• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar günaydın..
eklemek istiyorum ki diyetle beraber uykusuz geceler geciriyorum oğlum sayesinde :((

zayıflamama bi faydası olur mu ne dersiniz?? kaydirigubbakcemile3

yarın oğlumun diş bugdayı var
aşure dahil bi sürü mamişko yapıcam
beni motive edin noollluuurrrr yemeyeyiiiiimmm :utangac:

ah canım sorma bende aynen senin gibi uykusuz geçiriyorum geceleri birde üstüne sabah erkenden hazırlan ve işe gel .neyse sen hazırlıklarını yap bir yandanda zaten bu tür yiyeceklerini sevdiğini söyle kendine hatta inandır ;birde ogün yorgunluktan iştahının kaçacağını düşün ,midene ağılık yapacağını düşün.herşeyden önce hayal ettiğin görüntünü düşün.kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar,bende diyetime devam ediyorum ama birde şu tatlı krizleri olmasa.Sabah,öğle ve akşam sirkeli su içiyorum.Dün birde lahana suyu içeyim dedim...Yani istanbulun gaz ihtiyacını karşılardım herhalde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bu gün cesaret edemedim valla....

Merhaba arkadaşlar,bende diyetime devam ediyorum ama birde şu tatlı krizleri olmasa.Sabah,öğle ve akşam sirkeli su içiyorum.Dün birde lahana suyu içeyim dedim...Yani istanbulun gaz ihtiyacını karşılardım herhalde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bu gün cesaret edemedim valla....

miden nasıl kaldırıyor şekerim sabah öğle akşam sirkeli suyu,ben birtek gece yatarlen içiyorum oda zorla. kuru meyve ye tatlı krizlerine iyi geliyor bende ama seni bilemem tabii

bu çarşambaları çok kötü ya öğleden sonra evdeym cnm yemek istiyor bugün sabah elma ve süt içtim öğlede biraz pilav ve bezelye pilav yemicektm ama çok seviyorum ve hiç ekmek yemiyorm bir defadan zarar olmaz diye koydm ama az koydum ikisnide şimdide 1,5 dilim kek yedm malesef bir bardak normal siyah çay içtm şimdide yeşilçay içim diyorum elmasirkeside içerm belki

:utangac:haklısın canım.bende farkındayım ama olur ya işte arada.merak etme toparladım ben durumu.sadece umduğumdan daha ağır gidiyor kilolar moralim bozuluyor.Çok üzgünüm çoook

valla bana sorarsan yavaş gitmesi çok ii.hem sağlık açısından hemde geri alım açısından.yavaş verilen kilolar kolay kolay geri gelmiyo

ay bende denedim o iğrenç şeyi...tadı berbat..gaz olyına girmiyorum bile.ama şu elma sirkesini yapmayı deniycem.inşallah mideme dokunmaz

kızlar iyiki katıLdım yarışmaya yoksa tutamıcaktım kendmi bugün gerçi 1.5 kek midede şu an ama neyse sürekli pazartesi günü olan yarışma geliyo aklıma ve yeme isteğim gelince ya buraya geliyorum ya kitap okuyorum ya da su içiyorum iyiki varsınız canLarım :asigim:

kızlar iyiki katıLdım yarışmaya yoksa tutamıcaktım kendmi bugün gerçi 1.5 kek midede şu an ama neyse sürekli pazartesi günü olan yarışma geliyo aklıma ve yeme isteğim gelince ya buraya geliyorum ya kitap okuyorum ya da su içiyorum iyiki varsınız canLarım :asigim:

al benden de o kadar bambaşkam.bende iyiki katılmışım diyorum.son 3 gündür daha sıkı asıldım bakalım nolucak

miden nasıl kaldırıyor şekerim sabah öğle akşam sirkeli suyu,ben birtek gece yatarlen içiyorum oda zorla. kuru meyve ye tatlı krizlerine iyi geliyor bende ama seni bilemem tabii

