Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar slm uzun zamandır uğrayamadım malum rapor çıkarma işiyle uğraşıyordum bi yandan da okul ev almış başını gidiyo yemek bile dışarda yiyoduk çok şükür yarın bitiyo
bu arada bana dua eden tüm arkdşlara tşkr
mehaycım ben bu ay laparoskopi yaptıracaktım eşimin değerleride kötü çıkınca bi kaç dr tüp önerdi ani oldu yani sonra dr arama teleşı fln bu ay ön tedavi yapıyo ilaçlar verdi kullanıyom
sigarayı yarından itibaren hiç içmiycem
bu rada kızlar hem koşuşturmadan hem kullandığım antibiyotik ve doğum kontrol habından 2 kilo almışım 58 kiloyum artık
sigarayıda tamamiyle kesince halim ne olur hiç düşünemiyorum
bgn sabah 1 elma
öğlen yarım kase tarhana çorbası 1 dlm kepekli ekmek yedim
form çayımı içiyom o kadar

canım snn işin zormuş ama olsun sen bir hamile kal doğur büyüt bebeğini sonra da verirsin kilolarını cnm bnm :1hug::asigim:

al benden de o kadar bambaşkam.bende iyiki katılmışım diyorum.son 3 gündür daha sıkı asıldım bakalım nolucak

hiç heveslenme cnm ben varım burda :jeyyar::dance: ama ikinci olabilirsin bugün sabah bir elma yedm süt içtm sonra okulda 12 gibi bir çikolata yedm yazmaya utanıyorum ve sizinde canınız çekmesn diye yazmıcaktm ama :sm_confused: eve gelnce 2 kaşık pilav ama çok az ve 3 kaşık bezelye yedm gerçekten çok azdı sonra 1 tane tost yedm 3 salam ve 2 dilm kaşar peynir pişman mıyım evet ama arayı kapatacam pazartesiye kadar daha kaçamak yok bana kızlar ama dün kaçamak yaptım 200 gram vermişm bir günde genç olduğum için metabolizmam hızlı galiba yuuppiii:sm_cool: uzun zamandır ilk defa bu kadar az yiyorum ve kilo veriyorum acayip güzel kızlar valla uçuyorum

özlemcimm hadi hayırlısı :ecrin_bebek:
iyi sonuçlar alırsınız inş. :1hug:
sigarayı bırakmana da çok sevindim
Allah doktorunuzu ilacınızı rast getirsin inş

olsun sen birinci ol.ben kim olursa seviniyorum zaten.hepimiz çıtır olalım şekercimhihoyyytkaydirigubbakcemile2sositososito

Kızlar dün size birinci olacağım dedim sizleri gaza getirmek maksadıyla ama kendi tuzağıma kendim düştüm gittim öğleden sonra tatlı yedim akşamda oğluşuma pizza söylemiştim kendimede ısmarladım yani dün bayağı bir kaptırdım kendimi galiba pazartesi günü sonuncuyum:a015:senağlama

itiraflar köşemize hoşgeldiniz :roflol: olsun şekerim bu hafta sonuncu olursan daha iyi hırs yapar haftaya hiçbir kaçamak yapmaz birinci olursun iki haftanın açığını kapatırsın ama haftayada gelsin tatlılar gelsin pizzalar dersen klava: hakedersin

günaydın arkadaşlarrr a.s.

dün yediklerim
sabah: yarım simit+1 s.b. süt
öğlen: 1 kepçe çorba+1 palamut+salata
ara: nescafe
ara: 3 hurma
akşam: karnıbahar+brokoli salatası+3 kaşık yağsız makarna

moon hadi sende söle bakim ne yedin dün :jeyyar:

hemen şekerim ;
sabah 2 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin ve 2 bardak çay
ara öğün 2 adet kuru kayısı
öğlen 1 tabak lahana yemeği
ara öğün 1 küçük elma
akşam 5 yemek kaşığı taze fasulye
ara öğün 1 portakal

tamı tamına bunları yiiidiiim şekerim :jeyyar:

az mı ne bunlarr :1shok:

yok şekerim bana yetiyor valla zaten normalde de çok yiyen biri değilim.günde 2,5 lt su içiyorum,fırsat buldukça da bitki çayı,benim sorunum metabolizmamın yavaş olması,onu bir hızlandırabilsem seni geçecem :dance::dance::dance:

slm kızlar kabızlıktan o kadar fazla çıkmışım 57 kiloyum bgn
sabahtandır hiç sigara içmedim canımda istemiyo günde 1 pkt içiyodum
şuan beynimden tutun bütün vücudum uyuşmuş müthiş bi başağrısı baş dönmesi
sizce normalmi bunlar sigara bırakılınca

canim normal tabi ilk zamanlar zorlanabilirsin ama sonradan alisacaksin...alismak zorundasin bebegin icin...Şeniz

kizlaaarrrr merabalarr nasil gidiyor diyetler nasilsiniz bakalim????sizleri unuttugumu sanmayin sakin bu aralar cok yorgun hissediyorum kendimi cok fazla ugrayamadim...

hadi bakalımm hihoyyyt
ama sen yine de dikkatli olll yediklerini iyi seçç
vitamin protein hiçbişeyden yoksun kalmaa yerimseniben
akla kara yakında belli olurr çok sevinmee:roflol:

hadi bakalımm hihoyyyt
ama sen yine de dikkatli olll yediklerini iyi seçç
vitamin protein hiçbişeyden yoksun kalmaa yerimseniben
akla kara yakında belli olurr çok sevinmee:roflol:

haklısın şekerim şimdi çok sevinmeyeyim zaten ilerde mutlu olacağım bolbol :sm_cool:
sabah kalvaltım genelde klasiktir,bugünde 2 dilim kepekli ekmek,1 kibrit kutusu peynir,5 adet zeytin yedim, 1 saat önce süt içtim,öğle yemeğimdede kara lahana sarması var yanına bide yoğurt yerim ohhh :teytey::teytey:

afiyet olsun
bende sabah dünden kalma simidimi (yarımdan az)yedim çayla
şimdi de 1 kepçe çorba+fırında panlıcan patatesli bi yemek işte+1 dilim kepekli yiyorum

afiyet olsun
bende sabah dünden kalma simidimi (yarımdan az)yedim çayla
şimdi de 1 kepçe çorba+fırında panlıcan patatesli bi yemek işte+1 dilim kepekli yiyorum

sanada afiyet bal şeker olsun yarasın şekerim :roflol: bende gidip sarmacıklarımı yiyeyim,görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…