• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar yardım edin bana ben 17 yaşındayım ve 78 kiloyum temmuz ayına kadar 20 kilo vermek istiyorum, nedenini anlatayım size,eskiden benim gibi şişman olan bi kuzenim vardı hatta benden bile şişmandı ama o geçen sene zayıfladı ve çok güzel oldu bu yaz ki düğünlerde kısacık elbiseler giydi ama ben pantolon giymek zorunda kaldım kilolarım nedeniyle ama bu yazki düğünde bende onun gibi kısacık elbiseler giymek istiyorum yoksa psikolojim bozulacak yaa lütfen bana yardım edin =((

canim benimya seni cok iyi anliyorum
gel sende aramiza katil hatta bugun kilo bildirim gunumuz istersen yarismaya katil daha iyi motive olursun guzel kilo verebilirsin listemize bak
insallah verirsin hepimizin derdi kilo vermek
heleki sen suan tam genclik cagindasin gel canim aramiza azimli ve sabirli ol basaricam insallah de tamam ablacima.s.

yok özlemcim 62 oldum :dance:

gicik nasilda guluyo suna bak :roflol:
tebrikler canimda ,sen suanki halinden memnunsan cokta kilo verme bence ,kilonu koru ,alah koruusn vericem diye sagliktan olma yeter bukadar tamam canim
tabi kendin bilirsin ama alma sakin borle sirin fistik gibisin ,sevgilinin eline koluna gel canim kemil olmasin hepdelikafadulden

offfff hastalandım bugün şimdi kilo vermişte çıkmam yarın ama önümüzdeki haftadan çok umutluyum

aynen canim bende bugun regl oldu felaket yine karnim agriyo
daha bisey yemedim ,yesil cay yaptim o bana be ona bakiyorum icsemmi diye
uffff ya cok agriyo agri kesici aldim almak istemiyorum ama naim mecburum dayanamiyorum:çok üzgünüm:

ne tesadüf bende regl oldum akşam ama regl döneminde kiraz sapı suyu iyi geliyo içersen şişlğin iniyo ve kanamayı etkilemiyo
yapılışı 1 tutam kirz sapını 3 brdk suda 5 dk kaynatıyon sabah aç karnına her gün 1 brdk içiyon üç gündnen fazla kalırsa içme yenisini kaynat dolapta muhafaza ediyon ben denedim süper bişi

kiz sendemi oldu
bu ne boleee anam ucumuzde birden delikafadulden
ama benim karnim cok agriyo sizinkide agriyomu
kira sapi siskinligemi iyi geliyo ben nerden bulcam burda ou turkiyede degilimki aktardan alsam
neysem yarin bi bakim varmi magazada gecenlerde ona benzer gordum ama omu degilmi bilmem
ha bu arada sen niye kilonu bildirmiyon bakim sanirim en son 56 kilo olmustun 1 kilomu verdin

Kızlar bende cuma günü tartıldım sevinç çığlıkları attım 58 kılo olmuşum diye nasıl mutluydum anlatamam cumartesi günüde 58 dim ama malesef dün akşam bir tartıldım 60 kılo olmuşum şok geçirdim resmen ağlıyacaktım sinirimden sabah tartıldığımda ise 59 kılo olmuştum bu kadar dengesiz bir kılo artımı azalımı olurmu ya

kızlar internet yotu sbh yazamadım kilomu zaten sbh 4 e kdr oturdum uykum yoktu 12 de uyandım kilom 56 ekleyin yeni yarıştada varım ama kilo kaybı olmaz artık bende bu hafta

Kızlar bende cuma günü tartıldım sevinç çığlıkları attım 58 kılo olmuşum diye nasıl mutluydum anlatamam cumartesi günüde 58 dim ama malesef dün akşam bir tartıldım 60 kılo olmuşum şok geçirdim resmen ağlıyacaktım sinirimden sabah tartıldığımda ise 59 kılo olmuştum bu kadar dengesiz bir kılo artımı azalımı olurmu ya

oluyo canim tek sende degil cogumuzda oluyo azcik bisey kacirsan hemn 1 kiloya yansiyo
iste hep dikkat etce
ben ne yersem korkarak yiyorum
olsun yinede bir kilo vermisinya ne guzel
hadi insallah haftaya olur

26 ocak ve 2 subat arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique............................59......... ................58 (1 kilo vermis):sm_cool:

mehay.....................................60.5.... ..................belli degil

myocean76..............................57......... ................56 (1 kilo vermis):sm_cool:

dimplehawk..............................61.4...... ................61,3 (100 gr vermis):dilcikar:

whitehall..................................72..... ....................72 ( kilo verememis):1no2:

adasu .....................................73........... .............72.3 (700 gr vermis):dance:

periza......................................83.6.. ...................81.8 (1.8 kilo vermis):hooray:

kuzuzuzumbambino..................73.............. ..........72.4 (600 gr vermis):dance:

aSkiTo.....................................78.6... ................... belli degil