Canım ya elma sirkesine 1 çay kaşığı bal karıştırıp içiyorum,böyle içince tadı çok fena gelmiyor yada alışıyor insan...Bu gün tatlı krizim için keçiboynuzu aldım valla çok iyi geldi...kaydirigubbakcemile3

ay bende denedim o iğrenç şeyi...tadı berbat..gaz olyına girmiyorum bile.ama şu elma sirkesini yapmayı deniycem.inşallah mideme dokunmaz

Ayy sorma cimcime gaz olayı kabusum oldu,hala devam ...bir daha mı tövbe:roflol: Sirkeye bal katıp içince mideye zarar vermiyor...:1hug:

Canım ya elma sirkesine 1 çay kaşığı bal karıştırıp içiyorum,böyle içince tadı çok fena gelmiyor yada alışıyor insan...Bu gün tatlı krizim için keçiboynuzu aldım valla çok iyi geldi...kaydirigubbakcemile3

Ayy sorma cimcime gaz olayı kabusum oldu,hala devam ...bir daha mı tövbe:roflol: Sirkeye bal katıp içince mideye zarar vermiyor...:1hug:

yatmadan önce içilirse daha ii diyolar.sen nası içiyosun canım

evet canim aynen oyle ,esim benden yana degil malesef ,beni sevdigini bile cok zaman zannetmiyorum bilmiyorum hayirlisi
bnde ayni pazarlari kaciriyorum ,nyse hafta icinde toparlarim diye ,sonucta toparlamak onemli bisekilde kilo veriyoruz dimi

evet çok şükürr kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar! başbaşkacığım,cimcimeciğim bende sizin gibiyim valla,dün evde misafir varda en sevdiğim tatlıyı yaptım ama yemedim.yaparkende aklıma hacer geldi,başarı öyküsü yazmak için seni yiyemem üzgünüm dedim tatlıya,onu bilmem ama ben mutlu olsum :))

cnm benümm :1hug:
farkında mısın biz aynı kilodayızz :1rolleyes:
yanii yarışabilirizz aramızdaa :jeyyar:

cnm benümm :1hug:
farkında mısın biz aynı kilodayızz :1rolleyes:
yanii yarışabilirizz aramızdaa :jeyyar:

bana uyar şekerim, baştan söyleyeyiim işin zor dişli bir rakibimdir :jeyyar: ama ne yediğini neler yaptığını yazacaksın bak sonra aç gezip beni ve kendini kandırma :roflol:

Nasılsınız kızlar bakıyorumda kımsenın sesi soluğu çıkmıyor galıba herkes pazartesiyi bekliyor bakalım kimler büyük bombayı patlatacak 2.inci olacak çünkü ben yine birinci olmayı hedefliyorum kimse sevinmesin kaydirigubbakcemile4

bana uyar şekerim, baştan söyleyeyiim işin zor dişli bir rakibimdir :jeyyar: ama ne yediğini neler yaptığını yazacaksın bak sonra aç gezip beni ve kendini kandırma :roflol:

farkındayımmm
görcez bakalımmm :jeyyar:
hadi bakalım hayırlı uğurlu olaa kaydirigubbakcemile5

Nasılsınız kızlar bakıyorumda kımsenın sesi soluğu çıkmıyor galıba herkes pazartesiyi bekliyor bakalım kimler büyük bombayı patlatacak 2.inci olacak çünkü ben yine birinci olmayı hedefliyorum kimse sevinmesin kaydirigubbakcemile4

ya aslında benim diyette fena sayılmaz ama sanki kilolar gitmiyor ben bir patlama bekliyorum ama bakalım artık.gerçi haftasonu eşimle küçük bir tatil yapacağız o güzelim yemeklrden kaçırmazsam sanırım pazartesiye bişeyler gider.tabi senin kadar iddalı olmayı çok isterdim ama ...:çok üzgünüm:

Back