Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hoşgeldin şekerim!
kız yine fasulyemi yedin sen :roflol: bıkmıyorsun da anam fasulyeden :roflol:
ben bu hafta hiç tartılmadım canım ama pek kilo vermiş gibide durmuyorum hani.önceden sabah akşam tartılırdım kendime söz verdim haftada bir bilemedin iki çıkacam tartının üstüne.anlayacağın pazartesi sabahı görecem hanyayı konyayı

hoşgördükk laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

görcez bakalım pazartesi
gel senle yarış içinde bi yarış daha yapalımm :teytey:
kazanannn diğerine ufak bi hediye göndercek paket karşı ödemeliii kabul müüüüü :lepi:

kizlarrrrr gunaydin nasilsiniz bakem
ben bugun 13 puanlik kahvaltimi yaptim
yani 2yumurtali kasarli omlet
1 dilim kepek ekmek
1 kasik kaymak
1 tane yesil biber
1 bardak sekersiz cay
bende bi alisamadim bu skersiz caya hic daha yam icemiyorum yarisini icip birakiyorum

günaydın şekerler
sempatikcim afiyet olsun canım bende güzel bir kahvaltı yaptım

hoşgördükk laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

görcez bakalım pazartesi
gel senle yarış içinde bi yarış daha yapalımm :teytey:
kazanannn diğerine ufak bi hediye göndercek paket karşı ödemeliii kabul müüüüü :lepi:

olur şekerim bana uyar ama haftaya yapalım biz bunu çünkü bu hafta iyi gitmiyorum sanırım.pazartesi kilo yazıp kapışalım :jeyyar:

pekii cnm o zaman
bu hafta kıran kırana geçecekkk deseneeee :jeyyar: :teytey: kaydirigubbakcemile5

yess öyle olacak şekerim,bende motivasyon için yeni bişeyler arıyordum ahanda buldummmm :dance: şimdiden düşün bakalım ne alacaksın bana :jeyyar:

yarışçı rakibem...
ben bu hafta pek giremedim siteye..
bir ara 79 gördüm tartıda ama bugun sabah ki kilom 80
maalesef veremedim bu hafta

günaydinlar nasil gidiyor diyet valla hic birakmaadan devam ediyorum fakat sanirim vermedim neyse pazartesiye daha vakit var insallah bir kilo bile olsa vermis olurum

yarışçı rakibem...
ben bu hafta pek giremedim siteye..
bir ara 79 gördüm tartıda ama bugun sabah ki kilom 80
maalesef veremedim bu hafta

merhaba canım
benimde kilomda senden farkım yok.ben bide regl dönemindeyim ama 79.5 kiloyu zor gördüm birde kendimi çok şiş hissediyorum.artık haftaya bakalım nolacak.

merhaba bugün okulda patates kızartması ve çikolata yedim 2.dönem ilk defa yedm ama daha yemicem öyle bir değişiklik olsun dedim mercimek çorbası yapıyorum şu an bu hafta çok dikkat etmem gerekli fazla bir şey yememeLiyim cimcimem evet kafama çok takmaya başLadım napim çarşambaya karnımın biraz inmesi için fazla yemicem inş sırnaşık şey

selam arkadaşlar...bu hafta bende de tık yok,hala 65 im.yoğun bir haftaydı ve yediklerime dikkat edemedim maalesef...inşallah haftaya veririm :çok üzgünüm:

günaydın kızlar,anlaşılan hepimizin üstüne rehavet çökmüş bir durgunluk var çoğumuzda ama ben bunu aşacağım önümüzdeki hafta çok azimliyim çook :))
dünki yediklerim
sabah: klasik kahvaltımı yaptım
öğlen:erişteli köfte çorbası 1 tas,4 adet kara lahana sarması
akşam: 1 tas nohut,4 kaşık mantarlı tavuk sote
1 adet elma ilede günü kapattım
herkese kolaylıklar dilerim...

