• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakem
ben bugun pek bi telasliydim ,karbonhidrat diyetine basladim gunum hesapla gectikaydirigubbakcemile3cokta zevkli bence insallah sonuna kadr devam ederim
yarin kilo bildirim gunu kac hafatdir bi dusemedim ayni duruyodum bakalim ne cikacak 56.9 olsam bile raziyim ben:Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakem
ben bugun pek bi telasliydim ,karbonhidrat diyetine basladim gunum hesapla gectikaydirigubbakcemile3cokta zevkli bence insallah sonuna kadr devam ederim
yarin kilo bildirim gunu kac hafatdir bi dusemedim ayni duruyodum bakalim ne cikacak 56.9 olsam bile raziyim ben:Saruboceq:

umarım eksik çıkarsın canım ben 600 gram verdim bildirim günüm bugün bnm 53.2 ym ama bu dünkü kilom bugn fırsatım olmadı

kızlar slm ben bgn biraz fazla yedim ama olsun hakettim doğrusu 2 günde 1,5 kilo verdim( bunlar son zamanda aldıklarım olsada) mutluyum gelecekten umutluyum
hehehehe
sizler neler yaptınız ay çok matrak bi diyet herksi sarmış telaşı valla zayıflama hapı satanlar zarar edçek artık tüh

umarım eksik çıkarsın canım ben 600 gram verdim bildirim günüm bugün bnm 53.2 ym ama bu dünkü kilom bugn fırsatım olmadı

insallah canim ya bakalim verebilcekmiyim yarina
sen yarina girebilirsen tekrardan yaz giremezsen ben bunu yaazarim ok
yarinsende basliyosun demek karbonitrat diytine bakalim bir hafta ne kadr vercez

Merhaba arkadaşlar :)
Bende Lise 2 öğrencisiyim ve bir gün tartıya çıktığımda ibrenin 87 kiloya vurduğunu gördüm. Ne olduğunu şaşırdım çünkü biraz daha gayret etseydim yakında 100 kilo olacaktım. 87 kilo benim gibi bir lise öğrencisi için hat safhalarda bir rakam... Çok üzülüyorum kendime... Biraz motive olmaya ihtiyacım ar açıkası...

Merhaba arkadaşlar :)
Bende Lise 2 öğrencisiyim ve bir gün tartıya çıktığımda ibrenin 87 kiloya vurduğunu gördüm. Ne olduğunu şaşırdım çünkü biraz daha gayret etseydim yakında 100 kilo olacaktım. 87 kilo benim gibi bir lise öğrencisi için hat safhalarda bir rakam... Çok üzülüyorum kendime... Biraz motive olmaya ihtiyacım ar açıkası...

canim insallah sende bizerle verirsin..braz azim biraz sabir edersin olur merak etme tabiki önemli olan sey kisa vadede bunlari halledecegine inanma uzun bir zaman dilimi olmasi gerek...canim kilon yasina göre fazla cünkü ilerki yaslarda insan kilo almaya cok müsait oluyor ben liseye giderken 55 kiloydum boyum 1.64 tü ve 20 yasima kadar böyleydim sonra hava degisminde etkisi oldu 4 sene icinde yavas yavas aldim bir baktim 64 oldum bir baktim 68 bir baktim 70 sonra 75 ama 80ne bu sene cikmistim yani o yüzden moralini bozup oturma ve basla bir yerlerden
canm ben 81 kiloydum bir ay önce yada bir bucuk ay tam hatirlayamiyorum forumda diyet topiginden kacarken hayir ya kacmayacam dedim ve ilk gördügüm konuyu tikladim bir ayda 10 kilo vermeydi bir diyet listesi vardi karar verdim ve basladim 2 hafatda 76 ya düstüm daha sonra vermedim durdu ve bende artik 2 hafta gibi bir ara vermek istedim ve gecen hafta burada yeniden basladim 75 olarak suanda 74 kiloyum söyle bakarsan 3 haftada bu kiloya indim ve benim istedigim sey su anda 70 e inmek sonra 60 küsürlü rakamlari tek tek asagiya indirmek ve 55 olmak evet aslnda zor degil sadece inanmak ve yapmak gerekiyor

Son düzenleme:
hafta icinde 2 gün önce 74,7 yi görmüstüm.
cumartesi adet gördüm simdi 75,5 ciktim..

adetliyken fazla cikan varmi ? cok üzüldüm yha. :(((

canım oluyo öyle şişlikten dolayı ben adetliyken diyet yapmama rağmen hiç kilo veremiyorm geçici bir durum bu canını sıkma

secretwords ve diger arkadaslar hosgeldiniz.
80 in üzerindeki arkadaslar icin motive olacak resmimi koymak istiyorum.
öncesi ve sonrasi..

soldaKi resim 2 ay önce.. sagdaki ise cumartesi cekildim ..

[

alinti yapmayin lütfen . resmi silcem.

Son düzenleme:
ben bu hafta 62.900 üm şekerler..
askito çok belli canım ne kadar farketmişsin şeker..zayıf olmak yakışmış sana..normalde de şekersin ama daha bir şeker olmuşsun

tenks bacular.. resmi 3 topige koymus bulundum su an :)) bi sürü güzel sey duydum .. bulutlarin üstündeyim :)))

ins 2 ay sonra öncesi sonrasi ve daha sonrasi diye devam eder resim seriim :D

günaydınn kıslara.s.

haftasonuçoğunuz buralardaymışsınız ben evden katılamıyorum benim bebek maalesef fırsat vermiyor.

neyse sempatikçim kilomu bildireyim 79,5 olmuşumbu hafta çok asıldım diyete haftaya pazarteside spora başlıyorum.inş hep böle vererek giderde yaza bomba gibi girerim:Saruboceq:

günaydın kızlar, aferin sana cidden aşkito cuğum fıstık gibi olmuşsun geriye çıtır çerez olmak kalmış .
ben hastalık regl.... dolayı kilo verememişim aynı kilodayım kızlar
nerde benimki bugün cidden geç kalmış yaw
dün yediklerim
sabah; 2 dilim kepekli ekmek,3-4 çatal peynirli omlet,4 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel
öğlen 1 simit yedim
akşam; 1 tas arpa şehriye çorbası,1 küçük fırında balık la 1 dilim kepekli ekmek yedim
çayın yanında da 5 adet kavrulmuş fındık

bu sabahta yine klasik kahvaltımla güne başladım
herkese kolaylıklar dilerim

Back