Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ekle cnm 75 kiloyum dünden beri bgn baslıcam bakalım:) her pazartesi olduğu gibi.

askito fıstık olmuşun fıstıkkkk. hadi darısı başıma:)

aşkitocm güzel olmuşsun canım ama biraz daha vermen lazım 10 kilo daha verirsen manken gibi olursn canım sende yeni doğum yaptın heralde benimde 10 aylık bi kızım var doğumdan sonra bende 77 kiloydum şimdi 61 kiloyum hiç acele etme canım kilolar gidiyo emziriyomusun bide bebeişin kaç aylık

kizlar dunku kabonhidrat diyetinden sonra simdiki kilo 56.8 yani200 gr vermisim bunada sukur gordumya 56 yi
neyse benim simdi acil cikmam gerek dil kursum var ogleye gelirim herkes kilosunu bildirdikten sonra listeyi duzenlerim

oh oh ne güzel bu hafta herkes kilo vermiş heralde darısı haftaya karbonhidrat diyeti ile hiç uğraşamıycm kızlar zaten bütün gün küçük yaramazla uğraşıp duruyorm ben zaten hep protein ağırlıklı besleniyorm bunu günlük hayatımada adapte ettim artık sebze ve et yemeklerinin yanına pilav ve makarna yapmıyorm bunun bilee çok faydası oldu eşim 2 ayda diyet yapmamasına rağmen 4 kilo verdi karı koca eridik yanidelikafadulden

Malesef ben bu haftada veremedim arkadaslar artık 2 haftadan beri verememek beni acaip gerdi.Gerçi bunda benımde çok hatalarım var işlerden dolayı saldım iyice kendimi ilk haftanın vermiş olduğu hırs kayboldu gitti bu hafta ama kesin vereceğim artık yeter yeniden başlayacağım şu anki kılom 57 kılo benıde listeye böyle yazabilirsiniz Bu arada tüm veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim

günaydınn kızlarr a.s.
evet geç kaldımm rakibimm ama geldimm iştee sengözlerimebaksanab
ve kilom da 59,9 şutarafagitti

askito maşaallah arkadaşımm a.s
hem resmin diğer arkadaşlarada azim verecek iyiki koymuşsun a.s.
çok iyi ya.. ne kadar kilo farkı var 2 resim arasında

merhaba bayanlar nasilsiniz yeni bir hafta yeni kilolarimiz nasillar benim kilom 70.5---69 az ama olsun bir kilo bir kilodur herkese iyi gunler sempatik yeni liseye adimi yine yaz ok optum.

23 subat ve 2 mart arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique.. .......................57............................56.8.......................200 gr vermis

myocean76.. .........................58............................56.5.......................1.5 kilo vermis

dimplehawk............................60.5.........................59.9.......................600 gr vermis

whitehall.................................72.2.........................70..........................2.2 kilo vermis

kuzuzuzumbambino.................71.8.........................belli degil...............

aSkiTo....................................75.5.........................75.5......................kilo verememis

GökyüzündeDans....................57............................57.........................kilo verememis

moonserose0 ..........................60...........................60.........................kilo verememis

cimcime81..............................100..........................99.7......................300 gr vermis

akrep33...................................62...........................62.9......................

samanyolu...............................65...........................belli degil..............

yarisci.....................................81............................79.5....................1.5 kilo vermis

bambaskaben..........................53.8.........................53.2.....................600 gr vermis

hidennisko...............................81............................belli degil.............

bennuu....................................72............................belli degil.............

hatice27...................................64.3........................64.3.....................kilo verememis

loliz.........................................61...........................belli degil.............

melihim...................................66............................65.......................1 kilo vermis

bilgen35..................................84.4..........................83.4....................1 kilo vermis

muson.....................................62.3.........................61.4....................900 gr vermis

reyyan_06................................75............................74......................1 kilo vermis

princess of rain ........................70.5.........................69......................500 gr vermis

kilo veren arkadaslar tebrik ediyorum:lepi:
vermeyenlerde insallah haftaya verir:1hug:

