- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.061
günaydın kıslar bu hafta birinci ben olmuşum kendimi tebrik etmek ve nasıl verdiğimi söylemek isterim cuma,c.tesi,pazar ve p.tesi günü boğazımdan su ve sodadan başka hiçbir şey geçmedi ilk olarak dün akşam 4 kaşık çorba içebildim oda zorlayarak evet bu hafta bu grubun birincisi benim ama meleğimin kalbinin sahibi artık değilim vee artık nişanlıda değilim kalbimde parmağımda boş artık
ne güzel ya ALLAH kabul etsin şekerim,bende hastalık,regl dolayısıyla spora ara verdim ama şimdide nedenini bilmiyorum çok soğudum hiç canım bişey yapmak istemiyor.silkinip kendime gelmem lazım ama nasıl onu bilmiyorum işde şuan
sporu tavsiye ederim şekerler..acaip şekil veriyor formda gösteriyor ve kendinizi bir savaşçı gibi güçlü hissediyorsunuz
günaydın kıslar bu hafta birinci ben olmuşum kendimi tebrik etmek ve nasıl verdiğimi söylemek isterim cuma,c.tesi,pazar ve p.tesi günü boğazımdan su ve sodadan başka hiçbir şey geçmedi ilk olarak dün akşam 4 kaşık çorba içebildim oda zorlayarak evet bu hafta bu grubun birincisi benim ama meleğimin kalbinin sahibi artık değilim vee artık nişanlıda değilim kalbimde parmağımda boş artık
sağolasın cnm a.s.
o zaman şöle yapalımmm ben seni kendine getireyimm
hemen bu akşamm başlıyorsun spora tamam mıı :mymeka: bu akşammmm :mymeka:
tamam denerim eli ağır kadın,hemen şiddet uyguluyor:bbo:
tamam söz yapacağım kaydirigubbakcemile5 ama önce kendimi mutlu etmek istiyorum ne yapsamki eve alışverişmi yapsamkafamçokkarıştı
napamm kızım yoksa yan çizceksinn :mymeka:
ay kıyamam ya tamam gel öpeyimm Şeniz
ama söz ver yapcaksın tamam mı kaydirigubbakcemile5
tamam söz yapacağım kaydirigubbakcemile5 ama önce kendimi mutlu etmek istiyorum ne yapsamki eve alışverişmi yapsamkafamçokkarıştı
prensesim canim cok ozur dilerim
acele duznlediydim olsun yinede sizlerde bakiyosunuz bildirmen yi oldu zaten daha tam duzenlememistim
ve 2. ler arasina girdin tebriklerrrr
ben düzelteyim şekerim a.s.
inşallah şekerim tez zamanda anne olursun . ALLAHım hepimiz için hayırlısı neyse onu versinburcu niye ayrıldınız yani sen hastasın diye mi ayrıldı nası yani ben anlamadım
sıkma o tatlı canını kaybeden o olmauş kıyamam çok üzülme evlendikten sonra sorun çıkması daha kötü olurdu
kızlar kendimmi ve kilo veren herkesi tebrik ederim bu hafta listemiz pek bi şen olmuş
ben regli olmama rağmen kilo verdim demekki regliyi bahane etmemeliyiz kilo veremedik diye
üstelik 2-3 gün tam sinir etti beni damla damlaydı ki öyle olunca insan şişiyo bgn tam başladı şükür yarında dra gitçem tüp tedavisi için ltfn dua edin olurmu benim için bu ilk ve son denemem olsun meleğim benimle olsun artık
ayy yzarken duygulandım ağlıycammı ne
burcu niye ayrıldınız yani sen hastasın diye mi ayrıldı nası yani ben anlamadım
sıkma o tatlı canını kaybeden o olmauş kıyamam çok üzülme evlendikten sonra sorun çıkması daha kötü olurdu
kızlar kendimmi ve kilo veren herkesi tebrik ederim bu hafta listemiz pek bi şen olmuş
ben regli olmama rağmen kilo verdim demekki regliyi bahane etmemeliyiz kilo veremedik diye
üstelik 2-3 gün tam sinir etti beni damla damlaydı ki öyle olunca insan şişiyo bgn tam başladı şükür yarında dra gitçem tüp tedavisi için ltfn dua edin olurmu benim için bu ilk ve son denemem olsun meleğim benimle olsun artık
ayy yzarken duygulandım ağlıycammı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?