• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşlar bide ben sizin yaptığınız çizelgeyi yapamıyorum sanırım şu imza olayında hata yapıyorum

bak ben 3 yıl oldu evleneli daha çift çizgiyi görmedim bile nice tedviler fln saymıyom bile iyi tarafından bakmaya çalış hamile kalabiliyosun bu da çok önemli
bencede yeni sayfa aç bizle beraber ver kilolarını hem motivede olursun

hayatim ben evleneli 7 sne oldu ama biz 4 snedir istiyoruz olmuyo ,,ilk oncelerde bende zannediliyodu sorun
sonra esimde cikti obur ay esim ameliyat olcak ,allahim hepimiz icin ayirlisini versin gercekten cok zor sen en iyi biz anlariz
ve iyiki bu siteye uye olmusum butun derdimi nesemi burayla paslaiyorum insallah sende kafani dagitir guze arkadaslik elde edersin

kilo cizelgende burdan bakip yapabilirsin canim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kızlar bu arada akşam yemeği yemedim bgnde çok fazla bişi yemedim kalorili şeylerdi yediklerim ama azdı demin 3 zeytin .1 kivi yedim açlığımı bastırsın diye 1 tanede halley yedim şimdi yemek yesydin daha iyiydi diyceksiniz ama ısıtmaya üşendim bide bu saaten sonra onu yersem çok ekmek tüketirim kendimi biliyom
demin tartıda 58 çıktım yani sabahki kilomdayım hala inşallah yarın 57 yi görürüm regli olana kadar bi 55 olsam yeter bana

lahanamı aldım
yarın sabahtan itibaren lahana kürüne başlayacağım
umarım içebilirim
tadı ve kokusu berbatmış..
senağlama

12 haftalıkken düştü hakkımızda hayırlısı diyorum takmamaya çalışıyorum ama 2 yıl uğraşmıştık sizinle yeni bir sayfa açıyorum insan yalnız kaldımı daha çok takıyor kafasına

canım geçmiş olsun,gerçekten insan yalnız kalınca daha çok takıyor kafasına...

hayatim ben evleneli 7 sne oldu ama biz 4 snedir istiyoruz olmuyo ,,ilk oncelerde bende zannediliyodu sorun
sonra esimde cikti obur ay esim ameliyat olcak ,allahim hepimiz icin ayirlisini versin gercekten cok zor sen en iyi biz anlariz
ve iyiki bu siteye uye olmusum butun derdimi nesemi burayla paslaiyorum insallah sende kafani dagitir guze arkadaslik elde edersin

kilo cizelgende burdan bakip yapabilirsin canim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım benim çevremde de ameliyat olanlar var ve hepside olumlu sonuçlar aldı..şimdi çocukları var.inşallah size ve tüm isteyenlere rabbim nasip eder

geçmiş olsun ne yaptın ki öle
benide bi uyku basmış dizi başlıycak onu bekliyom ama izlerken uyuyabilirim valla açamıyom gözümü
gidip yatsam mı ki ama yemeği gç yedim
sende sıcak tut kendini ilahi yengeç geldi gözümün önüne

tatlum fotolar güzel yorumuda yazdım demin aynaya baktığımda farkettim sol gözüm kanlanmış
dün gece geç uyumuştum
ama eve geldikten sonra uyudum azcık bgn
neden olmuştur sence bide bende göz tansiyonu var onla alakalı deildir demi

öglen bir köfte yedim aksam birsey yiyemedim akadasimdaydim canim skkndi...ben ilk iki haftada 5 kilo veriyorm böyle durup dururp diyete baslayinca insallah su 5 kiloyu veririmde 70 olmak istiyorum ben ya sonra yavsa yavas inmek eylüle kadar 55 olmam lazim senağlama

hepinize günaydn benim kız bugün 6.30 da kalktı bende 8 gibi kahvaltımı yaptım 2 dilim kepek ekmek kibrit kutusundan biraz fazla peynir 4 tane zeytin birazckta bal yedim hadi sizde kalkın artık ne kadar erken kalkarsak metabolizmamız o kadar hızlı çalışır kalkıp biraz hareketlenmem lazım ama bilgisayarn başından kalkamıyorm bennu ve askinto nası okadar kilo verdiniz bi haftada yazarmısınız

günaydın kızlarrrr

toklukla geçen, mutlu ,bol kilo kayıplı bir gün dilerim.kaydirigubbakcemile3şutarafagittigamyoncuiremsu

Back