Son düzenleme:
kızlar slm askito harika olmuşun devam şekerim çok daha harika olabilirsiniz listenin sonucunu merkakla bekliyom ben gidip uycam yaramazlar beni çok üzdüler bgn son ders öyle bi bağırmışım sesim yok denecek kadr az kaldı konuşamıyom sesim felaket umarım yarın düzelir bu halle ders anlatamam yoksa kilo verme konusunda karbonhidrat diyeti saysin de umutlu ve iddalıyım regli olmama rağmen belki bu hafta veremiycem ama sonrasında gider diye düşünüyom
ama kullanacağım iğneler ödem yapmazsa tabi

canim ya kiyamam valla kim uzmus seni ogrencilerm yoksa bagirdigina gore
allah sabir versin valla ogretmenlerimize binbir cesit cocuk her biriyle ugras
evet iyiki su karbonhidrat diyeti cikti iki gundur bende pek bi hevesliyim bakalim ben verebilcekmiyim artik veremiyorum diye sinir oluorum kendime

ya canım seviyeleri çokk düşük onu geçtim alıştım artık daha doğrusu ama çok saygısızlar benimde ona tahammülüm yok dersin sonu yoklama alıyom bağıra bağıra susun diyom öğrencinin biri benle dalgageçer gibi yüzüme baka baka şarkı söylüyo orda koptum artık nasıl bağırmışsam bu hale geldim benle telefonda konuşanlar çıkaramıyo anlamıyolarda ne dediğimi sesim yok denecek kadar az kaldı
herkes annne baba olamıyo malesef böyle yetiştirilmez düzeltmeye çalışıyom mesleğimi hakkıyla yaomaya çalışıyom işte sonuçta böyle oluyo umursamazsam bunlar olmıycak yani
bu diyete güvenim sonsuz bu kadar süründük burda bizzde vercez artık bak gör ben çok iyi araştırdım ondan yani

sympatiquecim ben bu hafta da kilo veremedim.hafta sonu almanyada misafirlikteydik.misafirlikte olunca biliyosunuz diyet yapilmiyo.dikkat etim ama yinede veremedim.bu hafta da ayniyim.gelecek haftanin listesine yine ekle beni.insallah veririm ya.

geçmiş olun özlem dediğin doğru sırf kendi egoları ve bilinçsizlikten dünyaya çocuk getirip işte onuda okulda alabildiği kadar bilgiyle hayata salıyorlar yazık

tebrik ederim şekerim a.s. ben bu hafta gr veremedim,darısı başıma artık

geçmiş olun özlem dediğin doğru sırf kendi egoları ve bilinçsizlikten dünyaya çocuk getirip işte onuda okulda alabildiği kadar bilgiyle hayata salıyorlar yazık

teşekkürler canım valla yazık geleceğimiz onların elinde bırak öğretmeni büyüğüne nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyosenağlama
sen şu iki kiloyu nasıl verdin tebrik ederim süpersin:jeyyar:

23 subat ve 2 mart arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique.. .......................57............................56.8.......................200 gr vermis

myocean76.. .........................58............................56.5.......................1.5 kilo vermis

dimplehawk............................60.5.........................59.9.......................600 gr vermis

whitehall.................................72.2.........................70..........................2.2 kilo vermis

kuzuzuzumbambino.................71.8.........................belli degil...............

aSkiTo....................................75.5.........................75.5......................kilo verememis

GökyüzündeDans....................57............................57.........................kilo verememis

moonserose0 ..........................60...........................60.........................kilo verememis

cimcime81..............................100..........................99.7......................300 gr vermis

akrep33...................................62...........................62.9......................

samanyolu...............................65...........................belli degil..............

yarisci.....................................81............................79.5....................1.5 kilo vermis

bambaskaben..........................53.8.........................53.2.....................600 gr vermis

hidennisko...............................81............................belli degil.............

bennuu....................................72............................belli degil.............

hatice27...................................64.3........................64.3.....................kilo verememis

loliz.........................................61...........................belli degil.............

melihim...................................66............................65.......................1 kilo vermis

bilgen35..................................84.4..........................83.4....................1 kilo vermis

muson.....................................62.3.........................61.4....................900 gr vermis

reyyan_06................................75............................74......................1 kilo vermis

princess of rain ........................70.5.........................69......................1.5 kilo vermis a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…