- Konu Sahibi lightcola fun
- #3.701
bu hafta 52yi görmeyi her şeyden çok istiyorum uzun zamandır 52yi görmüyorum ya :1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görürsün şekercim merak etme..ben 52 olsam delirirdim heralde-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştısırnaşık şey
:roflol::roflol:güzelim benim 52 olmam demek benden 1 insan daha çıkması demek
önümüzdeki hafta platese başlıyorum kısmetse..haftasonu topu falan alıcam da korkuyorum...ya patlarsa ne yapacam...allahtan evde yapıcam rezil olurum...hoş eşim sorunca da olurum ya...adam ne yaptın dicek ..üstüne çıkınca patladı dicem...oy oy oy oy vaz mı geçsem ne:roflol:
kızlar sürekli giremiyorum işlerim yogun ve pc de sorunum var nisan ayında yeni bir pc alıcam kızımlada daha fazla ilgilendigimden sürekli siteye giremiyorum beni listeden cıkarırsınız ara sıra gelir kilo bildirimi yaparım size ama yarışmaya katılamıycam malesef bu haftaki kilom 69 kilo veren herkezide tebrik ederim görüşmek üzere hoşcakalın...:a015:
kız sende yarı ağırlığını ver güm diye oturma topa çizelgeni niye değişmedin 100 kilo olmuşun arkidişim 100 ün altınaı bi görsen bak daha bi gaza gelcen ben sen istersen 50 li kilolalara bile gelebileceğine inanıyom
seni görenler tekini nere bıraktın derler artık:roflol::roflol::roflol:
kızlar sürekli giremiyorum işlerim yogun ve pc de sorunum var nisan ayında yeni bir pc alıcam kızımlada daha fazla ilgilendigimden sürekli siteye giremiyorum beni listeden cıkarırsınız ara sıra gelir kilo bildirimi yaparım size ama yarışmaya katılamıycam malesef bu haftaki kilom 69 kilo veren herkezide tebrik ederim görüşmek üzere hoşcakalın...:a015:
Bir sorun yokta pazartesi giremiycegim zamanlar oluyo kilo bildiriminide düzenli yapmak lazım o yüzden ben düzenli yapamam
Merak etme şekerim salmam ben kendimi hedefim cok büyük bu yaza bomba gibi giricem yarış beni hırslandırmıyodu zaten ben herzaman ki gibi yoluma devam ediyodum burası sorumluluk istiyo sürekli girip bildirmek gerek onun icin cıkıyorum..
senağlamatedaviyle hamile kalmıştım 5aralıkta kürtaj oldum düşük yaptım diye sonra üzüntüden yemeğe saldırdım sanki çözüm yolu gibi 78den 84,400e çıktım tam 45 gündür regli olamadım olabilmek için ilaç kullanıyorum şiştikçe şişiyorum eeğer bi regli olursam bi haftada 5 kilo veririm herhalde bide tam 4 gündür tuvalete çıkamadım çıldırıcam senağlamasenağlamasenağlama
senağlamatedaviyle hamile kalmıştım 5aralıkta kürtaj oldum düşük yaptım diye sonra üzüntüden yemeğe saldırdım sanki çözüm yolu gibi 78den 84,400e çıktım tam 45 gündür regli olamadım olabilmek için ilaç kullanıyorum şiştikçe şişiyorum eeğer bi regli olursam bi haftada 5 kilo veririm herhalde bide tam 4 gündür tuvalete çıkamadım çıldırıcam senağlamasenağlamasenağlama