• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

görürsün şekercim merak etme..ben 52 olsam delirirdim heralde-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştısırnaşık şey

kızlar sürekli giremiyorum işlerim yogun ve pc de sorunum var nisan ayında yeni bir pc alıcam kızımlada daha fazla ilgilendigimden sürekli siteye giremiyorum beni listeden cıkarırsınız ara sıra gelir kilo bildirimi yaparım size ama yarışmaya katılamıycam malesef bu haftaki kilom 69 kilo veren herkezide tebrik ederim görüşmek üzere hoşcakalın...:a015:

önümüzdeki hafta platese başlıyorum kısmetse..haftasonu topu falan alıcam da korkuyorum...ya patlarsa ne yapacam...allahtan evde yapıcam rezil olurum...hoş eşim sorunca da olurum ya...adam ne yaptın dicek ..üstüne çıkınca patladı dicem...oy oy oy oy vaz mı geçsem ne:roflol:

:roflol::roflol:güzelim benim 52 olmam demek benden 1 insan daha çıkması demek

ya bayılıyom kızım sana ya delikafaduldenyerim ben o senden çıkan 1 insanıda yeni uykudan uyandım bittim şu yazına:delphin:
bu arada ben bgn abur cubur dışında hala yemek yemiş deilim canımda istemiyo haşlama var patates havuçlu etli fln yiyim mi cimcime faydalımı ki?

önümüzdeki hafta platese başlıyorum kısmetse..haftasonu topu falan alıcam da korkuyorum...ya patlarsa ne yapacam...allahtan evde yapıcam rezil olurum...hoş eşim sorunca da olurum ya...adam ne yaptın dicek ..üstüne çıkınca patladı dicem...oy oy oy oy vaz mı geçsem ne:roflol:

kız sende yarı ağırlığını ver güm diye oturma topa çizelgeni niye değişmedin 100 kilo olmuşun arkidişim 100 ün altınaı bi görsen bak daha bi gaza gelcen ben sen istersen 50 li kilolalara bile gelebileceğine inanıyom
seni görenler tekini nere bıraktın derler artık:roflol::roflol::roflol:

kızlar sürekli giremiyorum işlerim yogun ve pc de sorunum var nisan ayında yeni bir pc alıcam kızımlada daha fazla ilgilendigimden sürekli siteye giremiyorum beni listeden cıkarırsınız ara sıra gelir kilo bildirimi yaparım size ama yarışmaya katılamıycam malesef bu haftaki kilom 69 kilo veren herkezide tebrik ederim görüşmek üzere hoşcakalın...:a015:

kız sen arada gir sadece pzt kilonu bildir niye çıkıyonki yarıştan
kilo mu almak istiyon
hoş ben gibi yüzsüzler yarıştaykende gerile gerile kilo alıyolar
bi sorun yoktur inşallah şekerimyerimseniben

Bir sorun yokta pazartesi giremiycegim zamanlar oluyo kilo bildiriminide düzenli yapmak lazım o yüzden ben düzenli yapamam
Merak etme şekerim salmam ben kendimi hedefim cok büyük bu yaza bomba gibi giricem yarış beni hırslandırmıyodu zaten ben herzaman ki gibi yoluma devam ediyodum burası sorumluluk istiyo sürekli girip bildirmek gerek onun icin cıkıyorum..

kız sende yarı ağırlığını ver güm diye oturma topa çizelgeni niye değişmedin 100 kilo olmuşun arkidişim 100 ün altınaı bi görsen bak daha bi gaza gelcen ben sen istersen 50 li kilolalara bile gelebileceğine inanıyom
seni görenler tekini nere bıraktın derler artık:roflol::roflol::roflol:

