• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hidennisko gelmemis ama 80 kilo yaziyor cizelgesinde.
o bazen gelemeyebilio .. cok geziyoda kendisi :roflol: 80 yazarsiniz listeye daha olmadi..

hepnize desteginiz ve yorumlariniz icin tesekkür ederim.. gercekten cok ii geldi

.
ekle cnm 75 kiloyum dünden beri bgn baslıcam bakalım:) her pazartesi olduğu gibi.

askito fıstık olmuşun fıstıkkkk. hadi darısı başıma:)

saol bebisim ..
U2REM ve ben bu haftadan itibaren kendi aramizdada yarisiyoruz kizlar.
90 kilodan onun kilosuna yetistim :)) yani aslinda hic sansi yok ama görcez bakalimm :jeyyar:

bu arada ayni kilodayiz lem nie darisi basima dion :))) hatta ben yarim kilo fazlayim hee

aşkitocm güzel olmuşsun canım ama biraz daha vermen lazım 10 kilo daha verirsen manken gibi olursn canım sende yeni doğum yaptın heralde benimde 10 aylık bi kızım var doğumdan sonra bende 77 kiloydum şimdi 61 kiloyum hiç acele etme canım kilolar gidiyo emziriyomusun bide bebeişin kaç aylık

7 aylik bir oglum var musoncum ama dogumla alakasiz diyebilirim .. cünkü 85 ile hamile kaldim.
emzirmiyorum maalesef..

askintocm bebişini güle güle büyüt canım ne güzel vermişsin valla o kadar kısa sürede böyle devam canım yaza hiç bişey kalmaz

iyi akşamlar arkadaşlar beni listeye yazdınız sanırım ama ben ameliyat için ankaraya gidicem ne zaman bilmiyorum bu hafta içi sizi haberdar ederim

Kızlar bildirimi geciktirdim affedin boğaz enfeksiyonu olmuşum doktora gittim şimdi biraz iyiyim kilom 60
hastalık yüzünden protein diyetini bozmuştum yine de 1 kilo vermişim

23 subat ve 2 mart arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique.. .......................57......................... ...56.8.......................200 gr vermis

myocean76.. .........................58....................... .....56.5.......................1.5 kilo vermis

dimplehawk............................60.5........ .................59.9.......................600 gr vermis

whitehall.................................72.2.... .....................70..........................2 .2 kilo vermis

kuzuzuzumbambino.................71.8..........................71.........................800 gr vermis

aSkiTo....................................75.5.... .....................75.5......................kil o verememis

GökyüzündeDans....................57.............. ..............57.........................kilo verememis

moonserose0 ..........................60...................... .....60.........................kilo verememis

cimcime81..............................100........ ..................99.7......................300 gr vermis

akrep33...................................62...... .....................62.9......................900 gr almis

samanyolu...............................65........ ...................66.2......................1.2 kilo almis

yarisci.....................................81.... ........................79.5....................1.5 kilo vermis

bambaskaben..........................53.8......... ................53.2.....................600 gr vermis

hidennisko...............................81....... .....................80....................... 1 kilo vermis

bennuu....................................72...... ......................belli degil.............

hatice27...................................64.3... .....................64.3.....................kilo verememis

loliz.........................................61.. .........................60........................1 kilo vermis

melihim...................................66...... ......................65.......................1 kilo vermis

bilgen35..................................84.4.... ......................83.4....................1 kilo vermis

muson.....................................62.3.... .....................61.4....................900 gr vermis

reyyan_06................................75....... .....................74......................1 kilo vermis

princess of rain ........................70.5...................... ...69......................1.5 kilo vermis

kilo veren arkadaslar tebrik ederim:lepi:
veremeyenler insallah haftaya verir:1hug:
alanlar ise lutfen dikkat etsin haftaya kadar:oklava:

23 subat ve 2 mart arasi diyet yarismasinin sonuclari

1.
whitehall...................................2.2 kilo vermis:hooray:

3.
myocean76.. ............................1.5 kilo vermis :lepi:

yarisci.......................................1.5 kilo vermis:lepi:

princess of rain .........................1.5 kilo vermis:lepi:

3.
hidennisko................................1 kilo vermis:sm_cool:

loliz..........................................1 kilo vermis:sm_cool:

melihim....................................1 kilo vermis:sm_cool:

bilgen35...................................1 kilo vermis:sm_cool:

reyyan_06................................1 kilo vermis:sm_cool:

masallah kizlar ne kadar guzel kilo vermisiniz vallahi tebrikler size:nazar:a.s.

