- Konu Sahibi lightcola fun
- #4.721
bu sırada sandviçim kepekliydi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffffffff ne kadar sıkıcı ve kasvetli bi gün içimden hiçbişey yapmak gelmiyo....![]()
burda olan var mı??
ya şu keten tohumu ve sarımsakla ilgili bişi sormuştum kimsenin bi fikri yok mu kii
burda olan var mı??
ya şu keten tohumu ve sarımsakla ilgili bişi sormuştum kimsenin bi fikri yok mu kii
burda olan var mı??
tamam ben devam ediyorum ozaman keten tohumu ve sarımsağa :))
bu arada şimdi 1 saatlik sporumu yaptım.nivea body cd si süper kızlar vücudun her kasını çalıştırıyor..
akşam 1 saat daha yapcamm kaydirigubbakcemile2
siyah 22 kiloyu nasıl geri aldın kuzum yaa 1 senede :1shok:
herkese merhabalar hanımlar
nasıl gidiyo diyetler bu arada perşembe olmuş bugün ya valla günler karıştı artık
77 yim yarın tartılacam belkide daha cok.. ama mutsuzum kiloluyken mutsuzum biliyorum.. belki herşeye yeniden başlamalıyım bilmiyorum.. ama bir yerde dur demeliyim.. belki gene başlayabilirim diye düşünüyorum.. sizlerin arasında bakalım artık hayırlısı yarın başlamayı düşünüyorum en azından deneyecegim olması lazım böle mutlu degilim
biliyorum canım.. aslında herşeyde yoluna girmedi.. ama kilo daha mutsusuzm kendime güvenim yok anladım bunu.. hem başladım bile 1800 vermişim ii bir başlangız benim için.. diyet guruplarınada eski arkadaşlardan var 14, takımda boş yer yok ama paylaşımda bulunuyorumm çok önemli degil yanii guruba girmek zaten guruptaymışım gibi hisettirdilerArkadaşım aramıza hoşgeldin.Yaşam istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.:1no2:Hepimizin hayatında iniş çıkışlar var.Ama sende artık tekrar kilo verip toparlanman gerektiğini anlamışsın sanırım.Önce buradan başla.Ara sıra gruplarda yer açılıyor onlardan birine girersin.Yine kilo verirsin.Seni aramızda görmek çok güzel
Ben bu hafta yine evde fazla duramadığımdan öğünlerim dengesiz.Ama salı günü diyetisyenden randevu aldım.hihoyyytArtık toparlanırım kesin..Çünkü kontrole gidip rezil olmak istememkaydirigubbakcemile3