Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

insalllah canim ya ,sniyorumki benim kararima saygi duyar kendiniz bilirsiniz der kimseyi zorla durduramz yaninda bende oyle cekip gitmek degilde konusarak izin alarak yapmak sitiyorum bakalim hayirlisi
eee sen nasilsn gorusmuyoruz sen giriyosun ama ben pek yazamiyorum

canim sende arkadaslarindan birine ver veya herhangi bi kimseye ben yemek istemiyiyorum yermisin diye, cope falan atma

bakalımm gelişmeleri yazarsın artıkk Şeniz
bende iyiyim napam işte çalışıyorum 1-2 gibi çıkarımm evde işlerim var bi dünyaa mirmirmirmir

bu arada dünkü yediklerimmmi de yazayımm

sabah: peynirli sandöviç+süt(0 şeker)
öğlen: orman kebabı+1 kepçe çorba+1 dilim kepekli ekmek
ara: nescafe(tek şekerli)
ara: elma
akşam: bezelye yemeği+brokoli salatası+1 dilim kepekli ekmek

Canısı boşver kaybedenler utansın:roflol:Sende bizimle devam edersin,seni daha çok görürüz bizde,hem burda kimseyi diskalifiye etmiyorlar di mi ama..kaydirigubbakcemile3.Ayrıca ben senin başlangıç kilona yani 62 ye düşmeyi çooook istiyorum..Senin boyun kaç arkadaşım....

hacercim bu sana

nazlıcım bu da sanaaaa

doğum gününüz kutlu olsun kızlarr
hayırlı bir ömür diliyorumm a.s.

hacer canim bu pasta sana​

nazlibahar canim buda senin icin​

ikinizde kilolariniiz verdiniz bu hedi hem benden dogum gunu icin hepde kilolarinizi verdiniz sonunda bunu hakettiniz

tamam canim yazarim menun cok guzel ,aynen boyle devam zaten cok az kilon kaldi verilcek hadi bakalim

evet oyle ben onlarla fazla paylasimda bulunmuyorum ama haftada bir kilo veriyodum onlar yansin ben sizlerleyim
canim benim cok kisa 156 falan oyuzden kilolyum senin boyun uzundur oyuzden o kiloya inmek istiyosun

Benim boyum 1.65 aslında bende çok uzun sayılmam ama daha önce gittiğim diyetisyen 62 kilonun benim için ideal olacağını söylemişti...
öfff ya sizi burada bırakıp temizlik yapmak çok ama çok zor...Akşam girerim yine öğleden sonra da kayınpedere geçicem,malum geçmesen olmaz...:jeyyar:Sizlerle olmak çok güzel şimdilik hoşçakalın...:a015:

kzıalr günaydın
hcr nazlıbahar doğum gününz kutlu olsun
sempatikçim üzme o tatlı canını değmez hiç kimseye
bambaşka ben akşam yaptığım salatada ki karalahanaydı çiğdi
beyaz lahanada tükettim onuda çiğ tükettim ama beyaz lahana midemi yordu
tavsiyem beyaz lahanayla kapuska yemeği yapman ben çoğ severim ve bi yerde okudum beyaz lahananın pişmişi daha iyiymiş
hcr annenden izin aldınmı
benimde erkek kardeşim geldi bgn balıkesirde inşaat müh okuyodu kaç aydır görmüyodum çok mutluyum bgn giremem artık anemlere gitçem akşamda ordayım zaten çok geç kaldım uyuya kalmışım
dün diyeti bozmadım akşamda sadece 1 mandalina yedim çok açım şimdi daha bişi yemedim
yataktan kalktığım gibi burayı açtım

evet canim senin boyun var ideali oyle ,benimde ideal 48 falan oluyo am ,ben tabi 50 lsam bin kat yeter bana
bede kahvalti yapacam canim gorusuruz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…