Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım herşeyde vardır bi hayır mezhep farkı ciddi bi sorun oluyo gerçekten çevremen biliyom evlendikten sonra çok mutsuz oluyolar iyiyki sizinki o noktadan sonra kopmamış inan evlenince harşey başka oluyo elin kolun mahkum gibi bi durum ama kendini çok çok üzme elbet üzülecen yıpranacan yaşayan senssin bi yerde kim derse boş ama sen durumu kabullen ve arkana bakıp sorgulama senin bi suçun yok daima ileriye bak
bambaşka ben thanks hayatım

arkadaşım hayırlısı olsun sakın üzülme.bir evli olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirimki ileride belkide doğru yaptığını ve iyiki olmamış diyeceksin.çünkü evlendikten sonra hayata başka türlü bakıyorsun görmediğin görmek istemediğin herşeyi görüyorsun ve daha tarafsız bakabiliyorsun.şimdi tabiki üzüleceksin ama eğer olsaydı ileride neler yaşacağını düşün.kayınvaliden size hiç rahat vermeyecek gibi duruyor.

bende senii Şeniz cnm :1hug:

ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım,bir an önce bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:
tüp konusuna gelince eğer doktorlar normal olmaz dediyse geciktirmeye hiç gerek yok.benim abim ve yengeminde olmadı çocukları.baştan çok dikkat etmediler,tedaviye başlayıp bıraktılar her seferinde..en son yaş 35-40 deyince tüpü denemeye karar verdiler ama yaş geçmişti ve tutmadı...diğer bir yakınımda 3-4 yıllık evliyken yaptırdı ve maşallah şimdi ikizleri var 3 yaşında..

canım herşeyde vardır bir hayır,daha evlenmeden sağlığınızı bozuyorlarsa evlendikten sonra neler olurdu bilemiyorum...mezhep farkı çoğu çevrede maalesef sorun yaratıyor...ALLAH bundan sonra mutluluk versin inşallah..:Saruboceq:

kızLar bugün yedikLerim :
beyaz peynir_1p
kaşar peynir_1p
kızarmış kepek ekmeği_8p
domates_6p
yumurta_0p
16 puan yedim sabah
öğlede:
domates_6p
kuru soğan_10p
kızarmış kepek ekmeği_8p
24 puan topLam 40 puan oLdu
akşam çok az lahana yemeği yicem şimdi yeşilçay içecem 0 puan gaLiba sonrada spora gidecem 2 saat sonra görüşürüz :dilcikar:

whitehall cımm gerçekten severek ayrılmak çok acıtır insanı :çok üzgünüm:
ama arkadaşa aynen katılıyorum :teselli:

ya arkadaşlar noldu bizim takıma,herkes teker teker kayıplara karıştı eskisi gibi kimse ilgilenmiyor bu siteyle ama olmuyor yaaaa motivasyon için daha çok yazalım arkadaşlar.

slm kizlarrrr nasilsiniz
kusura bakmayin ben calistigimdan dolayi devamli giremiyorum ama evde oldugum zamanlar hic bos birakmam yinede yazmaya calisiyorum
nasil gidiyo diyetler
benim karbonhidrat diyeti guzel gidiyo
ogleye kadar 20 puan yaptim
daha 30 puanim var aksama kadar fazlasiyla yeter bana
kilo vermem diyorumya hep durulmustu
simdi bu diyetten sonra azcik inmeye basladi cok sevindim
bak sakin yilmayin kilo vermeniz duruldugu zaman karbonhidrat diyetini uygulayin
o diyet zaten devamli uygulanmaz aralarda klolarini toparlarsiniz
simdie yeseniz mutlu olcaksiniz ama mutlu sona ulastiginiz zaman bakin gorun kat kat mutlu olcaksiniz kendinizi daha fazla begenceksiniz

