• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlaaarrrr merabalarr nasil gidiyor diyetler nasilsiniz bakalim????sizleri unuttugumu sanmayin sakin bu aralar cok yorgun hissediyorum kendimi cok fazla ugrayamadim...

merhaba mehaycımm a.s.
iyiyim hamdolsun herşey yolundadır umarım a.s
cuman mubarek olsunn
diyetlerde gördüğün üzre işte
kapışıyoruz moonla :jeyyar:

slm kızlar kabızlıktan o kadar fazla çıkmışım 57 kiloyum bgn
sabahtandır hiç sigara içmedim canımda istemiyo günde 1 pkt içiyodum
şuan beynimden tutun bütün vücudum uyuşmuş müthiş bi başağrısı baş dönmesi
sizce normalmi bunlar sigara bırakılınca

normal güzelim merak etme.en fazla 1 hafta çekersin sonra kurtulursun şu illetten.

Selam kızlar,umarım iyisinizdir.Ohh ne güzel kilo kapışmaları başlamış bile...Bende yürüyüşümü yapıp geldim,şimdi bitki çayımı içiyorum...::kahve:

Selam kızlar,umarım iyisinizdir.Ohh ne güzel kilo kapışmaları başlamış bile...Bende yürüyüşümü yapıp geldim,şimdi bitki çayımı içiyorum...::kahve:

ne güzel valla. ben çıkamadım bugün yürüyüşe.ama nivea body cd mi yapıcam işlerimi bitirip.yeşil çayımıda içtim.

Haklısın canım dışarıda yürümek bu havada zor ..Benim yürüyüş bandım var onda yürüyorum.Ya ben alıştım ya da yürüyüş bana daha kolay gekiyor.Aslında senin yaptığın gibi vucudun tümünü çalıştırmak lazım...Bu arada afiyet olsun...

Haklısın canım dışarıda yürümek bu havada zor ..Benim yürüyüş bandım var onda yürüyorum.Ya ben alıştım ya da yürüyüş bana daha kolay gekiyor.Aslında senin yaptığın gibi vucudun tümünü çalıştırmak lazım...Bu arada afiyet olsun...

sağol canım sana da afiyet olsunhihoyyyt

ben geLdim yine şakkıdı kızlar arada kaçamak yapıorm azcık ama yine gram veriyorum nasıl mutluyum anlatamam bu sabah peynir ve domates yedm 4 te 1,5 kepçe mercimk çorbasıyla birlikte 1 tane tost yedim daha yemem bir şey heralde kendime hakim oluyorum kıızlarr :dance: pazartesinin birincisi benm inşallah :sm_cool:

ben geLdim yine şakkıdı kızlar arada kaçamak yapıorm azcık ama yine gram veriyorum nasıl mutluyum anlatamam bu sabah peynir ve domates yedm 4 te 1,5 kepçe mercimk çorbasıyla birlikte 1 tane tost yedim daha yemem bir şey heralde kendime hakim oluyorum kıızlarr :dance: pazartesinin birincisi benm inşallah :sm_cool:

bu ne şiddet bu celal çok azimli gördüm seni şekerim ama arada çaktırmadan tostuda götürmüşsün helal olsun :roflol: ,hadi bakalım sonuçları çok merak ediyorum

slm kızlar ben öğlen karnıyarık pilav yedim sabh kahvaltım klasikti azcık patates ezmesi yedim
ikindi vakti 2 tane ev yapımı tuzlu pasta yedim bol bol çay içip sakız çiğniyom 1 tane bile içmedim sigara kendimi kutluyorum
mehaycım martta başlıyom iğnelere yani martta olcak tüp ben o dönemde bu gerginliğiyaşamamak için şimdiden bırakıyom
kızlar ben kilo almama çabasındayım diyet fln pek kalmadı bende

bu ne şiddet bu celal çok azimli gördüm seni şekerim ama arada çaktırmadan tostuda götürmüşsün helal olsun :roflol: ,hadi bakalım sonuçları çok merak ediyorum

dünde tost yedm ve 400 gram daha gittiğini görünce öyle yiyiverdim nasılsa veriyorum diye ama yok son 2 gün meyve yemeyi düşünüyorum abatmam fazla ya çok hızlı veriyorum sanki spor yapmam lazım daha kalıcı olsun diye ama nasıl üşeniyorum anlatamam :1no2:

slm kızlar ben öğlen karnıyarık pilav yedim sabh kahvaltım klasikti azcık patates ezmesi yedim
ikindi vakti 2 tane ev yapımı tuzlu pasta yedim bol bol çay içip sakız çiğniyom 1 tane bile içmedim sigara kendimi kutluyorum
mehaycım martta başlıyom iğnelere yani martta olcak tüp ben o dönemde bu gerginliğiyaşamamak için şimdiden bırakıyom
kızlar ben kilo almama çabasındayım diyet fln pek kalmadı bende

diyeti boşver cnm şu an önemli olan bebek bebeğin doğsun falan sonra halledersin zaten az kalmış kilon :asigim:

bende sabah çavdar ekmeğiyle sandwiç arkasından yeşilçay öğlen 1 tane biber dolamsı 2 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi bi yeşilçay daha içicem akşamda lahana yaptım kendime:)

hadi bakalım inşallahÇok üzgünüm çoooka.s.:1hug:

birinci olmasam bile bir kilo vermiş olmak istiyorum :utangac: bir de ben pazartesi kilomu okulda olacağım için bildiremem o yüzden pazar akşamı bildiririm olur mu?

aslında diyet yapmıyom ama almamaya da çalışıyom kullndığım ilaçlar kilo yapıyo sigarayı bırakıncada kilo alınıyo şimdi kilomu korumaya çalışıyom en azından 50 li kilolarla hamile kalayım

kizlarrrrrrrr nasilsiniz canlarim
kusura bakmayin ben fazla katilamiyorum sohbetlere ,evden giremiyorum ,suan isteyim istende vakit bulabilirsem az aciyorum
eeeeee nasilsiniz ben yokken kaynatmisiniz, aman bos birakmayin buraya yazalim ,ben olum yada olmayim
insallah diyetler iyi gidiyodur
kim birinci olacak soyleyin bakim :)
benim bu hafta kilo vermem biraz duruldu ,insallah pazartesiye daha var bi supriz olur

9-16 subat arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................................57.2

myocean76.. ........................................ 56

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........72

adasu . .................................................. 72

kuzuzuzumbambino.... ............................71.8

aSkiTo............................................ ........77,6

GökyüzündeDans.... ...............................57

moonserose0 ..........................................61

cimcime81......................................... .....101.4

akrep33 .................................................. 66

samanyolu......................................... .....67,6

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..54.6

hidennisko........................................ .......82

LISTEMIZ ARALARDA UNUTULMASINşutarafagitti

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gitcem diye bana soyleyin degilse ,yarimaya o hafta katilamayacaksiniz)
[/B]:oklava:

Back