Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın herkese,bende de bu hafta diyet falan kalmadı..çok canım sıkılıyor,neyseki almamışımda

günaydinlar herkese henüz kahvalti yapmadim ama klasik bir kahvalti olacak..
bu hafta veremedim gibi aslinda ayni dikkat ediyorum ama bu diyeti 2 aya yakindir kullaniyorum degistirmem lazim ama ne yapacagimi bilmiyorum

günaydinlar herkese henüz kahvalti yapmadim ama klasik bir kahvalti olacak..
bu hafta veremedim gibi aslinda ayni dikkat ediyorum ama bu diyeti 2 aya yakindir kullaniyorum degistirmem lazim ama ne yapacagimi bilmiyorum

2 ay gibi uzun bi sürede vücut artık o beslenme şeklini benimsiyor ve kilo verme olayı duruyo.benim 1 ayda aynı durum olmuştu.bu 1 hafta meşhur karbonhidrat diyetine başlayınca çok da hızlı tekrar kilo vermeye başladım.hemde 2.5 kilo.arasıra matabolizmayı şaşırtmak lazım

cevizli sucuk sanırım söylediğin şey...ben sevmem onu .....ama eşim çok sever o yüden hep alır...ordan biliyorum...bu arada üstündeki kahverengi şey de pestil:)))))))))))

günaydın kızLar bugünki 9 puanlık kahvaltımı yazmak istiyorum :
domates_6p
beyaz peynir_1p
kaşar peynir_1p
2 yumurta _0p(ben sadece beyazlarını yiyorum sarısını sevmiyrum ayrıca ekmek yemediğim için acikmiyim diye 2 tane yedim )
yeşil zeytin _1p :)))))) :teytey:

KızLar hiçkmse yok hiç geLmiyorsunuz buraya buranın motivasyon gücü gittik.e zayıflıyor birtek pazartesi uğruyorsunuz bilmem farkında mısınız?
sempatiğim bu hafta 600 gram alıp 53.8 oLmuşum :(

Back