Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın ben zaten çok erken kalkarım moonserose0 cuğum :)
bugün sabah salatalık domates yumurta ve 1 dilim ekmeğin yarısnı yicem öğlede salata yapacam kendime arada 1 avuç kavrulmuş fındık elma ve süt düşünüyoum akşama da bakarız bir şeyler :)

aferin şekerim erken kalkan tez yol alır a.s.
myocean korkma canım sen kilo almamışsındır hep öyle diyon aldım verdim ama kilo 56 da duruyor hala

aferin şekerim erken kalkan tez yol alır a.s.
myocean korkma canım sen kilo almamışsındır hep öyle diyon aldım verdim ama kilo 56 da duruyor hala

kız çizelgeyi zorla yaptım sen aldanma orda yazan rakama değiştirmekten bıktım 55 olmayana kdar değiştirmiycem
ama senin dediğin gibi bende anlamdım tarı bi 58 bi 57 bi 56 gösteriyo aynı hafta içinde üstelik yada ben ço tartılıp işin suyunu çıkarıyom:roflol:

kızım moon yüzünden sizin de dilinize düştümm hee :dilcikar: :1closedeyes:
napimm pazartesi işyerinde
haftaiçi bigünde annem evde yapıyorrr cokacimcoook
yanında da pilav oluyor haliyle napiim pilav mı yiyimm yanii :dilcikar: laelaelaelaelae

günaydın kızlar a.s.

günaydın tatlımm a.s. yoğundum anca gelebildimmm :lepi:
bana niye fındık yollamadın sen bakimmm :dilcikar: :ecrin_bebek:

benimde dünkü yediklerim bunlarr
sabah: poça+süt
ara: nescafe
öğlen: 2 kepçe tavuklu pats.yemeği+1 dilim kepekli
ara: kahve+yarım tatlı
akşam: 1 kepçe fasülye+1 dilim kepekli
ara: 1 avuç fındıkk

ayy bak doğru diyorsun eşşek ben ya hiç aklıma gelmedi valla :tomato:
o zaman bir dahaki sefere fındıkda yollayacağım yerimseniben

kız çizelgeyi zorla yaptım sen aldanma orda yazan rakama değiştirmekten bıktım 55 olmayana kdar değiştirmiycem
ama senin dediğin gibi bende anlamdım tarı bi 58 bi 57 bi 56 gösteriyo aynı hafta içinde üstelik yada ben ço tartılıp işin suyunu çıkarıyom:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kızım moon yüzünden sizin de dilinize düştümm hee :dilcikar: :1closedeyes:
napimm pazartesi işyerinde
haftaiçi bigünde annem evde yapıyorrr cokacimcoook
yanında da pilav oluyor haliyle napiim pilav mı yiyimm yanii :dilcikar: laelaelaelaelae

kız sende gökten taş yağsa moondan bilcen hergün okuyoz buryı hep listende fasulye var napalım bizde ben çok severim kuru fasulyeyi de böle sık yemiyom ondan ben şu sırlar kalorili şeyler yiyom iyi bi haltmış gibide yazıyom
evden kaçma kararı aldım tlfnum hiç çalışmıyo evi temizliycekti am yarınada kalsa olur gibi
şu cebede alışınca vazgeçemiyo insan ne kötü
hem yanlızda kahvaltı canım çekmiyo annemlerde yanlız gidim süpriz yapım

ayy bak doğru diyorsun eşşek ben ya hiç aklıma gelmedi valla :tomato:
o zaman bir dahaki sefere fındıkda yollayacağım yerimseniben
şaka yapıyom yavrumm yaa Şeniz :1hug:
ama sen ciddiye de alabilirsin :roflol:
kız sende gökten taş yağsa moondan bilcen hergün okuyoz buryı hep listende fasulye var napalım bizde ben çok severim kuru fasulyeyi de böle sık yemiyom ondan ben şu sırlar kalorili şeyler yiyom iyi bi haltmış gibide yazıyom
hergün müü :mymeka: haftada bi keremm iyi okuu :dilcikar:
hem tabii moon yüzündenn o başlattı bu ne sık fasülye yiyosun muhabbetini :dilcikar: Şeniz

günaydın cimcimeciğim,nasılsın?
heeee dimplehawk her şey benim başımın altından çıkıyor buldun kuzu gibi kızı vur kafasına değil mi ?

arkadaslar hepicinize gunaydin nasilsiniz
yaw masallah bu ne hiz boyle sabahin korunde oturmusunuz buraya ,hep boyle kalabalik olsun ne guzel
bende guzel bi kahvalti yaptim oglen ne yerim bilmiyorum aksam yemiicem
bu arada 56.5 olmusum 500 daha almisim biliyomusunuz ,ben kendimi bugun frenlemezsem aynen 62 ye dogru yol alcam
bide 1 ay sonra dugun var valla vermme gerek ozamana kadar

moon canim benim boyumda ayni senin gibi kisa ,ayni senin gibi fazlasiyla goguslerim var onlar kilolu gosteriyo zaten
ama seninkinin tam tersi benim belim kalin ,kalcamda kucuk ,yani alt tarafimi gorsen incecik
us kalin gogusler zaten gitmiyo sinir oluyorum valla
kesip atasim geliyo heheheheh

arkadaslar hepicinize gunaydin nasilsiniz
yaw masallah bu ne hiz boyle sabahin korunde oturmusunuz buraya ,hep boyle kalabalik olsun ne guzel
bende guzel bi kahvalti yaptim oglen ne yerim bilmiyorum aksam yemiicem
bu arada 56.5 olmusum 500 daha almisim biliyomusunuz ,ben kendimi bugun frenlemezsem aynen 62 ye dogru yol alcam
bide 1 ay sonra dugun var valla vermme gerek ozamana kadar

moon canim benim boyumda ayni senin gibi kisa ,ayni senin gibi fazlasiyla goguslerim var onlar kilolu gosteriyo zaten
ama seninkinin tam tersi benim belim kalin ,kalcamda kucuk ,yani alt tarafimi gorsen incecik
us kalin gogusler zaten gitmiyo sinir oluyorum valla
kesip atasim geliyo heheheheh
[/

ahh kuzum kesmekten başka bir yol bulmalıyız ama ne bilmiyorum.kafamçokkarıştı

ayy şekerim ben kestirmem valla bunun başka yolları çıkar zaten ilerki senelerde boş durmasın güzellik uzmanları az da bize çalışsın değil mi:)))
küsmemştimki zatenn rakibeciğim :)) alştım ben artık

Back