Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

burda olan var mı??
ya şu keten tohumu ve sarımsakla ilgili bişi sormuştum kimsenin bi fikri yok mu kii

canım ben keten tohumunu duymuştum sonra gidip aldım ama tadı iğrençti hiç kullanmadım ama sane tavsiyem activanın keten tohumlusu vartadıda bi harika ve çok işe yarıyo şişkinliğe birebir al dene derim sarmısağı hiç denemedim ve duymadım ama söyle bi gerçek varki sarmısak çok faydalı

burda olan var mı??
ya şu keten tohumu ve sarımsakla ilgili bişi sormuştum kimsenin bi fikri yok mu kii

sarmısağın faydasını saymakla bitiremiyor doktorlar,mümkünse her yemeğinize 1 diş koyun diyorlar.keten tohumuda çok iyiymiş,benim kansızlık sorunum var bundan dolayı bende geçen sene aldım öğütüp yoğurtla tükettim pek bir faydasını göremedim ama uzmanlara göre oda çok faydalıymış

bugün bir kaşarlı dometesli kepekli sandviçimi yedim 4 te de mercimek çorbası ve yoğurt yedim saat 5 te eğer gittiğim kişi gelirse yürüyüşe gidecem :)))

tamam ben devam ediyorum ozaman keten tohumu ve sarımsağa :))
bu arada şimdi 1 saatlik sporumu yaptım.nivea body cd si süper kızlar vücudun her kasını çalıştırıyor..
akşam 1 saat daha yapcamm
kaydirigubbakcemile2

tamam ben devam ediyorum ozaman keten tohumu ve sarımsağa :))
bu arada şimdi 1 saatlik sporumu yaptım.nivea body cd si süper kızlar vücudun her kasını çalıştırıyor..
akşam 1 saat daha yapcamm
kaydirigubbakcemile2

gişemcim bu konu gene sorulmuştu yazmıştım bir yerlere ama burayamı bilmiyorum. eger sanaysa kayle alma.. eger sana degilse yardım cı olabilirsem ne mutlu bana
keten tohumu hem yemeklere tat veriyo hem tok tutuyor.. mesela az yaglı yada yagsız bir yemegin üstüne keten tohumu yagı dökersen hem yemegin lezzetli olur hemde seni gayet tok tutar.. bir ara bende yogurtla beraber kullandım.. bunların bir toz hali var birde tane olanı var.. bir yerde okudum tane olanı bagırsaga yapışıyormuş zararı oluyormuşş..
sarımsaga gelincede süper bir bişey herşeye iyi geliyor.. yapabilirsen eger tansiyon şikayetin toksa ara ara küçük sarımsaklar yutabilirsin metobolizma amcayı harekete geçiriyor.. yada bak bir tarif verecegim ben denedim kısa bir dönem kilo vermem durdugunda...
şimdi sarımsak ve cevizi bir su bardagına koyuyorsun üzerinede su.. bunlar bir gün bekliyo ertesi sabah ac karnına bu suyu içiyordun sarımsakları yutuyorsun cevizleri yiyorsun.. bunu içtikden sonra hemen ertesi günkünü hazırlıyon oda bir gün kalıyo ve işlem tekrarlanıyor.. yalnız sarımsakları ezme kükülerinden sec hem yutmada zorluk cekmezsin hemde cok koku yapnmaz... inşallah bilgilendirebilmişimdir seni

siyah 22 kiloyu nasıl geri aldın kuzum yaa 1 senede :1shok:

gişem uzun hikaye ama bir yere yazmıştım bulabilrisem burayada kopyalarım okursun özet geçtim.. ama aldım malesef.. buralardaydım bende skiden şimdi tekrar geriye döndüm.. böle mutlu degilim bişeyler yapmalıyım.. bir daha verecegim kafaya koydum

