Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugün burdura kardeşimin yanına gitcem.orda okuyor bikaçgün yanında kalırım.
pazartesi d.günüm olduğundan ve ıspratya gelemeyeceğinden orda erken bi kutlama yapıcaz..
korkuyorum valla rejimi bozmaktan ki büyük ihtimalle fazla kaçırcam.bide buraya gelince arkadaşlarla kutlanır p.tesi.ogünde fazladan kaçırırım cokacimcoook
amann neyse yılda bi d.günüm var 2 gün rejimi bozmuşum nolcak dimi delikafadulden
bu arada burdurda olduğum süre içinde yazamicam herkese kolay gelsin kızlar...bol kilo vermelerrr mucckkkkkkkk
Şeniz

merhaba kızlar bugün kahvaltıda yumurta domates ve kaşar peynir yedim
öğlede yarım kepekli sanviçim kaşarlı domatesli
şimdi mercimek çorbası 1 ekmek ve az reçel yedim canım çok istedi reçel o yüzden bu kadar :) belki elma ve süt eklerim buna başka da yemem bu hafta 52 oLmak istiyorm sürpriz olsun diye de tartılmıyorum :) bugün yağmrlu olduğu için yürümüyorum
KızLar canım çok bisküvi çekiyo anlatamam ama yemicem kesinlikle
bugün düşündüm 50 oLim sadece birgünlük bir ziyafet verecem kendime :))))

sempatikciğim nasılsın? benmi seni göremiyorum yoksa sen mi yoksun epeydir ? nasıl gidiyor diyet ve hayat?

canim ya ben yazmadim kac gunud bide kilo aldim oyuzden moral bozuktu
diyetteyim hala ama karbonhidrattan sonra asiri tatli biseyler istedi canim oyuzden aldim galiba kiloyuda bu hafta kilo aldim ,anu vermeye caliscam ama yinede beceremeim
karbonhidrattan sonra bi tparlayamadim
bide aranizda olmayinca, tam motve olamiyorum
ama sonucta birakmis deglim
sen nasilsin guzel gidiyosun sende grcekten cok azimlisin masallah
senin boy kacti bu arada

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı :roflol:
kızlar ben geldim yine
65,5 kilo olarak :roflol:
yeniden aranızdayım :lepi:

canim kilo verenler yine doup dolasip gelirler cunku kilo verdik deyip dikkat edilmiyo aliniyo ,ama yinede guzel fazla almamisin aman dikkat et
en son 63 olmustun azcik bisey hemen verirsin sen yine

ayy sorma sempatikim yaa
bu hafta o kadar abur cubur, ekmek, yağlı şeyler yedim ki normaldi yani
ama daha fazla almadan, kilolar oturmadan acilen vermem lazım
yoksa bir 3 ay daha uğraşırım :roflol:

hoşgeldin hcr35canımcım ,bugün akşam 3parca biftek,4yemek kaşıgı pilav 1dilim kepek ekmek,brokoli salatsı ve 5çilek yedimmsabah 2de uyandım hastaydım biraz uyanır uaynmaz 3kayısı bir bardak su içtim,biraz peynir 1dilim kepek ekmek yedim.saat 5gibi borkoli slaatası bir salatalık yedim.

saglık olsun regli dönemi herşey serbestt:)))

ayy sorma sempatikim yaa
bu hafta o kadar abur cubur, ekmek, yağlı şeyler yedim ki normaldi yani
ama daha fazla almadan, kilolar oturmadan acilen vermem lazım
yoksa bir 3 ay daha uğraşırım :roflol:

valla sorma bende en son karbonhidrat diyeti yaptim bu hafta bi biraktim 1 kilo kadr geri aldim ve diyorum dikkat etmesem tekrar cikacak
ya bu halimiz ne olcak in in cik ,sonuna varsanda az biseyden yine cikiyosun
iyi hadi bakalim sana kolay gelsin sen hemen verirsin merak etme

sağol canım inşallah hepimiz veririz şutarafagitti

işte geldim burdayımm
ben diyette ustayımmm delikafadulden :roflol:

ya seni en son lahana yağının toğiğinde gördüm...valla çok üzüldüm halinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynı şeyi tekrar tekrar söyletmişler.....nasılsın...almadın inşallah kilolarını kaydirigubbakcemile3:1hug kadar abur cubur yemişsin...

ay ne yapayım cimcimecim ya
tekrar tekrar aynı şeyleri soruyorlar
ben de insanlara yardımcı olmak için sabrediyorum
umuyorum ki yardımcı olabiliyorumdur
malesef 2-3 kilo aldım geri
bu hafta diyete başlıyorum yine
amaan tek derdimiz kilo olsun değil mi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…