herkese günaydınn ve kolay gelsin bu yoldaki herkese.
bende 6 ay önce dogum yaptım.hamile kaldıgımda 48-50 kilo arasındaydım boyum 1,50 ki hamile kalmadan önce bir ara 55 kiloya yükselmiş ve diyetisyene giderek 8 kilo verdim ve üstüne hamile kaldım.hamileligimde 15 kilo aldım 65le doguma girdim.dogumdan çıktıktan sonra 55e düştüm ve o kiloda kaldımm lütfen banada yardım bölgesel kilom fazla onlar için spor yapmam gerekiyor biliyorum. daha çalışmaya başlamadım haftaya başlayacagım ögretmenim. ailem,eşim çevremdeki arkadaşlarım kilolarımı sürekli yüzüme vurup duruyorlar o yüzden benim biran önce 47-48 kiloya düşmem gerekiyor. boyum olmadıgı için kilolarım hemen belli oluyor. sirke diyeti duydum,sabahları limonlu su kayısı duydum geçmişi okuyamadıgım için benide bilgilendirirseniz aranıza alırsanız sevinirim.

günaydınn mooncumm :teytey: günaydın arkadaşlarrrr a.s.

işte bunlar da dün benim yediklerim :kahve:

sabah: tost+çay
ara: kahve
öğlen: 1 bardak çorba+biraz patates yemeği+yarım sigara böreği
ara: nescafe
ara: fındık
akşam: 1 kepçe çorba+palamut+salata

bende 6 ay önce dogum yaptım.hamile kaldıgımda 48-50 kilo arasındaydım boyum 1,50 ki hamile kalmadan önce bir ara 55 kiloya yükselmiş ve diyetisyene giderek 8 kilo verdim ve üstüne hamile kaldım.hamileligimde 15 kilo aldım 65le doguma girdim.dogumdan çıktıktan sonra 55e düştüm ve o kiloda kaldımm lütfen banada yardım bölgesel kilom fazla onlar için spor yapmam gerekiyor biliyorum. daha çalışmaya başlamadım haftaya başlayacagım ögretmenim. ailem,eşim çevremdeki arkadaşlarım kilolarımı sürekli yüzüme vurup duruyorlar o yüzden benim biran önce 47-48 kiloya düşmem gerekiyor. boyum olmadıgı için kilolarım hemen belli oluyor. sirke diyeti duydum,sabahları limonlu su kayısı duydum geçmişi okuyamadıgım için benide bilgilendirirseniz aranıza alırsanız sevinirim.

günaydın tşk aslıı kaydirigubbakcemile5
öncelikle bölgesel kilo vermek istiyorsan kesinlikle spor yapman şart
spor topiğinde bir sürü yardımcı bilgi ve video bulabilirsin
sirkeye gelince; sabah ve akşam 1 su bardağına 1 yemek kaşığı elma sirkesi katılarak içiliyor sanırım.. ben henüz denemedim.. ama faydasını görenler var
kayısı ise hazmı kolaylaştırmak için sabah kahvaltıdan önce bikaç tane ılık suyla beraber tüketilmelidir..
kolaylıklar dilerim a.s.

hoşgeldin aramıza aslıcığım,benimde boyum kısaseni çok iyi anlıyorum.dimplehawk cığımın dediği gibi bölgesel zayıflama için spor yapman şart.sirkeli su tek başına zayıflatmıyor ama zayıflamayı desteklediği kesin çünkü bende öyle oldu.ben her gece yatmadan önce bir çaybardağı ılık suya birkaç damla katıp içiyorum.eğer kabızlık sorunun varsa sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı ile ılık su iç derim ki annem öyle yapıyor çofaydasını gördü.öğün atlama,az ve öz ye,yediklerini bizimle paylaş sana yardımcı oluruz . ayrıca bir sürü topik ve yarışma grupları var müthiş motivasyon sağlıyor :dance:
hadi bakalım başla biyerden :enbuyukkk:

Back