Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben bugün kahvaltıda ne yediğimi yazim:
domates_6p
yumurta_0p
beyaz peynir_1p
kaşar peynir_1p
kızarmış kepek ekmeği_8 puan =16 puan kaydirigubbakcemile5
Bugün evdeyim bol bol da spor yaapcam nivea bodynin sadece bir kısmı kaldı onuda indiriyim onu yapacam ip atlıcam mekik çekecem müzik açıp dans etcem hihoyyyt

canım benim bu yüzden mi bir şey yiyemedin :teselli: ne oldu canım istersen anlatabilirsin

sağolasın cnm a.s.

o zaman şöle yapalımmm ben seni kendine getireyimm
hemen bu akşamm başlıyorsun spora tamam mıı :mymeka: bu akşammmm :mymeka:

sporu tavsiye ederim şekerler..acaip şekil veriyor formda gösteriyor ve kendinizi bir savaşçı gibi güçlü hissediyorsunuz

sağolasınn arkadaşımm ne güzel ifade etmişsinn şutarafagitti
biliyorum ben daha öncede 10 kg vermiştim o zaman sporda yapıyordum ve dediğin gibiydimm :lepi:
şimdi ise .. y a p a m ı y o r u m :çok üzgünüm:

nee :1shok:
nişanlı mıydın kuzum

canım ne olsun işte zaten problemlerimiz vardı benim geçmeyen rahatsızlıklarım onu temelli kaybettim artık onun burcu diye bi canı yok

napamm kızım yoksa yan çizceksinn :mymeka:
ay kıyamam ya tamam gel öpeyimm Şeniz
ama söz ver yapcaksın tamam mı kaydirigubbakcemile5
tamam söz yapacağım kaydirigubbakcemile5 ama önce kendimi mutlu etmek istiyorum ne yapsamki eve alışverişmi yapsamkafamçokkarıştı

ayy eve niye yazmışım pardon eve giderken kendime alışverişmi yapsam olacakdı orası kızlar ufffsss

tamam söz yapacağım kaydirigubbakcemile5 ama önce kendimi mutlu etmek istiyorum ne yapsamki eve alışverişmi yapsamkafamçokkarıştı

bak olabilir ben alışveriş yapınca çok mutlu oluyorum :sm_cool:
hele bi de yanına arkadaş alırdan daha zevkli geçer a.s

prensesim canim cok ozur dilerim
acele duznlediydim olsun yinede sizlerde bakiyosunuz bildirmen yi oldu zaten daha tam duzenlememistim
ve 2. ler arasina girdin tebriklerrrr

tesekkur ederim tatlim olsun olur oyle yanlisliklar ay aynen boyle devam etsem ya allahim insallah bugun sabah 2 pogaca yedimcokacimcoookne yapim cok actim dolu bir tabak domates ve salatalik yedimcokacimcoookbir fincanda cay doymus gibiyim ama tabi yinede canim hep yemek istiyor

ben düzelteyim şekerim a.s.

tesekkur ederim canim a.s.

burcu niye ayrıldınız yani sen hastasın diye mi ayrıldı nası yani ben anlamadım
sıkma o tatlı canını kaybeden o olmauş kıyamam çok üzülme evlendikten sonra sorun çıkması daha kötü olurdu
kızlar kendimmi ve kilo veren herkesi tebrik ederim bu hafta listemiz pek bi şen olmuş
ben regli olmama rağmen kilo verdim demekki regliyi bahane etmemeliyiz kilo veremedik diye
üstelik 2-3 gün tam sinir etti beni damla damlaydı ki öyle olunca insan şişiyo bgn tam başladı şükür yarında dra gitçem tüp tedavisi için ltfn dua edin olurmu benim için bu ilk ve son denemem olsun meleğim benimle olsun artık
ayy yzarken duygulandım ağlıycammı ne

inşallah şekerim tez zamanda anne olursun . ALLAHım hepimiz için hayırlısı neyse onu versin

ağlama özlem allah gönlüne göre versin bizimki ailelerin sebep olduğu ve bizim artık sağlığımızı etkilediği için alınmış bi kadar takdiri ilahi tek çare kabullenmek

canım inşşallah allah gönlüne verir bir kuzcuk seninle olur.umarım o duyguyu ilk denemende tadarsın.:Saruboceq:

özlemcimm Allah yardımcın olsun çok aratmasın inş.. :ecrin_bebek:

whitehall arkadaşım ne diyim bilemiyorum konuyu bilmediğim için hakkınızda hayırlısı olsun diyorum :teselli:

kızlar hepiniz çok iyisiniz sizlere ne kadar tşkr etsem azdır insan herkese anlatamıyo derdini kvaldem bile geçen beni bilmeden o kadar üzdüki tüpe erkenmiş güya 3 sene bitçek evliliğimizde sorunlarımızıda biliyo 5 drda normal yolla olmaz dedi sizin yani siz söyleyin menepoza girmeyi mi bekliyim yaşım öyle küçükte deil 26 artı eşim ve bende çok üzülüyoz ev bomboş artık eskisi kadr ilgilenmemeye başladık birbirimizle çünki bin bir türlü sorun var kafamızda bide öyle stres yaptıranlar çıkınca kaldırmıyo bünyem güya sigarayı bırakmıştım 2 gündür deli gibi içiyom bırakmam şart biliyom inş yarından sonra hiç içmem
rekrar diyom çok iyi yürekli burdaki bayanlar hayatta yaptığım doğru şeylerden biride buraya üye omaktı hepinizi tek tek öpüyom canlarım benim

hayır baştan anlatsam iyi olacak ilişkimiz ciddi başladı yani hemen ilk haftalarda ailelerle tanıştık sonra 4 yıl flört ama herkes biliyo neyse 4 yılın sonunda nişanlandık buda iyi ama kayınvalde beni istemiyo bi sorun çıkarıyo aramızda mezhep farkı var benim ailem kabul etti onunkilerde annesi hariç 4 yıllık nişanlıyım kaynanamdan bir iğne görmedim mecazi anlamda değil gerçekten neyse seviyorum ya arada hakaretler katlanıyorum umursamamaya çalışıyorum ama sonuç yok içime ata ata ağzımda diş kalmadı geceleri uyuyamıyorum bizimkiler kin gütmeye başladı iyide onun bi suçu yok ki suç anada napsın atamazda neyse bendeki problemler yetmedi nişanlım krizden dolayı işsiz kaldı annesiyle başbaşa akşama kadar ben konuşurum annesi konuşur çocuk arada kaldı bundada başladı tuhaflıklar yanlız kalamıyo uyuyamıyo kapalı alanda kalamıyo vs ne yapabilirdim ikimiz içinde en doğrusu ayrılmaktı başka çare yok şimdi bizim dışımızda herkes rahatladı sadece biz severek ayrıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…