Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tama canim tabiki kendin bilirsin unutmaki kiloyu kendine verceksin ,ve kendin mutlu olcaksin,bizimde kacamaklarimiz oluyo ama dozunda yapalim
sen yinede almamaya bak pazartesiye kadr okis canim:teselli:

canım burda gözlemlediğim kadarıyla çoğu kişi kilo vermem durdu diyo daha sonrada 1-2 kilo civarında veriyorrlar o yüzden kendni bırakma ( diyene bakar mısın delikafadulden ):roflol:

canım,kilo çizelgesi için önce kullanıcı panelinden profil düzenle yi tıklıyorsun çıkan sayfanın en altta kilo-doğum-takip çizelgesi var işte orası kolay gelsinn

canım burda gözlemlediğim kadarıyla çoğu kişi kilo vermem durdu diyo daha sonrada 1-2 kilo civarında veriyorrlar o yüzden kendni bırakma ( diyene bakar mısın delikafadulden ):roflol:

yok be bana mi diyosun sen
ben diyorum yavas yavas veriyoum diye, ozaman 1 kilo veriyodum ama simdi gercek duruldu gecen hafta veremedim ve hala ayniyim:çok üzgünüm:

kızlar slm nasıl gidiyo diyetler
ben sigarayı bırakma çabasında olduğum için diyet fln kalmadı tartıya çıkmaya korkuyom çok kilo alcam çok şu ağzım hiç boş durmuyo çünki
ve yediğim herşeyi çürütüyo midem belki ondan açlık hissi duyuyorum haplardan oldu sanırım
çünki nane limon süt vs fayda etmedi
sizlere bakıyomda maşlllah ne az yiyosunuz ne kadar azimlisiniz maşallah

off bende bir yeme isteği var sormayın :1no2:senağlama ama sadece bu haftalık sonra çok dikkat edecem yediklerime spor da yapacam çok kararlıyım zayıf olcam bende :mymeka:

canım seni çok iyi anlıyorum.
bendehamilelikten 2 ay öncesigarayı bırakmıştım ve 5 kilo almıştım.inan o kiloyu almak hala benim içimde yaradır.sakın kendini salıpta kilo alma.bol bol yürüyüş yap kitap oku evin heryerine dilimlenmiş meyveler bırak.geçerken ağzına al at.

sende biliyorsunki kilo vermek gerçekten zor almamaya çalışmak en iyisi.

slm kizlar..

rakibem..

nasilsiniz bugun..
ayy dun felaket bi gun yasadim
öğlen yürüyüşe cıktım 2 saat geldim..azıcık birşeyler yedim, yemeğimi 2. günüydü ama ev çok sıcak herhalde bozulmuş..
kus kus bi hal oldum
dolayısıyla dün mideme sadece 1 tost ve 2 mücver girmiş oldu ((

kilo cizelgemi bucuklu ypmak istemiyourm arkadaşım

günaydın kızlar,dünki yediklerim ;
sabah klasik kahvaltımı yaptım yine
öğlen ; burda kaldırık denen bir otun kavurması 1 tabak
3-4 çatal turşu
ara da 1 elma
akşam: 1 tas mercimek çorbası
1 tabak soğanlı hamsi yemeği,1 dilim mısır ekmeği
ara 1 küçük kurabiye
kolaylıklar dilerim herkese...

kızlarrr günaydın

öncelikle hidennisko geçmiş olsun canım bende geçtiğimiz cumartesi aynısını yaşadım benimde sabah yediğim yoğurt tarihi geçmiş gittiğim otele girer girmez çıkarttım.neyse

ben dün öğlen 1 tas tavuklu çorba ve salata
arada 2 etimek ve labne
akşam 1 kepçe tel şehriye çorba+2 kaşık kıyma kavurma+3 kaşık mercimek salatası
arada 1 küçük portakal+1/2 armut yedim

şimdide dünkü gibi aynı kahvaltımı yaptım
şimdideşekrsiz çayımı içiyorum

günaydın canım

senin için eski halimden bir foto ekledim istersen bakabilirsin.bence ozaman bir daha bakalım 82 gösteriyormuyum.

nerdesin arkadaşım sen
sabah bi görünüp hemen kayboluyosunn :mymeka:

günaydın canım

senin için eski halimden bir foto ekledim istersen bakabilirsin.bence ozaman bir daha bakalım 82 gösteriyormuyum.

arkadaşım bence azmet mutlaka ver şu kilolarını kaydirigubbakcemile
kilo verince insanın yaşından da iniyor aşağı :teytey:
yapabilirsin inş. :lepi:
a.s.

dünkü yediklerimmm

sabah: sandöviç+çay
ara: kahve
öğlen: biraz pilav+tavuk döner+salata+ayran
ara: nescafe
ara: ayva
akşam: 4-5 y.k. çorba+1 palamut+1 dilim kepekli ekmek+salata
ara: meyve salatası+biraz fındık

haklısın canım meyvada yemek pek işime gelmiyo biliyonmu nerde abur cubur var onu yiyom 2 kilo almışım 1 haftada ama dikkat etçem spora başlıycam
günaydın millet nasılsınız?:1rolleyes:

arkadaşım bence azmet mutlaka ver şu kilolarını kaydirigubbakcemile
kilo verince insanın yaşından da iniyor aşağı :teytey:
yapabilirsin inş. :lepi:
a.s.

sağol canım
vereceğim inş şu kilo bozuntularını.daha öncede vermiştim yine başarabilirim.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…