- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.401
amin canim biz tedavideyiz zaten ama
bilmyorum suan olsamiydi olmasamiydi diye,
alicagininsallah hayirli bi zamanda olsun olcaksa
canım çok üzüldüm yaşadıklarına
çok erken bir evlilik yapmışsın.bu yaşta bu sıkıntıları çekmek kolay değildir.ailendende destek iste bence seni yalnız görmesinler.
ama en önemlisi kocanla birlik tek söz olmaya çalışın yuva kurmak kolay değil heleki kurulan yuvanın devamını getirmek hiçte kolay değil.bence eşinle makul bir şekilde konuş eminim anlayaaktır fakat unutma herkes için öncelik ailesidir.bu sebeple ince noktalarla ailesini kötülemeden yaşadığınız durumunu anlatman ve onunda bu durumdan rahatsız olmasını sağlamalısın.
ama sakın kendini öyle çok üzüpte yemeni ihmal etme.
esim anlamiyo canim beni alamiyo
iyice valizimi toplayana kadr anlamio ben gidicem dedigim vakit anliyo oda zaten beniyiprati ,sonra duzelincede ailesinde benden ayrilcakmisi diyo,
es es gibi degilki, oturup onunla konusamiyorum ,cunku ailesiyle yasiyorum mecbur devreye aile giriyo
dun esimle sinirli konustulk hemen basina demis beni bosucak diye
e tabi ben gelinim o evlat sen nasil dersin bi erkege diye beni sucladi
offf neyse canim is olacagna arir konustukca sinir oluyorum biraktim artik
canım kıyamam ben sana çok büyük sabır versin allah senin içinde hayırlı olanı nasip etsin yanlız tek bişi sorcam
eşin seninle konuştuklarını tartışmalarınızı vs gidip ailesinemi anlatıyo?
öyleyse şekerim daha çok üzülürüm senin adına bi başına kalmışın?
ve kararı eşine bırak bakalım o ne diyo
ayrıca işler son reddeye yaklaşırsa sende aileni çağır. niye yanlız mısın? düşmüşün ellerine yazık ya onlara insanlar hiçmi çocuklarının mutluluğunu istemezler
siz yaşamışınız yaşayacağınız kadar niye hayatlarımıza burun sokarlar anlamam:mymeka:
bilen biri bana yardım edebilir mi????
kendim dahil kimsenin kilo çizelgesini görmüyorum.
canım kıyamam ben sana çok büyük sabır versin allah senin içinde hayırlı olanı nasip etsin yanlız tek bişi sorcam
ayrıca işler son reddeye yaklaşırsa sende aileni çağır. niye yanlız mısın? düşmüşün ellerine yazık ya onlara insanlar hiçmi çocuklarının mutluluğunu istemezler
siz yaşamışınız yaşayacağınız kadar niye hayatlarımıza burun sokarlar anlamam:mymeka:
canim oyle herseyimizi anlatmaz, aa ogunku ayrilalim boyle giderse dedigimizi gitmis babasina beni bosucakmis dedimis, buyuzden dedim anlatiyo diye
zatenkarari ona biraktim ,b evde diyosa mecbur durucam artik oluruna biraktim ,
iste canim insamlarimiz boyle cahil ,ayri olsun mutlu olsun degil ,hergun birbirmii yiyeim ayrilmayalim
diger ogullari karisindan ayrildi ayni sorunlar yuzunden ondan ders almadilar hala ayi hala ayi
ve en buyuk umudum ,gitmeleri zaten bu olaylardan sonra cok fazlada kalmazlar burda
insallah sonum hayirli olur caim saol mesajin icin
sempatiğim çok üzüLdüm canım daha çok gençsin eşinle oturup konuşmalısın içindekileri anlatmalısın ona kendini yıpratma canım sonra çok pişman olursun Şeniz:1hug:
hayırlı olsun canım yaa :Saruboceq:
hala düzelmemiş sorunların sanırım zor valla allah yardımcın olsun :1hug:
duzelmedi, duzelmiyo duzelmezde
amin anm insallah yardimcim olur, bakalim neolcaksa
bu arda afiyet olun
ben bugun sadece 2 pogaca yedim bukadr simdide su iciyorum
Hayırlısı olsun oluruna bırak canım boşver :a015:
kızz 2 pogcayla durulurmu yedinmi kafayı sen :mymeka:
ben şimdi bi güzel kendime kek yapıcam ödül verdim kendime kaydirigubbakcemile3
evet hemde baya baya sinir oldum ,herseyin suclusu ben oldum
vercek olacagim karar
1.evden ayrilicaz dukkanin anahtarini birakip yeniden is bulup caliscaz ayrilcaz
2. ya kocamdan ayrilcam
3. yada bu evde oturup btun dediklerini yapicam ,onlardan habersiz adim atmicam, sabahin korunde kalk kalvalti, sonra ev isi sonra ise erkenden gitcem ,hep guler yuzlu olcam ,kimseyle konusmamazlik yapmicam
daha esimle konusmadim ama sonucu az cok biliyorum
esim evden ayrilmak istemicek, bende burda durmak istemicem,
ozaman beni istemiyosan ayriliz dicek ,iste bende onu sevip sevmedigimi anlamiyorm
ne karar vercem bilmiyorum
oyuzden karmakarisik icindeyim dah bisey yemedim
duzelmedi, duzelmiyo duzelmezde
amin anm insallah yardimcim olur, bakalim neolcaksa
bu arda afiyet olun
ben bugun sadece 2 pogaca yedim bukadr simdide su iciyorum
bide aynı evin içinde küslük olmaz sen güleryüzlü sakin davranırsan emin ol onlar utanır...karşılık verir kavga eder küslük yaparsan suçsuzken suçlu durumuna düşersin bunuda unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?