GökyüzündeDans......................60............ ............59 (1 kilo vermis):sm_cool:

moonserose0.............................61.7...... ..............61 (700 gr vermis):dance:

cimcime81................................103.1.... ...............101,7 (1.4 kilo vermis):lepi:

beterbocuk................................64.5.... ..................belli degil

kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim a.s.:nazar:

26 ocak ve 2 subat arasi diyet yarismasinin 1.2. ve 3.su

1- periza...........................(1.8 kilo vermis)
imgp1155rv7mn0.jpg

2- cimcime81...................(1.4 kilo vermis)
530829203ceca493dcfsy4.jpg

3- GökyüzündeDans.........(1 kilo vermis)
354767397f2029eb0aefz6.jpg

sympathique..................(1 kilo vermis)
46835bd1264bc5e9e02f870cn9.jpg

myocean76....................(1 kilo vermis)
56404415tp2.png

bunlarda benden size armagan olsuncokacimcoook

ARKADASLAR HEPINIZE TESEKKUR VE TEBRIKLER HARIKASINIZ HADI DEVAM BIRAKMAK YOKa.s.:nazar:

Son düzenleme:
hacercim, yazına da fotoğraflarına da bayıldım.tek kelimeyle süpersin...

teşekkürler bitanemmm Şeniz

fıstığım süpersin kocam pc ye darbe indirdi yazamadım yanıt sonra kıskandı cvp yazmadı diye düşünme hehehehe:jeyyar:

anladım ben özlemcim :jeyyar:

seni ne yazcam ,kilondan fazlasii dusmusunya
bizi catlatmak icinmi girecen aramiza:dilcikar:

gicik nasilda guluyo suna bak :roflol:
tebrikler canimda ,sen suanki halinden memnunsan cokta kilo verme bence ,kilonu koru ,alah koruusn vericem diye sagliktan olma yeter bukadar tamam canim
tabi kendin bilirsin ama alma sakin borle sirin fistik gibisin ,sevgilinin eline koluna gel canim kemil olmasin hepdelikafadulden

ay deli kız yaaa kaydirigubbakcemile3 yok artık vermek için uğraşmıyorum hayatım, yeter bu kadar kaydirigubbakcemile2

iyi haftalar herkese şirinelerim kilo verenleri tebrik ederim a.s.

26 ocak ve 2 subat arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique............................59......... ................58 (1 kilo vermis):sm_cool:

mehay.....................................60.5.... ..................belli degil

myocean76..............................57......... ................56 (1 kilo vermis):sm_cool:

dimplehawk..............................61.4...... ................61,3 (100 gr vermis):dilcikar:

whitehall..................................72..... ....................72 ( kilo verememis):1no2:

adasu .....................................73........... .............72.3 (700 gr vermis):dance:

periza......................................83.6.. ...................81.8 (1.8 kilo vermis):hooray:

kuzuzuzumbambino..................73.............. ..........72.4 (600 gr vermis):dance:

aSkiTo.....................................78.6... ................... belli degil

GökyüzündeDans......................60............ ............59 (1 kilo vermis):sm_cool:

moonserose0.............................61.7...... ..............61 (700 gr vermis):dance:

cimcime81................................103.1.... ...............101,7 (1.4 kilo vermis):lepi:

beterbocuk................................64.5.... ..................belli degil

kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim a.s.:nazar:

çok mutlu oldum bu tabloya yaa,kilo vermişiz birçoğumuz ,en güzelide kimse gr bile almamış :teytey::teytey::teytey:

teşekkürler bitanemmm Şeniz

anladım ben özlemcim :jeyyar:

ay deli kız yaaa kaydirigubbakcemile3 yok artık vermek için uğraşmıyorum hayatım, yeter bu kadar kaydirigubbakcemile2

iyi haftalar herkese şirinelerim kilo verenleri tebrik ederim a.s.

eeee dogruya dogru dimiiii yaniii hep aramizda ol hepde kilonu koru fistikim benimcokacimcoookbiliyonmu gene regl oldum karnim yine cok kotu agriyo uffff :((

evet canimya gercekten herkese tebrikler 2 haftadir genelde herkes kilo veriyo hic almiyo
hadi insallah hep boyle devam edelim ne guzel motive oluyo dimi

evet şekerim müthiş bir enerji alıyorum bu durumdan:1hug:
hacer ide bu arada çok kıskandım oda ayrı bir şevk verdi bana,bende başarı öykümü yazacağım,bende incecik resimlere sahip olacağım :sm_cool:

Back
X