• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bu arada bugün bişeye başladım inşallah bi faydasını görürüm.kuyllananlar çok memnun.bide bu akşam fitness hocasına sorcam bakalım o ne dicek

canım sevinçten ağlayabilirim o kadar dua ettim bilemezsin ve bana umat oldun bi dahaki ay bende yaptırıcam tüp dr ön ilaçları verdi iki gündür dr lardayım kullanmaya başlıycam bu gece ama algılamam çok düştü sende benim için dua et şu sigarayıda biran önce bırakmalıyım nerden bulaştım bu illete bilmiyom hayatım muckkkkkkkkkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek:

canım en kısa zamanda senin iyi haberlerini alırız inşallah.hadi hayırlısı

kız hcr nasılsın
cimcime81 ço saol yarından itibaren rapor işiyle uğrşıcam kısa sürede çıkar inşallah
şu iki günde bile perişan oldum fakültede nasıl olurum hiç bilmiyom kafamda o kadr çok düşünce varki kimsenin ne dediğini anlamıyom bile

neye başladın kız :jeyyar:

L-carnitine diye bi diet destek ürünü.aslında vücutta olan bi aminoasit miş.spor yapmadan 1 saat önce içiyosun.sonra sporunu yapıyosun.hem enerji veriyo hemde normalin 2 katı yağ yakıyo.konuştum araştırdım hiçbir yan etkisi yok.zati kilo verdirmiyo .yağları yakıp kasları güclendiriyo.4 kilo verip 2 beden incelenler var.1 ayda vücut yağının %5 ini atıyomuşsun vücuttan.ben düzenli ilaç içemem o yüzden zayıflama ialcı kullanamıyorum.zaten bebek istediğim içinde kullanmak istemiyorum.ii oldu bu bana .sadece spor yapmadan önce içiyosun.

canim benim ya cok cok gecmis olsun ,cok uzldum
allah korumus,hani derlerya verilmis sadakaniz varmis diye demkki oglunu korudu
amann canim dikkat et
insallah simdi iyisindir
sen bu hafta bildirim yapmadiindan ben bu haftaki yarismaya eklememistim egerki suanda rejimdeysen ,bu hafta yarismak istersen yine eklerim ok
istiyosan tam kilonu yaz bana
tekrar gecmis olsun canim

canım çok zarifsin teşekkürler bu hafta aranızda olabileceğimi sanmıyorum zaten günlerdir yeme içme yok ama haftaya sizlerle olmayı istiyorum tekrar teşekkürler

çok teşekkür ederim canım cimcimeciğim sana da günlerdir ya oğlum arabada olsaydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum sinirlerim bozuldu gerçekten verilmiş sadakamız varmış allah oğlumu korudu

güzelim bu şekilde düşünerek kendine zarar veririsin.ne gerek var.Allah korumuş.bak oğlun yokmuş arabada..üzme kendini.çok zo bi durum.papatya çayı içmeyi denesene .rahatlarsın.

selam!yaa seni anlayabiliyorum az çok çünkü bende bi 10kilo kadar aldım gerçekten nefes almayı bile zorlaştırıyor.ben biraz şımarıklığımdan yememe dikkat etmedim şimdi diyetteyim.Ama sana bir tavsiyem olacak,annem akupunktur yöntemiyle epey kilo verdi sana bu yöntemi tavsiye ederim.açlık hissetmiyorsun metabolizmayı dengelediği için de kan şekerin düşmüyor böylece.Ankara hastenesinde zayıflamak için akupunktur tedavisi mevcut istersen bir araştır ;)

günaydın arkadaşlar a.s.

lözizcim çok geçmiş olsunn gerçekten :teselli:

özlemcim ben zaten hepimiz için dua ediyorum inş. a.s
Allah hayırlı zamanda sana da ve tüm isteyenlerede hayırlı bebişler nasip etsin

günaydın kızlar,nasılsınız bugün?
löliz arkadaşım çok geçmiş olsun,ALLAH ım hepimizi korusun.
klasik diyetimi birazdan yapıp çayımıda kapıp geliyorum

günaydın kızlar:teytey:

dün akşam benim için bir kabustu ne bulsam yemek istedim gözümün önünden cipsler kolalar geçti ve sanırım birazfazla kaçırdım hatta bu sabahta ekstradan 5 adet burçak bisküvi yedim.cokacimcoook
arkadaşlar enerjim tükeniyor lütfen yardım edin daha çok başındayım.....Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlar:teytey:

dün akşam benim için bir kabustu ne bulsam yemek istedim gözümün önünden cipsler kolalar geçti ve sanırım birazfazla kaçırdım hatta bu sabahta ekstradan 5 adet burçak bisküvi yedim.cokacimcoook
arkadaşlar enerjim tükeniyor lütfen yardım edin daha çok başındayım.....Çok üzgünüm çoook

okuduklarıma inanamıyorum peki gözünün geçen cipsleri kolaları tükettinmi :oklava:
bunları yiyerek zayıflanmayacağını söylememe gerek yok sanırım ama spor,diyet ve istekle zayıflanabilir.zayıflamak istiyor musun ? o zaman kendiene gel ve bunlardan uzak dur!

günaydın kıslar nasılsınız
löliz geçmiş olsun canım ucuz kurtulmuşsunuz
o minicik bebekleri allah özleme sempatiğe ve cimcimeye nasip etsin tabi diğer isteyen ve benim bilmediğim arkadaşlarımada tabiki sağlıklı nesiller için ve bir eğitimci olarak özlem hanım SİGARAYA SON
bu sabah diyet süt ile hazırlanmış 1 kase müsli yedim şimdide kahvemi içicem

okuduklarıma inanamıyorum peki gözünün geçen cipsleri kolaları tükettinmi :oklava:
bunları yiyerek zayıflanmayacağını söylememe gerek yok sanırım ama spor,diyet ve istekle zayıflanabilir.zayıflamak istiyor musun ? o zaman kendiene gel ve bunlardan uzak dur!

hayır cipsleri tüketmedim ama diyet kola ve birazx çubuk kraker ardından portakal yedim.söylediklerinde haklısın fakat bazen dayanamama noktası oluyor insanın.

canım çok zarifsin teşekkürler bu hafta aranızda olabileceğimi sanmıyorum zaten günlerdir yeme içme yok ama haftaya sizlerle olmayı istiyorum tekrar teşekkürler

tamam canim bneim kendin bilirsin biz hep burdayiz ne zaman isterseb katilabilirsin ,kendini toparla bu hafta
insallah katilirsin haftaya
tekrar gecmis olsun canim

Back