- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
- #3.681
hersesi tebrik ediyorummm.hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk:))
Tabiki hiçbişey kullanmadan zayıflamak en güzeli de işte tanrı beni yemek yemek için yaratmış mübarek nerde kalori yapan şey varsa hepsini ayıla bayıla yiyorum.bd daha önceden 20 kg verip ucundanda olsa zayıflığı tattığım için ağrıma gidiyor ne güzel normal giyinebiliyorken dün mont almaya gittik yemin ediyorum önü kapanan zarzor buldum sinirden oturup ağladım.Yaza kadar vermezsem fena.
Yarışma ne şekilde oluyorki her hafta kim daha çok verirse mi?
Olur valla siz de katılmamı isterseniz en azından gaz olur,sebep olur:))
bennu gebertcem seniiklava:
ilk kez birinci olacaktim -tatlicadiarzu-
saka saka canim tebrik ederimm
duygum tebrik ederim askimmm
adasu nerelerdeki cok merak ediyorum insallah 60 lari görmüstür.
sempathique liste icin ellerine saglik canim güzel bi pasta bekliyorum hee ona göre :))
gerc i ben az evvel patates kizartmasi ve nuggets ile kutlama yaptim :roflol:
cok verdigim zaman böyle kutlamalar yapip dahada mutlu oluyorum ..
ama bugünü artik yogurtla meyveyle tamamlarim ..
abartmaya gerek yok.
reyyan hg seker. tam 75 misin? istersen rekabet yapabiliriz.
ama 500 gram al önce bugün hehehe
Günaydınlar efem üstün uğraşlardan sonra çizelgem çıktı sonunda:)
hoş bulduk buarada herkese bol kilo vermeli iyi haftalar diliyorum.
Ben iki haftadır diyetteyim 2 kg verdim yani şuan 83'ümde bu haftasonu biraz kaçırdım gene allahtan almamışım kilo çünkü tut tut nereye kadar kocama yemek yapıorum o yiyo ben dayanamıorum ben de dedim şu lahana hapından alayım iştah kesip metabolizmayı hızlandırıyormuş bilmiyorum hiç kullananınız var mı?bd adını yazmadım ama yine de reklama girmiyordur işallah.
Kullanan varsa bana bir yardımcı olsun lütfen ne yapacağımı şaşırdım vallasenağlama
ya iste insanin en sinir oldugu zamanda magazaya gidip okadar kiyafet var birini begeniyosun ve icine giremiyosun b ne kadr kotu bisey anlatamma
insallah canim gel sende bizlerle ol yavas yavas verirsin insallah
canim biz kendi araizda pazartesiden pazartesi yarisma duzenliyoruz, ve ogun kilomuzu bildiriyoruz ogleye kadar, kim 1.2.ve 3. bakiyoruz
bugun zaten liste duzenliyoruz bu hafta icin istersen senide ekleyim gel bakalim bu hafta yaris ne olcak verebilcekmsiin
shote cim ..benim birkaç arkadaşım kullandı lahana hapını verdiler biraz kilo ama bırakınca tekrardan aldılar ..o yüzden bende tavsiye etmem ilaç kullanmanı..onun yerine araştır bak topiklerde daha doğal bitkilerle yapılan karışımlar var..onları dene ...
