Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın hanımlar kandiliniz mübarek olsun
dünya kadınlar gününüzde kutlu olsun
ben bgn yine gezmeye gitçem bu hafta gezmekten diyet yapamadım daha yeni uyandım 1 kaysı yedim yumurtalaruımı kaynattım yiycem ama gezmede neler çıkar karşıma hiç bilmiyom

KızLar hiçkmse yok hiç geLmiyorsunuz buraya buranın motivasyon gücü gittik.e zayıflıyor birtek pazartesi uğruyorsunuz bilmem farkında mısınız?
sempatiğim bu hafta 600 gram alıp 53.8 oLmuşum :(

evet canim ya sorma pazartesi gelip kilo bildirimi yapip gidiyolar neyse napalim biz elimizden geldigi kadar bos birakmayalim ,biliyosun benim vaktim oldukca giremeye calisiyorum
iyiki bu hafta karbonhidrat diyeti uygulayacaktin bukadar aldinda uygulamasn ne kadar alirdin bilmem yani:oklava:
niye aldin dikkatmi etmedin
valla ben karismam bana degil kendinize verceksiniz kilolarinizişutarafagitti
ben bu hafta regl dim ve yinede 1 kilo vermisim kac haftadir durulmustum zaten

günaydın hanımlar kandiliniz mübarek olsun
dünya kadınlar gününüzde kutlu olsun
ben bgn yine gezmeye gitçem bu hafta gezmekten diyet yapamadım daha yeni uyandım 1 kaysı yedim yumurtalaruımı kaynattım yiycem ama gezmede neler çıkar karşıma hiç bilmiyom

masallah canim hic evde durmyosun gezme derken birisinin evine falanmi gitceksin disardami
fazla kacirma ha ona gore:oklava: hani kilomu verdim diyodun n oldu yoksa gerimi aldinşutarafagitti

evet kızlar duydunuz sempatiğin sitemlerini benimde kafam yarıldı sürekli annemdeydim kardeşim gitçek diye ne pastalar yaptı gelde şu boğazı tut hemde regliyken ben böyle olunca içime bi obez kaçmış gibi yiyom zaten 2-3 güne biter tatlı krizim pek yok ve diyet altın gibi ne zaman yaparsan yap 1 gün bile olsa kilo veriyon
sanırım geçen hafta 2. olmak şöhret fln beni şımarttı bu hafta salıverdim yarım kiloyla kurtardım onu da reglinin üzerine atabilirim
haftaya bomba gibi döncem benden korkun kızlar

evet canim ya sorma pazartesi gelip kilo bildirimi yapip gidiyolar neyse napalim biz elimizden geldigi kadar bos birakmayalim ,biliyosun benim vaktim oldukca giremeye calisiyorum
iyiki bu hafta karbonhidrat diyeti uygulayacaktin bukadar aldinda uygulamasn ne kadar alirdin bilmem yani:oklava:
niye aldin dikkatmi etmedin
valla ben karismam bana degil kendinize verceksiniz kilolarinizişutarafagitti
ben bu hafta regl dim ve yinede 1 kilo vermisim kac haftadir durulmustum zaten

pek dikkat edemedim canım ya ama bugün karbonhidrat diyetine başladım 39 puan yedim akşam hafif bir şey yicem

evet kızlar duydunuz sempatiğin sitemlerini benimde kafam yarıldı sürekli annemdeydim kardeşim gitçek diye ne pastalar yaptı gelde şu boğazı tut hemde regliyken ben böyle olunca içime bi obez kaçmış gibi yiyom zaten 2-3 güne biter tatlı krizim pek yok ve diyet altın gibi ne zaman yaparsan yap 1 gün bile olsa kilo veriyon
sanırım geçen hafta 2. olmak şöhret fln beni şımarttı bu hafta salıverdim yarım kiloyla kurtardım onu da reglinin üzerine atabilirim
haftaya bomba gibi döncem benden korkun kızlar
o tatli kirizi bendede var ,hele bu karbon hidrattada hic seker yok ,normalde meyva fazla yemezdim allahim canim bi elma istedi az once yariim elma yedim ,ikimizde ayni regl zamanindayiz ben verdim sen aldin :)
hadi bakalim korkalim senden ne kadr vercen haftaya yoksa birincimi olcan

sempatik yarım kilosunu aldım ama yediklerimi düşünce az bile almışım
ev gezmelerine gidiyom canım

az bile almisim deme bu hafta kesin basla az bisey daha kacirsan uzerine eklenir ona gore valla

pek dikkat edemedim canım ya ama bugün karbonhidrat diyetine başladım 39 puan yedim akşam hafif bir şey yicem

iyi hadi baliimmmm kolay gelsin daha onumuzfe 1 hafta var bugun baslayip ta yarin birakmayalim ,bu saatte sen tammalamisin az puanin kalmis artik aksama az puanli seyler yersin
bende 14 puanlik kahvaltimi yaptim
az oncede yarim elma yedim kalanlarda yete aksama kadar

2 ve 9 mart arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. ..........................................56.8

myocean76.. ............................................56.5

dimplehawk........................................ .......59.9

whitehall......................................... ...........70

kuzuzuzumbambino.................................. ..71

aSkiTo............................................ ...........75.5

GökyüzündeDans.................................... ....57

moonserose0 ..............................................60

cimcime81......................................... .........99.7

akrep33........................................... ............62.9

samanyolu......................................... ..........66.2

yarisci........................................... ...............79.5

bambaskaben....................................... .........53.2

hidennisko........................................ .............80

hatice27.......................................... ...............64.3

loliz............................................. ...................60

melihim........................................... ................65

bilgen35.......................................... .................83.4

muson............................................. .................61.4

reyyan_06......................................... ................74

princess of rain .................................................6 9

u2rem............................................. ..................75

YARINA AZ KALDI HADI KIZLAR şutarafagitti.(listemiz aralarda unutulmasin)şutarafagitti

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

ha bide carsamba dikkat edemicem diye soyluyo suna bakkötükedihüso
niye dikkat edemiyosun bogazli senidelikafadulden
ogun sabahlari ogle iste ne bileyim puani 1 veya 0 olanlari daha fazla ye doyurursun karnini tabi sen yiyosun bol puanlilari ozamanda boyle almis olarak gelirsin:içelim:

ha bide carsamba dikkat edemicem diye soyluyo suna bakkötükedihüso
niye dikkat edemiyosun bogazli senidelikafadulden
ogun sabahlari ogle iste ne bileyim puani 1 veya 0 olanlari daha fazla ye doyurursun karnini tabi sen yiyosun bol puanlilari ozamanda boyle almis olarak gelirsin:içelim:

cnm ben fazla uyamamıştım geçen hafta su böreği bile yemiştim :))))
çarşamba arkadaşımla olacam kahve falan içecez gidecek braz diyet :smiley-cool:

Son düzenleme:
Back