Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkese günaydın arkadaşlar

benim rakibem nerde bakalım.
hidennisko;bugün itibariyle start alıyoruz.başlangıç kilom yine tartıda oynama yok 82.

kahvaltımı yaptım

3 adet kepekli etimek üzerine light labne sürdüm.
2 bardak şekersiz çay

senide bekliyorum rakibem.

şekerim üçününde üstüne peynir sürmek yerine birini zeytin diğerini balla yersen daha iyi olur değil mi? bu arada resimlerine baktım çok tatlı bebişin cidden ama 82 hiç göstermiyorsun

şekerim üçününde üstüne peynir sürmek yerine birini zeytin diğerini balla yersen daha iyi olur değil mi? bu arada resimlerine baktım çok tatlı bebişin cidden ama 82 hiç göstermiyorsun

canım zeytini hafatsonları yiyorum kalorisi yüksek kaçıyor bide ben çok severim oyüzden labnenin kalorisi çok azdı.belada hiç dayanamam ağzımı bulaştırdım mı beni bir kaşık kesmez ondan kendimi dengelemeye çalışıyorum birde emzirdiğim için daha çok peynir yemem gerekli.

sağol canım kızım birazda cadıdır .benim boyum var ama eski halimden resimlerde koyayım aradaki farkı anlarsın.

selamin hello hanimlar hepinize kolay gelsin nasilsiniz ya masallah kilolari veriyorsunuz hizli hizli ay bir zamanlar bende buranin mudavinlerindendim ama ne zaman burayi terk ettim aldim yine kilolari sizler neler yapiyorsunuz kilo vermek icin anlatin bakalim su anda 70 li kilolardayim nasil vercem bende bilmiyorum desteginizi bekliyorum canlarim.

günaydın kızlaarrr

yarisci
yarisa hazir misin??

ben bu sabah tartildim: 81.5
bir daha ki cuma tartilalim
cumadan cumaya yapariz sonra ok?
hedefim cuma sabahı 80 in altında cıkabilmek
az kalorili günleeeeeeeeeeeerrrrr
bu arada ayrı bir topic acilabilir mi acep yarisci ve hiden yarisiyor diye :)))

hah sen yazmışsın ben görmedim
bende bu sabah yagsız 2 dilim kepek ekmegi ile tost yedim
5-6 tane badem yedim
simdi de olmazsa olmaz az şekerl, türk kahvemi içiyourm

hah sen yazmışsın ben görmedim
bende bu sabah yagsız 2 dilim kepek ekmegi ile tost yedim
5-6 tane badem yedim
simdi de olmazsa olmaz az şekerl, türk kahvemi içiyourm

günaydın canım

bende öğle yemeğinden sonra türk kahvemi içeceğim.

hakikaten topik nasıl açılıyor açsak ya .
bak ben şimdi gazageldim olur cumaları bildirelim kilolarımızı.
yalnız sen böle gidersen bana fark atrsın korktum şimdi.CADIARZU:tomato:

yah bisey sorcagm siz bu alttaki yazi kg bildirme imzasini nasil yapiyorsunuz cunku benim ayarlarda imza degistirme yeri yok :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhabalar kıslar
birkaç gündür giremiyorum işim başımdan aşkın hastayım da bu ay bitmedi daha ama ben 3 kez regli oldum allam noluyo ya deliricem vallasenağlama
sizler nasılsınız sempatiğim bu sefer iyi düşün ve doğru karar ver hayatta ne olursa sana oluyo ömründen gidiyo valla

ben bu hafta abarttım galiba biraz tartı ileri gitmiş ya ama bu sadece bu haftalık böyle bu hafta kendime izin verdm bir dahaki hafta bomba geliyorum sengözlerimebaksanab

zar zor verdiydin neoldu simdi tekrardan aldinmi kilolariklava:
zayiflamaya eminsen gel yarismaya
bende 62 kiloydum malum olaylar rejim sinir stres57 oldum insallah bu hafta birazdaha vermeyi dusunuyorum

hosgeldin canim aramiza insallah verirsin kilolarini
bizde aramizda yaris duzenliyoruz, kim birinci olmus diye, boyle boyle az cok vermeye calisiyoruz
bu hafta degilde haftaya istersen gel yarismaya katil, sende ver kilolarini insallah hep birlikte
bide kilo cizelgeyi sormusun sana link verim ordan yap ok canim yinede sor bilmedigin bisey olursa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

aynen canim valla olan bana oluyo ben oluruna biraktim artik olan olur sonuc esime kelmis, onunlada daha konusmadik bilmiyorum anlicagin

bu hafta yarista degilsinya oyuzden rahatsin abarttin haftaya gorcem seni ,vermezsende sondan birinci olursuun ona goreklava:

ya hem yarışta değildim onu fırsat buldum hem de son kez yerim böyle diye düşündüm heralde ama haftaya daha sağlıklık olcam emin olabilirsin programımı ve yiceğim şeyleri falan yazarım fırsat bulunca yerimseniben

kizlar ben bugun sabah bi sutlu ekmekve krep yedim
oglende yani simdi misafirler var kaynanamin arkadaslari,
artik bi kase patates salatasi, bikac yaprak sarma ve icli kofte yicem insallah ,diger hamurlu seylerden yemeyi dusunmuyorum ki yersem aksam yemicem zaten
kilo vermem duruldu biseyde yemiyorum ama nedense duruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…