :S iş erinde hep masa başındayım eve de yorgun gelince çok aktivite yapamıyor insan maalesef
ben sana benim uyguladığım yöntemi anlatim...ben de kızımı emzirdim,anlıyorum seni...biran önce zayıflamak istiyo insan...zaten emzirirken çok çabuk kilo veriliyor..günde sadece 500 kalori bebeği emzirdiğin için gidiyor..ben bol bol çorba içtim,salata yedim...fazla tatlı tüketmedim..ama canım isterse çekinmeden yedim,belki bebğin ihtiyacı vardır diye düşündüm..biliyosun yediklerimiz süte geçiyor,onun tadını belirliyor..akşamları bol bol meyve yedim..her türlü meyveden..meyve çok güzel süt yapıyo...ama hiç aç kalmadım...bu şekilde çok güzel kilo verdim...sen de deneyebilirsin![]()
evet bilge tebrik ederim seniii çok güzel
zeytin cim bu yüzden kocan da uzaklaşırsa uzaklaşsın yaniii
sonuçta sen doğum yaptın ona güzel bir bebiş verdin böyle düşün canım
ilk haberı vereyım karpuz dıyet sırasında mumkunse cok cok az tuketılmesı gerekırmıs.
erik bol yıyın zayıflamaya yardımcıymıs ancak cok gaz yaparmıs bu yuzden rezene cayı ıcın dıyor.cok da ii wc ye cıkartırmıs.
zeytınyaglı fasulye pısırmenın en ii yolu butun sebzelerı çiğden koyup bol domates ekleyıp en son piştikten sonra 1 yemek kasıgı zeytınyag ekleyıp yemelısınız.
salatalık bol su ıcerdıgı ıcın çok ii zayıflama esnasında tuz eklemeden bol yıyın.
makarnayıyeceksenız kepeklı makarna olsun ve tabaga koyarken makarna mıktarını az salata mıktarını fazla tutun.zayıflamak ısteyenler soslu makarnayı ayda 1 kez yıyebılır.
devam edecek...AZ SONRA...![]()
ilk haberı vereyım karpuz dıyet sırasında mumkunse cok cok az tuketılmesı gerekırmıs.
erik bol yıyın zayıflamaya yardımcıymıs ancak cok gaz yaparmıs bu yuzden rezene cayı ıcın dıyor.cok da ii wc ye cıkartırmıs.
zeytınyaglı fasulye pısırmenın en ii yolu butun sebzelerı çiğden koyup bol domates ekleyıp en son piştikten sonra 1 yemek kasıgı zeytınyag ekleyıp yemelısınız.
salatalık bol su ıcerdıgı ıcın çok ii zayıflama esnasında tuz eklemeden bol yıyın.
makarnayıyeceksenız kepeklı makarna olsun ve tabaga koyarken makarna mıktarını az salata mıktarını fazla tutun.zayıflamak ısteyenler soslu makarnayı ayda 1 kez yıyebılır.
sizlerde haklısınız şu tatlı yememe bol meyve olayını deniycem salata ya hücummmm :))zaten çok iştahlı birisi değilimdir
evet devam edıyorum...karbonhıdratlı yıyeceklerı mumkunse öglen yıyınız cunku cok cabuk sındırıldıklerı ıcın cabuk acıkırsınız...
cacık cok ii bır dıyet ögunu olabılır yalnız cacık tek basına cabuk acıkmanıza sebep olur.bu yuzden ıcıne haslanmıs bulgur veya makarna atarsanız hem sızı tok tutar hemde bır ögununuz yerıne gecer.(bu cok ii oldu ne yesem dıye dusunmekten sıkıyordum artık)
hadi canım kolay gelsin..yediklerini burda paylaş,daha bi azim gelir inş.
bu arada ben çıkıyorum kızlar..çay demleyip,kahvaltı yapim azıcık![]()
hadi canım kolay gelsin..yediklerini burda paylaş,daha bi azim gelir inş.
bu arada ben çıkıyorum kızlar..çay demleyip,kahvaltı yapim azıcık![]()
sağol kuzu bilgiler için
rica ederım cnm ben dınleyım yıne yazarım.