Son düzenleme:
2 ve 9 mart arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. ..........................................56.8

myocean76.. ............................................56.5

dimplehawk...............................................59.9

whitehall....................................................70

kuzuzuzumbambino....................................71

aSkiTo.......................................................75.5

GökyüzündeDans........................................57

moonserose0 ..............................................60

cimcime81..................................................99.7

akrep33.......................................................62.9

samanyolu...................................................66.2

yarisci..........................................................79.5

bambaskaben................................................53.2

hidennisko.....................................................80

bennuu..........................................................belli degil

hatice27.........................................................64.3

loliz................................................................60

melihim...........................................................65

bilgen35...........................................................83.4

muson..............................................................61.4

reyyan_06.........................................................74

princess of rain .................................................69

u2rem...............................................................75

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILARa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

hihoyyyt İnanmıyorum 3. olmuşum hastalık sayesinde mi diyet mi bilmiyorum ama moral oldu üstelik akşam tok karna tartıldım ama yine 50 li kiloları göremedim belki sabah daha az çıkarım yarın tekrar tartılacağım:Saruboceq: sempatik bize ödül yok mu?yerimseniben

bugün yediklerim :
domates_6p
kepek ekmeği_12p
kaşar peynir_1p
mercmek çorbası_18p
ayriyeten 1 paket susamlı çubuk ve çikolatalı süt içtm :asigim:

günaydın arkadaşlarr a.s.

yahuu ADASU arkadaşımız nerde, haberi olan var mı:sm_confused:

günaydın kızlar,dün tükettiklerim;
sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen, 1 kepçe kuru fasulye, 3-4 kaşık turşu kavurması,1 dilim kepekli ekmek
ara da 2 diyet bisküvi yedim
akşam, 1 tabak taze fasulye,3 kaşık tavuklu pilav,1 bardak ayran
ara da 1 küçük portakal yedim
bugün kendimi çok şiş,tombul ve mutsuz hissediyorum nedendir bilmem,umarım siz iyisinizdir

mrb arkadaşım regl dönemindesin sanırım dimi.. merak etme ondandır a.s.

bende vereyim raporumu :kahve:

sabah: sandöviç+çay
akşam: 1,5 kepçe fasülye+1 dilim buğday ekmek(kepek yoktu)
ara: bi avuç fındık+kuru üzüm+biraz ceviz+2 lokma kek

mrb arkadaşım regl dönemindesin sanırım dimi.. merak etme ondandır a.s.

bende vereyim raporumu :kahve:

sabah: sandöviç+çay
akşam: 1,5 kepçe fasülye+1 dilim buğday ekmek(kepek yoktu)
ara: bi avuç fındık+kuru üzüm+biraz ceviz+2 lokma kek

reglim bitti şekerim geçen haftaydım bende.sen öğle yemeği yemedinmi dün ? o küçük sandviçle nasıl akşamı ettin?

reglim bitti şekerim geçen haftaydım bende.sen öğle yemeği yemedinmi dün ? o küçük sandviçle nasıl akşamı ettin?

hımmm bende de var şişkinlik aslında ya bikaç gündür
tartıda kilom düşüyor ama spor yapmadığımız için vücutta bi değişme yok gibi hissediyorum.. şişkinlik var işte
dün niyetliydim cnm

sporu tavsiye ederim şekerler..acaip şekil veriyor formda gösteriyor ve kendinizi bir savaşçı gibi güçlü hissediyorsunuz

hımmm bende de var şişkinlik aslında ya bikaç gündür
tartıda kilom düşüyor ama spor yapmadığımız için vücutta bi değişme yok gibi hissediyorum.. şişkinlik var işte
dün niyetliydim cnm
ne güzel ya ALLAH kabul etsin şekerim,bende hastalık,regl dolayısıyla spora ara verdim ama şimdide nedenini bilmiyorum çok soğudum hiç canım bişey yapmak istemiyor.silkinip kendime gelmem lazım ama nasıl onu bilmiyorum işde şuan

günaydın kıslar bu hafta birinci ben olmuşum kendimi tebrik etmek ve nasıl verdiğimi söylemek isterim cuma,c.tesi,pazar ve p.tesi günü boğazımdan su ve sodadan başka hiçbir şey geçmedi ilk olarak dün akşam 4 kaşık çorba içebildim oda zorlayarak evet bu hafta bu grubun birincisi benim ama meleğimin kalbinin sahibi artık değilim vee artık nişanlıda değilim kalbimde parmağımda boş artık

Back