- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.161
hoşgeldin şekerim!
kız yine fasulyemi yedin sen :roflol: bıkmıyorsun da anam fasulyeden :roflol:
ben bu hafta hiç tartılmadım canım ama pek kilo vermiş gibide durmuyorum hani.önceden sabah akşam tartılırdım kendime söz verdim haftada bir bilemedin iki çıkacam tartının üstüne.anlayacağın pazartesi sabahı görecem hanyayı konyayı
hoşgördükk laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
görcez bakalım pazartesi
gel senle yarış içinde bi yarış daha yapalımm :teytey:
kazanannn diğerine ufak bi hediye göndercek paket karşı ödemeliii kabul müüüüü :lepi:
olur şekerim bana uyar ama haftaya yapalım biz bunu çünkü bu hafta iyi gitmiyorum sanırım.pazartesi kilo yazıp kapışalım :jeyyar:
pekii cnm o zaman
bu hafta kıran kırana geçecekkk deseneeee :jeyyar: :teytey: kaydirigubbakcemile5
yarışçı rakibem...
ben bu hafta pek giremedim siteye..
bir ara 79 gördüm tartıda ama bugun sabah ki kilom 80
maalesef veremedim bu hafta
yess öyle olacak şekerim,bende motivasyon için yeni bişeyler arıyordum ahanda buldummmm :dance: şimdiden düşün bakalım ne alacaksın bana :jeyyar:
herkese günaydınn ve kolay gelsin bu yoldaki herkese.
bende 6 ay önce dogum yaptım.hamile kaldıgımda 48-50 kilo arasındaydım boyum 1,50 ki hamile kalmadan önce bir ara 55 kiloya yükselmiş ve diyetisyene giderek 8 kilo verdim ve üstüne hamile kaldım.hamileligimde 15 kilo aldım 65le doguma girdim.dogumdan çıktıktan sonra 55e düştüm ve o kiloda kaldımm lütfen banada yardım bölgesel kilom fazla onlar için spor yapmam gerekiyor biliyorum. daha çalışmaya başlamadım haftaya başlayacagım ögretmenim. ailem,eşim çevremdeki arkadaşlarım kilolarımı sürekli yüzüme vurup duruyorlar o yüzden benim biran önce 47-48 kiloya düşmem gerekiyor. boyum olmadıgı için kilolarım hemen belli oluyor. sirke diyeti duydum,sabahları limonlu su kayısı duydum geçmişi okuyamadıgım için benide bilgilendirirseniz aranıza alırsanız sevinirim.
herkese günaydınn ve kolay gelsin bu yoldaki herkese.
bende 6 ay önce dogum yaptım.hamile kaldıgımda 48-50 kilo arasındaydım boyum 1,50 ki hamile kalmadan önce bir ara 55 kiloya yükselmiş ve diyetisyene giderek 8 kilo verdim ve üstüne hamile kaldım.hamileligimde 15 kilo aldım 65le doguma girdim.dogumdan çıktıktan sonra 55e düştüm ve o kiloda kaldımm lütfen banada yardım bölgesel kilom fazla onlar için spor yapmam gerekiyor biliyorum. daha çalışmaya başlamadım haftaya başlayacagım ögretmenim. ailem,eşim çevremdeki arkadaşlarım kilolarımı sürekli yüzüme vurup duruyorlar o yüzden benim biran önce 47-48 kiloya düşmem gerekiyor. boyum olmadıgı için kilolarım hemen belli oluyor. sirke diyeti duydum,sabahları limonlu su kayısı duydum geçmişi okuyamadıgım için benide bilgilendirirseniz aranıza alırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?