- Konu Sahibi lightcola fun
- #52.781
ben senin ablanım beni dinle doğur diyosam doğur
hem sen benden daha zayıfsın![]()
ama sen de benden daha büyüksün,yaşın geçer sonra bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben senin ablanım beni dinle doğur diyosam doğur
hem sen benden daha zayıfsın![]()
ama sen de benden daha büyüksün,yaşın geçer sonra bak![]()
öhöm öhöm öhöm![]()
ben çıkıyorum özgecim,eşimin gelmesine az bi zaman kaldı..yemek soframızı hazırliyim elciğezlerimle![]()
BENDE ASYA YI TEBRİK EDİYORUM ÇOK İYİ KİLO VERMİŞ TEBRİK EDERİM ASYA CIM![]()
![]()
söylemem bekleyelim görelim hahhahhh![]()
günaydın
herkes yatıyo hehalde...ben kalktım ve bir poğaça yedim
dün akşam yapmıştım,walla çok güzel olmuş napim![]()
günaydın bilgecim naber
nasıl gheçti haftasonun
ii geçti,bi sıkıntım yok hamd olsun...sen ne yaptın?
benimde güzel geçti bi yaramazlık yok çok şükür
kızlar haftasonu tık yoktu forumda kımsenın evınde net yok galiba:26: benım haftasonum acayıp sıkıcı gectı![]()
ii Allah bozmasın...![]()
kızlar haftasonu tık yoktu forumda kımsenın evınde net yok galiba:26: benım haftasonum acayıp sıkıcı gectı![]()
arkadaslar benimde acilen kilo vermem lazımmmmmmm.... bebeğim oldu emziriyorum 5. ayda henüz..
6. aydan sonra diyetisyen ve ac küpesi taktırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz tavsiyeleriniz var mı
ben geldım gıttım çatladım sıkıntıdan ya kociş yorgundu o bı kösede ben bı köse de poff dedım yanı sıkıntıdan yedıkce yedım haftasonubenim evimde net var ama kimse olmayınca ben de topiğe girmiyorum![]()
arkadaslar benimde acilen kilo vermem lazımmmmmmm.... bebeğim oldu emziriyorum 5. ayda henüz..
6. aydan sonra diyetisyen ve ac küpesi taktırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz tavsiyeleriniz var mı