Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar günaydın

bu aralar pek paylaşımda bulunamıyorum işlerim yoğun birde internet sürekli kesiliyor bende anlamadım ama hala 79 kilodayım.

kızlar günaydın sişqo tebrik ederim bi sen vermişin heral noluyo kızlar size hedefe ulaşmadan bu gevşekliğiniz niye ben hafta içi 1 kilo almıştım ama verdim 57 kiloyum dün itibariyle bu hafta semtiğimle beraber vercez inşallah dün akşam kola cezerye sıcak çikolata içmeseydim akşam yemeği yemediğim için verirdim neyseki bgn başlıyoz ve akşamları 0 kaçamak olacağı için önümüzdeki hafta iddalıyım
sizlerde bi toplanın bakim kafanıza sopa yiyceksiniz valla topik kilo alma topiği olcek yakında ha suyu çıktı heheheh
akreoçim allah bebişine şifa versin geçmiş olsun çok üzüldüm

gunaydin kizlar ne oldu hepimiz dokulduk ve aldik demi kilolari
hic iyi haberimiz yok
ben biraktim listeyi millet dokuldu ,valla herkese oklava gosteriyodum ,kendim dahil olmak uzere herkese oklava:oklava:tabi alan ve veremeyenler icin

bende 56.8 dim tabi bugun 57 ciktim
insallah myocean la ikimiz aksamlari yemicez bu hafta valla ikkat etmezsem geri verdigimi acam heralde

sabah kahvaltım : domates (tuzsuz), salatalık (tuzsuz), yağsız peynir, maydanoz
12 de yeşil elma ve 2 bardak su bunlardan sonra tartıldım 54 çıktım moralim yerlerde şu an bu hafta ne yapıp edecem 52 ye yaklaşacam :mymeka:

Valla bende bu haftadan ıtıbaren baŞlıyorum bu ne ya ankaraya bahar banada 1 kılo hedıye getırdı
neyse artık bu hafta gÖrÜyorum kı hepımız ıddıalı olacaĞız merak etmeyın kıslar havalar gÜsel olduĞu ıÇın artık bol bol yÜrÜr verırız kıloları

kizlar anlasilan hepimiz kendimizi cok saldik
bu hafta hadi tekrardan yarismaya basliyoruz
soz verin bakim azda olsa kilo vercem ,yediklerime dikkat etcem ,spor yapcam v.s diye

Back