geldim nan sempatik kizma bebenneyaptımki vallaha aldim kilolari geri ne etcem ben senağlamaanlat bana bu yarisma nasil oluyor kaydirigubbakcemile2ay soyle kiz zaten karnim ac cokacimcoooksabahtan beri yarim kase musli ve bir kase yogurtla duruyorum ay bayilazam simdi :tomato:
sabah bir dilim kepek ekmegi iki kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin yedim öglene henüz birsey yemedim..birde iki hafta cok yedim ara veridigmde ama hic kilo almadim sanirim sogan suyu iciyorum onun etkisi var yoksa ben hemen alan biriyim bakalim insallah yeniden vrmeye baslarim
sabah bir dilim kepek ekmegi iki kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin yedim öglene henüz birsey yemedim..birde iki hafta cok yedim ara veridigmde ama hic kilo almadim sanirim sogan suyu iciyorum onun etkisi var yoksa ben hemen alan biriyim bakalim insallah yeniden vrmeye baslarim
canim ben adet düzeni icin iciyorum ama baska bir topiktede sogan suyuyla zayflayin diye birsey okumusutum linki bu canim http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mlerimiz/71526-sogan-suyu-ile-zayiflayin.html ben ama limon sikmiyorum ama ben bunun faydasi var diye düsünüyrum cünkü iki haftadir yedigimi bilirim zaten ekmek yemiyorum ama yemesemde baya sey yedim nutelleyi kasik kasik yedim gece vakti tatli seyler yedim pastalar yaptim yedim ama bir kilo bile almadim..ayrica kokmuyor ev biraz kokabilir ama sen kokmuyorsun icince su zaten ben suyu kaynatiyorum sonra bir sogani 4e bölüyorum icine atiyorum sonra 5 dk öyle kayniyor daha sonra süzüyorum bardaga aliyorum iliyinca iciyorum..eski bir demlik vardi ben onda yapiyorum güne i ki defa her yapisimda taze yapiyorum mesela 2 su bardagi su ile yapiyorum zaten bir bardak kaliyor icmeye...bilmiyorum etkisi var mi ben almadim hic kiloSoğan suyu ne için içiyorsun?Bu rahim hastalıklarına iyi geliyormuş ben de başlayacağım kokarım diye içmek istemiyorum zayıflatma etkisi de mi var yoksa:uhm:
canim ben adet düzeni icin iciyorum ama baska bir topiktede sogan suyuyla zayflayin diye birsey okumusutum linki bu canim http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mlerimiz/71526-sogan-suyu-ile-zayiflayin.html ben ama limon sikmiyorum ama ben bunun faydasi var diye düsünüyrum cünkü iki haftadir yedigimi bilirim zaten ekmek yemiyorum ama yemesemde baya sey yedim nutelleyi kasik kasik yedim gece vakti tatli seyler yedim pastalar yaptim yedim ama bir kilo bile almadim..ayrica kokmuyor ev biraz kokabilir ama sen kokmuyorsun icince su zaten ben suyu kaynatiyorum sonra bir sogani 4e bölüyorum icine atiyorum sonra 5 dk öyle kayniyor daha sonra süzüyorum bardaga aliyorum iliyinca iciyorum..eski bir demlik vardi ben onda yapiyorum güne i ki defa her yapisimda taze yapiyorum mesela 2 su bardagi su ile yapiyorum zaten bir bardak kaliyor icmeye...bilmiyorum etkisi var mi ben almadim hic kilo
arti orda ac karnina yazmislar ben ac karnina icmiyorum mesela öglen iciyorum bide yatmadan önce bir haftadirda kalinca limon suyu iciyorum ilik olarak
evet canim her haslamada yeni bir sogan valla ben 4 kilo sogani bitirdim bir ayda ama soganlarin kücüklerini alirsan daha iyi olur simdi aldigmiz soganlar büyük genelde böyle yapiyorum ama simdi yaptiigmi ortadan boldum soyunca digerini dört parca yaptim digerinide aksama yapacam folyoya sardim yaparken kullanacam...insallah ise yararHım iştahı baya kesiomuş sanırım rahimede iyi geliyor bi taşla iki kuş tazeden kasıt her kaynatmaya yeni bir soğan mı haşlanıyor yani?bundan sonra yemeklere ayrı kendime ayrı soğan alacağım desene:))link için teşekkürler:)
slm kızlar listeyi görünce tansiyonum düştü şimdi benim 53 olmam lazımdı yanında ters üçün ne işi var allahım bu ne ya
cimcimecim saol dengeli beslenicem haklısın galiba
kilo verenleri büyük bi kıskançlıkla tebrik ederim
whitehall fotoların çok güzel kız
iyi ki varsın yoksa tek kilo almış ben olcaktım hem seninkide su fln olabilir 400 gr pek farketmez ben 2 hafta bile olmadı 2 kilo aldım
bundan sonra kilo almak isteyenlerin paylaşım alanına gidim onlara faydam olur belki
sempatik sopa yok mu ben alıştım dayağa valla vücudum kaşınıyo nolur döv beni azcık rahatlıyım