Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selamlar bugün sabah ince bir dilim ekmek ve peynir yedim,öglen okulda oldugum icin birsey yiyemedim aksamda birkac tane yaprak sarmasi yedim...

selam arkadaşlar ben bu gün de hala sıvı gıdalarla besleniyorum.çorba meyve suyu ve bit ki çayı ile besleniyorum bu haftada kilo veremezsem pes derim başka bir şey demem

günaydın hanımlar,bir adet rakibe aranmaktadır iki gündür hayıptır ve kendisinden hiçbir haber alınamamaktadır.nickename i dimplehawk olan rakibemi gören,duyan,izine rastlayan varsa lütfen insanlık namına bu topiğe yazsın!

günaydın arkdaşlar..

ben maalesef son 1 haftadır motivasyonumu kaybetmiş durumdayım
lahana suyu içmeye daha fazla dayanamayıp hafta sonu bırakmıştım zaten..

fakat dün sabah tartıldım ve 79 gördüm(....ama bu sabah gene 80 :((.... )
rakibem sen nasılsın??

azkalorili günler hepinize...

hidennisko cuğum oluyor zaman zaman böyle şeyler hepimize ama önemli olan erkenden farkedip kendimizi düzeltmek.şimdi bir silkin ve devam et diyetine...
rakibeciğim yok ama ben yine vereyim raporumu ;
sabah: klasik kahvaltımı yaptı
öğlen: 4 kaşık ıspanak yemeği,4 kaşık yumurta piyazı
akşam: mercimek çorbası 1 tas, 4 kaşık hamsi güveci
ara: çayın yanında bir avuç patlamış mısırla günü kapattım.
herkese kolaylıklar dilerim...

günaydin herkese kahvaltida bir dilim ekmek biraz peynir ve zeytin yedim...hergün ayni valla bu hafta sanirim kilo veremeyecem cünkü affedersiniz kabizlik cekiyorum herkese kolay gelsin..

kizlarrrrr ya nerelerdesiniz listede okadar kisi var kimseciklar yok sadece ogun geliyo cok kisi ama ynede kilo verinde ne yapalim aradda olsa gelin ya ben calisiyorum kosusturmayla geciyo fazla takilamiyorum ama hep aklimdasiniz
bede 2aydir bekledigim tup bbek merkezine bugun gittik ,esme ve bana birsuru test verildi esimin haftaya randovusu var bakalim tup bbek yolunda ilerliyoruz insallah sonumuz hayirli olur
bu haftada regl gunumdeyim bilmem ne kadar veririm yada verebilirmiyim
eee nsilsniz sizler pazartesiye vverebilcekmisiniz kiloyu ,ha gayret kizlar pes etmeyin kavuscaz mutlu sona

2 ve 9 mart arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. ..........................................56.8

myocean76.. ............................................56.5

dimplehawk........................................ .......59.9

whitehall......................................... ...........70

kuzuzuzumbambino.................................. ..71

aSkiTo............................................ ...........75.5

GökyüzündeDans.................................... ....57

moonserose0 ..............................................60

cimcime81......................................... .........99.7

akrep33........................................... ............62.9

samanyolu......................................... ..........66.2

yarisci........................................... ...............79.5

bambaskaben....................................... .........53.2

hidennisko........................................ .............80

hatice27.......................................... ...............64.3

loliz............................................. ...................60

melihim........................................... ................65

bilgen35.......................................... .................83.4

muson............................................. .................61.4

reyyan_06......................................... ................74

princess of rain .................................................6 9

u2rem............................................. ..................75

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILARa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

haklısın sempatikim çok boşladım kendi adıma siteyi...karbonhidrat dieti yapıyorum bildiğin gibi..bakalım daha bi değişiklik yok görücez...bugün 11 puanı doldurdum ..dünde 39 puandı..

slm kızlar nasılsınız dün hiç yazamadım dra randevum vardı kist çıktı bu ayda başıma tüpe başlıyamıyoz cmt den beride damla damla regli oluyom bu gidişle iyce şişerim öçok stres yaptı bende bu durum eşimin suratı yer süpürüyo dündendir allahtan herşeyin hayırlısı dün misafirlerim vardı karbonhidrat diyetinin yerinde yeller esti önceki günde akşam gezmeye gittik yine diyet uçtu 1 dlm pasta yemek diyetin bozulması için yeter ve gelde yeme(çok yemediğimi anlatmak için yazdım)

haklısın sempatikim çok boşladım kendi adıma siteyi...karbonhidrat dieti yapıyorum bildiğin gibi..bakalım daha bi değişiklik yok görücez...bugün 11 puanı doldurdum ..dünde 39 puandı..

ya canim bossunuz valla benim azcik vaktim dahi olsa heryere yetismeye calisiyorum
bende iki tarafi bos birakmiyorum bikac yarimadaydim fazla giremiyorum diye ciktim
ama bos birakmayin ya ben yokum diye
cok az olmus puanin ,valla ben aksamlari tamamliyorum 50 puanimi

ya canim bossunuz valla benim azcik vaktim dahi olsa heryere yetismeye calisiyorum
bende iki tarafi bos birakmiyorum bikac yarimadaydim fazla giremiyorum diye ciktim
ama bos birakmayin ya ben yokum diye
cok az olmus puanin ,valla ben aksamlari tamamliyorum 50 puanimi
haklısın güzelim..ben genelde akşamları daha rahat girebiliyorum..eşim geliyo yemek yiyo..sora o iş yaparken anca ..gündüzleri iş arasında biraz zor oluyo sürekli başında da olmuyorum ama bundan sonra daha dikkat edicem..

herkese merhaba kısslarrr

bugün bir kontrolüm vardı ancak yerime gelebildim ve mesajlara baktım.
lütfen motivasyonumuzu kaybetmeyelim .

hiden sakın sende hemen salma kendini zaman zaman hepimize oluyor tartıya aslında hergün çıkmamak lazım ama bende aynı hatayı yapıyorum ve üstelik benim bugün reglimde başladı başladı bu hafta kilo verebilecekmiyim.

yarın bildiririm rakibem.

yarın inş. çok güzeL geçer :)

sana bişi diyim mi..çok stres yaptığın için yiyosunsen..bırak 2 puan 3 puan geçmiş çok mu...günde alınması gereken karbonhidrat miktarı 75 gr..bundan fazla alırsan kilo alıyosun..az alırsan veriyosun...yani sen 55 puan alınca da veriyosun..ben bu şekilde düşündüğüm için rahatım..rahat olunca da aklıma yemek gelmiyo..kendimi frenleyebiliyorum...yapamayacağın bişey diil..a.s.

kusura bakma mooncum ve arkadaşlar yoğunum çok bu ara :delphin:
giremiyorum buraya
bana bişi yazdıysanız geçmişi de okuyamadım haberiniz olsunn :çok üzgünüm:
öptüm hepinizii Şeniz

Back