bildik hikayelerden benim hikayem.. guruplara baktınızmı bilmiyorum 10. takım yok aralarında ben 10. takım üyelerindendim.. bir gün tartıldıgımda 77,5 kilo oldugumu gördüm şoka girdim aslında bekliyordum ama.. bankada calışıyordum şirket elemanıydım özel güvenlik kursuna gitmek istedim banka müdürümüz sen o kiloyla güvenlik olmazsın dedi. öle zoruma gitmiştiki .kalktım kursa yazıldım 3 ay egitimden sonra erzincanda o dödemde silahda ve sınavda erzincan 2. si oldum .. ama kilom aynıydı bir kaç kere denedim ama olmadı başa döndüm.. sonra nette bakınmaya başladım.. burayı buldum öle tesadüfen oldugundan bile haberim yoktu.. bir blok açılmıştı 800 den fazla sayfası vardı başladım hergün işden gelince okumaya onlar beni bilmiyo tabi ben hergün onları okuyorum neler yaptı dikkatle ögreniyorum baktım baya motive oldu sonra guruplara girdim 10. gurup süperdi benim gurubum diyeti koyduk bir kenara arkadaş dost olduk derdimize üzüldük sevcincimize sevindik çok güzel arkadaşlıklarımız oldu.. pes edecegim zaman beni kaldırdılar bana benden daha destek oldular hepimiz birbirimize.. 60 kilo onunca bırakacam dedim 55 çektim gurup olarak birincide oldum bireysel birinciligimde oldu tek başıma guruplar arasında .. millet azmime şaşıyordu .. iflah olmaz bir iştahım vardı sürekli yiyiyordum goril gibi. doymak bilmiyordum heleke üzüldügüm sıkıntılı oldugum zamanlar.. gece yarısı gündüz yemem akşam olunca gece yarısı cikolata makarna hayatta erinmezdim.. yavaş yavaş kesmeye başladım ama aclıgımı bir türlü bastıramıyordum guruplarda emel arkadaşımız vardı onun msn sini aldım rica ettim beni dinledi yaşantıma baktı bana kişiye özel bir diyet listesi çıkardı kaçta yiyecem ne yiyecem başka bişey canım cekerse neyi kesecem neden ne kadar yiyecem.. aklımda birşeyler oluştu tabi .. kaltım bir mutfak tartısı aldım herşeyimi gram gram tartmaya başladım az az yemeye başladım spora giderdim kalktım bir daha yazıldım arkadaşlarımın destegiyle yavaş yavaş vermeye başladım.. ama yetmiyordu akşamları spora gidiyordum işe gidince bir saat öglen yemegi arası vardı onuda yürümeyle degerlendirmeye başladım buradaki yürüyüş gurubuna katıldım kar demedim tipi demedim yürüdüm millet hayret ediyordu.. böle böle 59 lara düştüm ama kilomdan daha cok zayıf duruyordum vucudum baya fit olmuştu.. gören tanımıyordu .. müdürüm bakıyordu inanamıyordu bişey diyince ceki,nmiyordum yapıştırıyordum lafı sonraları ben öle demsem sen kilo veremezdin demeye başladı.. bazen m,iller arkadan bakıp valla genç kız yürüyo sanıyorduk derlerdi hatta yanımdan geçip tanımayanlar bile vardı.. çok uzattım neyse böle gecerken başladı aksilikler gelmeye... ben birgün yolda yürüken birden kalcamın üstüne düştüm poççik kemigi derler bizim burada onu egmişim .. bir kadın gelip düzeltmek istedi resmen beni felç etti 1 aya yakın kalkamadım yerimden .. bölece devam etti düzelim derken iş degiştirmek istedim birden 4 senelik işden cıkıp başka bir işe geçtim.. bir türlü ayak uyduramadım.. sonra bir gün hamile oldugumu ögrendim hayatta tek arzu ettgim şey olmuştu bir oglum vardı ama bir tane daha en büyük hayalimdi.. ama cok geçmeden daha bir aylık olmadan aldırmak zorunda kaldım elimden ucup gitti .. hayat igrenç olmuştu işimde sorunlar birden herşey altüst oldu.. yav şimdi yazıyomdsa size acaba nazarmı degdi ne .. hıncımı yemek yiyerek cıkarmaya başladım arkadaşlarım destek vermöeye calıştılar ama ben almadım görmemzlikden geldim acaba diyettenmi oldu herşey dedim herkesden buradan uzak durdum .. yedim yedim yedikce kilo aldım kilo aldıkca mutsuzlaştım halada yiyorum 77 yim yarın tartılacam belkide daha cok.. ama mutsuzum kiloluyken mutsuzum biliyorum.. belki herşeye yeniden başlamalıyım bilmiyorum.. ama bir yerde dur demeliyim.. belki gene başlayabilirim diye düşünüyorum.. sizlerin arasında bakalım artık hayırlısı yarın başlamayı düşünüyorum en azından deneyecegim olması lazım böle mutlu degilim

77 yim yarın tartılacam belkide daha cok.. ama mutsuzum kiloluyken mutsuzum biliyorum.. belki herşeye yeniden başlamalıyım bilmiyorum.. ama bir yerde dur demeliyim.. belki gene başlayabilirim diye düşünüyorum.. sizlerin arasında bakalım artık hayırlısı yarın başlamayı düşünüyorum en azından deneyecegim olması lazım böle mutlu degilim

Arkadaşım aramıza hoşgeldin.Yaşam istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.:1no2:Hepimizin hayatında iniş çıkışlar var.Ama sende artık tekrar kilo verip toparlanman gerektiğini anlamışsın sanırım.Önce buradan başla.Ara sıra gruplarda yer açılıyor onlardan birine girersin.Yine kilo verirsin.Seni aramızda görmek çok güzel

Ben bu hafta yine evde fazla duramadığımdan öğünlerim dengesiz.Ama salı günü diyetisyenden randevu aldım.hihoyyytArtık toparlanırım kesin..Çünkü kontrole gidip rezil olmak istememkaydirigubbakcemile3

herkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.

Arkadaşım aramıza hoşgeldin.Yaşam istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.:1no2:Hepimizin hayatında iniş çıkışlar var.Ama sende artık tekrar kilo verip toparlanman gerektiğini anlamışsın sanırım.Önce buradan başla.Ara sıra gruplarda yer açılıyor onlardan birine girersin.Yine kilo verirsin.Seni aramızda görmek çok güzel
biliyorum canım.. aslında herşeyde yoluna girmedi.. ama kilo daha mutsusuzm kendime güvenim yok anladım bunu.. hem başladım bile 1800 vermişim ii bir başlangız benim için.. diyet guruplarınada eski arkadaşlardan var 14, takımda boş yer yok ama paylaşımda bulunuyorumm çok önemli degil yanii guruba girmek zaten guruptaymışım gibi hisettirdiler
Ben bu hafta yine evde fazla duramadığımdan öğünlerim dengesiz.Ama salı günü diyetisyenden randevu aldım.hihoyyytArtık toparlanırım kesin..Çünkü kontrole gidip rezil olmak istememkaydirigubbakcemile3

bizim hastaneyede gelmiş poliklınik yapsın hemen gitmeyi düşünüyyorum.. ilk diyecegim şeyy yemekleri kontrol altıuna alsın ve şu diyet yapanlara ayrı menu cıksın... yapmasada öneride bulunacagım.. :1closedeyes::1closedeyes:

Back