Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla canim ,doktorun normal demis
sence ne kadr gec kaldi ,az daha bekle olur
hani kanama oldu simdi olmaz diyemi korkuyosun ,belkide once kanaman oldu oyuzdenmi
valla benimde kafa karisti bilmemki

ya diyom ki o gördüğüm regli kanamamsa bir daha regli olmazsam bu ayda gitti iğnelere reglinin 2. günü başlanıyo ya

valla ne derseniz diyin rekor bende 1.2

canım sen tok karnına kıyafetlerinle tartıldıysan o şekilde insan normal kilosundan 2 kilo fazla çıkıyo
doğru kilo tuvalet ihtiyacını gidredikten sonra iç çamaşırlarıyla çıkandır
yani insan günde 1 kilo içiyo yedikleride yarım kilo olsa ve üstelik bazen kıyafetler giydiğine göre değişiyoda 1-2 kilo arasında değişiyo
sen nasıl tartıldın

güzelim ben 15 gündür regl olmuyorum heralde aldığım 300 gr odur demi:)))))))))))ya sorma çok asabım bozuldu listeyide görünce...napcaz biz kızlar bu işe bi çare bulmak lazım..

kızlar işteyim hemen cıkıyorum kilom 72,5 gecen hafta 75 kiloydum a.s.

ya canım şu işin sırrını bizede versene iki haftada 5,5 kilo verdin ben tam 1 buçuk ayda okadar kilo verebildim.
lütfen bizimle paylaşırmısın 3 haftadır kilo veremiyorum:Saruboceq:

güzelim ben 15 gündür regl olmuyorum heralde aldığım 300 gr odur demi:)))))))))))ya sorma çok asabım bozuldu listeyide görünce...napcaz biz kızlar bu işe bi çare bulmak lazım..

canim ya sen daha regl olmadinmi
aceba niye olmadin kilo almanin kesin sebebi odurda
hamile falanmisin yoksa
hani reg olmayinc ilk o akla gelinir

canim ya sen daha regl olmadinmi
aceba niye olmadin kilo almanin kesin sebebi odurda
hamile falanmisin yoksa
hani reg olmayinc ilk o akla gelinir

testte bişey çıkmadı...mevsim dönümlerinde olurdu aslında ama bu kadar uzamamıştı hiç....emareleri var ..sanki her an olucak mışım gibi....offfffff çok bunaltıyo sempatiğim sorma

Herkese merhaba,

şöyle bir okudumda yazılanları acaba dedim kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı mı yoksa vermek isteyenlerin.

Kızlar yapmayın, ufak bir iki kaçamak olur da orda durun nolur, bahar geldi yaz geliyor, sıkalım dişimizi
haydi bakalım yaramazlık yok !

herkese kolay gelsin

valla sportie doğru söylüyo...olaya el koyuyorum bayanlar....bu böyle olmayacak...herkes hevesini neyin kırdığını anlatsın....ona göre çözücez bu işi burda......rezil olduk yaaaa...hiç yakışıyomu bize siz söyleyin...alcam elime oklavayı...klava:

kızlarrr ben artık gerekirse sadece salatalık yiycem ama kurtulacağım bu kilolardannn çok sıkıldım yaaaaaaaaaaa şişman olmaktan of ya offfffffff

testte bişey çıkmadı...mevsim dönümlerinde olurdu aslında ama bu kadar uzamamıştı hiç....emareleri var ..sanki her an olucak mışım gibi....offfffff çok bunaltıyo sempatiğim sorma

canim ya inan anliyorum seni bi kadin icin regl olamamak ne demek
allaha sukur benim hep duzenli ve bide gec olmasinin sebebini bilmiyosan o daha kotu
bnde turkiyey gidince gec oluyodu, kesim mevsimden olabilir, bak belirtileri varmis, insallah olursun bu hafta
zaten olsan kilo vercegine eminsin degilmi
bu kilo alman regl olmadigindanmi yoksa dikkatte etmedin oyuzdenmi

:dance:kızlar aceleye gerek yok
startejik davranmak gerekiyor, anlık diyetlere hayır !

Sevgili şişgo,

sadece salatalıkla olmaz tabi, bir yersin iki yersin sonra oturup bi tepsi böreği götürürsün

yavaş yavaş ama kesin kararlı şekilde atıyoruz adımlarımızı

yasaklara hayır ! hareketlenelim kızlar, haydi atın sokağa kendinizi yürümeye

evdeki dolabı sebze meyveyle dolduruyoruz, bitmiş yağların yerine yağ almak yok, ekmek yok

hepsini halledeceğiz fazlalıklarımızı gönderiyoruz !!!:dance:

yihuuuu

canim ya iste insaniz kac aydir diyetteyiz ipin ucu bi kactimiydi kaciyo
biliyosun ,az bisey yense aliniyo ,iste napalim bizde bi can tasiyoruz
ama isallah hepimiz tekrardan bu hafta toparlicaz, sonucta bu yola baskoyduk

ne güzel demişsin ama işte çok zor canım yaaa kendim için konuşuoyrum diyet yaptığım halde kilo vermeyip alıyosam bi yerde hata yapıyorum demek bunu bulmam gerekiyorrr ama düşünüyom düşünüyom bulmaıyorummmmmmmmmm:1no2:

hala 75 kiloyum anlamiyorum ya ne oldu bir gram veremiyoruz offf ne yapacaz ya anlamiyorum..cok moralim bozuk yaz geldi aha ne olacak bu kilolar

Sevgili sympathique,

haklısın elbette ama, dediğin gibi kaçtımı kaçıyor işte,

buna fıırsat vermemek lazım yoksa yazık bütün emeklere değil mi

haydi kolay gelsin

kızlar benım de 4 kılo vermek hedefım.
gorunuste kılolu dıılım aslında ama herzamankı kılomun uzerıne cıktım ve rahatsız edıo benı.hepinizden destek beklıorum. bugun de evde platese baslıorum bakalım selülitlere de faydası olcak mıııı:)

etmez olur muyum güzelim...yememek için ne yapacağımı şaşırdım..aklım durur valla...3 tane kitap bitirdim...eşimle kavga ettim:)))))))))))))))zor oluyo ama yemiyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…