- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
- #3.661
tebrikler askito cimcimee a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar günaydın..
hafta sonu yememe ragmen aksam yemegi yemedim ve sabah 81 i gördüm :))))))
günaydın rakibem
bende haftasonları evden giremiyorum kızım bana pek izin vermiyor.
sen galiba yarım kilo almışsın .
ben bu hafta şeytanın bacağını kırdım ve 3 haftadır oynamayan ibreyi oynattım.bu sabah 81 kg çıktım.:teytey::dance:
bakalım cumaya seninle yarışımızda ne olacak.
sakın salma kendini hemen diyete devam.
![]()
günaydinlar bende araniza katilabilir miyim kilom 75 ve 55 kiloya düsmek istiyorum eger alirsaniz cok sevinecem tek basima yapamiyorum...diyetteydim iki haftadir biraktim allahtan almadan 80den 75e indim ve insallah bir aylik planda 5 kilo daha vermek istiyorum..neyse uzatmayayim eger alirsaniz sevinirim
yaaaa 1 kilo almışım senağlama 66 oldum gene :mymeka:
sympathique canım benide eklersin değil mi yarışa
slm arkadaşlar akşam geç oluyor diye şimdi yazıyorum ben84.4kglum benide listeye eklermisiniz
selam herkese ben arada buraya ara sırada 60-69 takılıyorm ama burasını daha bi düzenli daha bi azimli gördüm bugün yarış başladı heralde sabah tartıldm 62,3 kiloyum benide eklerseniz çok sevinirm
günaydinlar bende araniza katilabilir miyim kilom 75 ve 55 kiloya düsmek istiyorum eger alirsaniz cok sevinecem tek basima yapamiyorum...diyetteydim iki haftadir biraktim allahtan almadan 80den 75e indim ve insallah bir aylik planda 5 kilo daha vermek istiyorum..neyse uzatmayayim eger alirsaniz sevinirim
merhaba kızlar,tam 60 kg mım ve çok hastayım,yazamazsam anlaki sebebim budur dimpleciğim,kolaylıklar dilerim herkese...
merhaba kızlar,tam 60 kg mım ve çok hastayım,yazamazsam anlaki sebebim budur dimpleciğim,kolaylıklar dilerim herkese...
ya ben hem seninle hem kendimle yarışıyorum
80 in altını görmem lazım cumaya..
hafta sonu arkadaşlar dedi ki
sen kilomu verdin?
değişik geldin gözümüze diye
5 kilo nasıl farkediyor insanda..
birde dün eskiden bana bol gelen bir pantolonumu denedim
bacaklarımdan yukarı cıkmadı
sinir oldum kendime
lahana kürü uygulasammı diyorum
sen yaptın mı hiç
Günaydınlar efem üstün uğraşlardan sonra çizelgem çıktı sonunda:)
hoş bulduk buarada herkese bol kilo vermeli iyi haftalar diliyorum.
Ben iki haftadır diyetteyim 2 kg verdim yani şuan 83'ümde bu haftasonu biraz kaçırdım gene allahtan almamışım kilo çünkü tut tut nereye kadar kocama yemek yapıorum o yiyo ben dayanamıorum ben de dedim şu lahana hapından alayım iştah kesip metabolizmayı hızlandırıyormuş bilmiyorum hiç kullananınız var mı?bd adını yazmadım ama yine de reklama girmiyordur işallah.
Kullanan varsa bana bir yardımcı olsun lütfen ne yapacağımı şaşırdım vallasenağlama