• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın:16:
herkes yatıyo hehalde...ben kalktım ve bir poğaça yedim:17:
dün akşam yapmıştım,walla çok güzel olmuş napim:59:

arkadaslar benimde acilen kilo vermem lazımmmmmmm.... bebeğim oldu emziriyorum 5. ayda henüz..
6. aydan sonra diyetisyen ve ac küpesi taktırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz tavsiyeleriniz var mı

ii Allah bozmasın...:nazar::nazar::nazar:

amin canım

kızlar haftasonu tık yoktu forumda kımsenın evınde net yok galiba:26: benım haftasonum acayıp sıkıcı gectı:51:

benim annemde vardı laptopu kardeşim almış gitmiş
kendi evimde de net varda modemi kurmadık hala

arkadaslar benimde acilen kilo vermem lazımmmmmmm.... bebeğim oldu emziriyorum 5. ayda henüz..
6. aydan sonra diyetisyen ve ac küpesi taktırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz tavsiyeleriniz var mı

allah bağışlasın canım küpeyi bilmiyorum ama istersen bizimle burda yazdıklarını paylaşarak deniyebilirsin zayıflamayı

emzirirken diyet yapma,sadece hamur işlerini ve tatlıları azaltabilirsin...sonra sütün geri kaçar:)pişman olursun..bırak bebişin emsin, emebildiği kadar:34:

Son düzenleme:
Back
X