- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.681
günaydın arkadaşlarrımm a.s.
sempatikçim allah keyınpederini hakkında hayırlı olana yönlendirsin :Saruboceq:
bakalım neler olacak :jeyyar:
cimcimee çok sevindim tatlımm a.s
demek eşinde çok istiyor vermenii
bu sana daha çok hırs yaptırmışşşş :jeyyar:
ama iyi olmuşş bencede kaydirigubbakcemile3
bir şey dicem şimdi ben okulda olacağım için öğlede şey yapim diyorum ızgara tavuk satıyolar sandwiç ekmeğinde ve patates kızartması ile ama ben sadece ızgara tavuğu yicem gerisini yemicem kesinlikle ama gerisi ziyan olacak ya ama güzel fikir :lepi:
güüüünaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn Şeniz
güüüünaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn Şeniz
canim sende arkadaslarindan birine ver veya herhangi bi kimseye ben yemek istemiyiyorum yermisin diye, cope falan atma
okulda kimse yemek istemez doğal olarak ama sarıp eve getiririm ablama veya anneme falan birine veririm
hacercım senı arıyordum doğum gunun kutlu olsun
bgn benımde doğum gunum
insalllah canim ya ,sniyorumki benim kararima saygi duyar kendiniz bilirsiniz der kimseyi zorla durduramz yaninda bende oyle cekip gitmek degilde konusarak izin alarak yapmak sitiyorum bakalim hayirlisi
eee sen nasilsn gorusmuyoruz sen giriyosun ama ben pek yazamiyorum
canim moral bozuklugum bliyosun ailevvi durumu
2 gun oncede 14. takimdaydim ,fazla paylasimda bulunmuyorum ,bide buraya fazla yaziyorum diye diskalfiye oldum ona moralim bozuldu girmedim anlicagin
iyi canim ne guzel inceliyosun demk insan kilo verdikce kendi begeniyo daha cok vermek istiyo hadi insallah basarcaksin vericeksin fazlaliklari
bakalımm gelişmeleri yazarsın artıkk Şeniz
bende iyiyim napam işte çalışıyorum 1-2 gibi çıkarımm evde işlerim var bi dünyaa mirmirmirmir
bu arada dünkü yediklerimmmi de yazayımm
sabah: peynirli sandöviç+süt(0 şeker)
öğlen: orman kebabı+1 kepçe çorba+1 dilim kepekli ekmek
ara: nescafe(tek şekerli)
ara: elma
akşam: bezelye yemeği+brokoli salatası+1 dilim kepekli ekmek
Canısı boşver kaybedenler utansın:roflol:Sende bizimle devam edersin,seni daha çok görürüz bizde,hem burda kimseyi diskalifiye etmiyorlar di mi ama..kaydirigubbakcemile3.Ayrıca ben senin başlangıç kilona yani 62 ye düşmeyi çooook istiyorum..Senin boyun kaç arkadaşım....
hacercim bu sana
nazlıcım bu da sanaaaa
doğum gününüz kutlu olsun kızlarr
hayırlı bir ömür diliyorumm a.s.
Benim boyum 1.65 aslında bende çok uzun sayılmam ama daha önce gittiğim diyetisyen 62 kilonun benim için ideal olacağını söylemişti...
öfff ya sizi burada bırakıp temizlik yapmak çok ama çok zor...Akşam girerim yine öğleden sonra da kayınpedere geçicem,malum geçmesen olmaz...:jeyyar:Sizlerle olmak çok güzel şimdilik hoşçakalın...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?