2 ve 9 mart arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. ..........................................56.8

myocean76.. ............................................56.5

dimplehawk........................................ .......59.9

whitehall......................................... ...........70

kuzuzuzumbambino.................................. ..71

aSkiTo............................................ ...........75.5

GökyüzündeDans.................................... ....57

moonserose0 ..............................................60

cimcime81......................................... .........99.7

akrep33........................................... ............62.9

samanyolu......................................... ..........66.2

yarisci........................................... ...............79.5

bambaskaben....................................... .........53.2

hidennisko........................................ .............80

bennuu............................................ ..............belli degil

hatice27.......................................... ...............64.3

loliz............................................. ...................60

melihim........................................... ................65

bilgen35.......................................... .................83.4

muson............................................. .................61.4

reyyan_06......................................... ................74

princess of rain .................................................6 9

u2rem............................................. ..................75

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILARa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz)klava:

canım ben bugün yine fazla yedim aştım 50 puanı evde olduğum içindir diğer günler okulda olunca birtek saabah kahvaltısı yapıodm 4 te de yemek yiyodum sonra bişi yemiyodum yarın da öğleden sonra evdeyim çok tehlikeli :a015:

bugün birsey yemedim sanirim yiyememde okulda sorunlar var canim cok skkin ve yemek yemegi dahi istemiyorum canim cok sikiliyor.Allahim insallah bir kapi acar offf

canimcim sabahlari az puanli seyler ye
kalan puanlarini aksama sakla ,ve 0 li seylerdan aralarda ye ve ozellikle aksamlari kacamak yapma degilse biliyosun verilmiyo ,bugunlere bosuna gelmedik aman dikkat ona goreklava:

bugün birsey yemedim sanirim yiyememde okulda sorunlar var canim cok skkin ve yemek yemegi dahi istemiyorum canim cok sikiliyor.Allahim insallah bir kapi acar offf

sorun ne bilmiyorum ama sıkma canını bu kadar arkadaşım,herşey yoluna girer inşallah.
bir şey yememek olmaz,azıcık atıştırsaydın keşke

sorun ne bilmiyorum ama sıkma canını bu kadar arkadaşım,herşey yoluna girer inşallah.
bir şey yememek olmaz,azıcık atıştırsaydın keşke

cok sagol sadece aglamak istiyorumsenağlama
ben yurt disinda okuyorum vizem ögrenci vizesi 1.ayda müracat ettim verdigim derslerle tam oldu ama benim pasaport tarihim 7.aya kadardi bende uzattim ama yanlis seyi verdim ve vizemde haliyle 7.aya kadar..bu dönem okulda dersler iyi gitmedi benim 7.aya kadar aldigim butun dersleri vermem lazim ya veremezsem ne olacak yine böyle kisa vize verecekler yada vermeyecekler..eylülde trye gelmeyi düsünüyordum ama simdi ne olacak bunaldim iyce bagira bagira aglamak istiyorm ama aglamakta cözüm olmuyor..

inşallah verirsin derslerini yada başka bir çözüm bulursun...ağlamakta evet çözüm olmuyor ama birazcıkta olsa rahatlatıyor insanı...

canim ya ne gibi sorunlarin var bilmiyorum ama insallah duzelir
emein ol hersey yoluna girer ,ben daha 1 ay olmadi okadar kotu olaylar yasadim halaki etkisindeyim ,ama napalim hayat bizim icin devam ediyo pes etcekmiyiz hayir
oluruna birak insallah duzeli, kendini ac birakma ,bende snein gibi yapiyodum ama insan sonunda yemege saldiriyo ,azik dahi olsa atistir biseyler

canim benimya insallah ustesinden gelirsin ,bilmedigim bisey oldugu icin soyle yap diyemem
olan nasil olsa olur ,ama sen cabala insallah duzelir baska ne diyimki

Selam kızlar ben ancak akşamları girebiliyorum gündüz bütün gün okuldayım bazı akşamlar da halk oyunları çalışmam var o yüzden gündüz size katılamıyorum.Hareketli bir günmüş my oceon sen harika bir anne olacaksın tüm dualar seninle :Saruboceq:,whitehall canım ben de seninki gibi bir süreçten geçtim bizim de eşimle mezhep farklılığımız var onun ailesi de beni çok üzdü ama aştık seviyorsanız birbirinizi aşamayacağınız bir şey yok ama ayrılık dünyanın sonu değil çok acıtır biliyorum ama geçer:1hug:
Bu arada ben hala iyileşemedim tüm gün sadece 2 kase tavuk suyu çorba ve 1 bardak portakal suyu içtim iştahım yok hiç iyileşmesem mi acaba:roflol:

günaydın arkadaşlar bugün tartıdım 82.600 gr bu atşam ankaraya gidiyorum laparoskopi olmak için salı günü olucam beni iki hafta yazmazsan sevinirim sanırım döndüğümde kilo almış olarak dönerim hepinizi öpüyorum bana dua edinŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…