Allah iyiliğini versin güzelimm...çizelgeyi 99 olmadan değiştirmicen iyice sıkı asıldım bugün diete 3 düne kadar olurum inşallah...o zaman bas bas bağırıcam topikte valla:)

topa ağırlığımı vermicem zaten de eşim 2 gündür alay ediyo benle çaktırmadan...cumartesi konuşuyoduk ...be hiç ebru şallı kadar olmadım hayatım boyunca istemem de zaten sevmem o kadar zayıflığı dedim ..o zaman en zayıf halin banu alkan gibi miydi dedi bana hadsiz...nassı sinirlen dim var ya...ben göstericem ona banu alkanı..şimdi bile olun kadar biçimsiz diilim ki...küsüm hala konuşmuyorum..oda peşimde dolanıyo...en son bi kere daha yapmıştı böyle şaka biliyo başına geleceği ondansırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

senağlamatedaviyle hamile kalmıştım 5aralıkta kürtaj oldum düşük yaptım diye sonra üzüntüden yemeğe saldırdım sanki çözüm yolu gibi 78den 84,400e çıktım tam 45 gündür regli olamadım olabilmek için ilaç kullanıyorum şiştikçe şişiyorum eeğer bi regli olursam bi haftada 5 kilo veririm herhalde bide tam 4 gündür tuvalete çıkamadım çıldırıcam senağlamasenağlamasenağlama

Bir sorun yokta pazartesi giremiycegim zamanlar oluyo kilo bildiriminide düzenli yapmak lazım o yüzden ben düzenli yapamam
Merak etme şekerim salmam ben kendimi hedefim cok büyük bu yaza bomba gibi giricem yarış beni hırslandırmıyodu zaten ben herzaman ki gibi yoluma devam ediyodum burası sorumluluk istiyo sürekli girip bildirmek gerek onun icin cıkıyorum..

canimya bende seni bugun bekledim aceba bi sorunmu var gelemedi diye ,ve yeniden yarismaya ekledim cikmak istiyosan tabiki sen bilirsin ,gercekten yarima olunca devamli takip istiyo bende bi gruptaydim fazla takip edemedigimden diskalifiye oldum
neyse canim istedigin zaman gelirsin ,
ama yarismada degilsin diye diyetinide bozma
zaten cok azimlisin verirsin kalan kilolarinida

senağlamatedaviyle hamile kalmıştım 5aralıkta kürtaj oldum düşük yaptım diye sonra üzüntüden yemeğe saldırdım sanki çözüm yolu gibi 78den 84,400e çıktım tam 45 gündür regli olamadım olabilmek için ilaç kullanıyorum şiştikçe şişiyorum eeğer bi regli olursam bi haftada 5 kilo veririm herhalde bide tam 4 gündür tuvalete çıkamadım çıldırıcam senağlamasenağlamasenağlama

hayatım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene allah sabır versin hele bizim gibi çocuğu olmayanlar daha iyi anlarlar seni tatlım şişliktendir kaysı suyu fln içtin mi form çayı kabızlığını düzeltir ve regli olursan iner şişlikler
özel değilse kaç aylıkken kaybettin sebep neydi

canim benimya inan cok uzuldmbende tedavideyim ama daha denememiz olmadi
allahim hayirlisini versin
iste kimisi uzuntuden yemiyo kimisisde yemeye veriyo kendi sendede oyle olmus ama
adet olcagin zaman biranda zannetmem kilo verebilecegini, belkide kilo vermen kolaylasir
bide yetmez tuvalet gitmiyorum diyosun
canim ben denemedim ama aksam yatmadan veya sabah kuru kayisi ye sanirim bu iyi geliyomussen yinede arastir bunu ,ve tuvalete gidememk cok kotu oluyo insan kendi patlicak gibi hissediyo

23 subat ve 2 mart arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................57

myocean76.. .........................58

dimplehawk............................60.5

whitehall.................................72.2

kuzuzuzumbambino.................71.8

aSkiTo....................................75.5

GökyüzündeDans....................57

moonserose0 ..........................60

cimcime81..............................100

samanyolu...............................65

yarisci.....................................81

bambaskaben..........................53.8

hidennisko...............................81

bennuu....................................72

hatice27...................................64.3

loliz.........................................61

melihim...................................66

bilgen35..................................84.4

muson.....................................62.3

reyyan_06................................75

princess of rain ........................70.5

HERINIZE SIMDIDEN BASARILARRRa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

12 haftalıkken düştü hakkımızda hayırlısı diyorum takmamaya çalışıyorum ama 2 yıl uğraşmıştık sizinle yeni bir sayfa açıyorum insan yalnız kaldımı daha çok takıyor kafasına

Back