• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak için yardım istiyorum

meleksucum sen daha 26 yaşında pırıl pırıl bir meleksin canım
sağlıklı beslenmek hiç de zor değil zamanla öğreniliyor ama
biraz sabır be güzelim senin yaşındayken ben tam 141 kilo oldum ama yaşım 30 olmadan artık 60 kilo vermiş olmak istiyorum az kaldı 2 yıldır bu kulüpteyim nerdeyse tanımayan yok artık beni menşur oldum kilolarım yüzünden
ama başaılabiliyor sadece istemek karar vermez vazgeçmeden çabalamak önemli sen daha genç kızsın ailen yanında
benim ufacık beeğim vardı kucağımda eşim yani şu anda boşanmaya uğraştığım eşim bu konuda destek değildi ama ben bu olumsuzluklara rağmen başardım sen de yapabilirsin

en öenmlisi endokrin uzmanıyla tekrar görüş altında hormonal bir neden olmadan yanlış ve tek yönlü besenmeden bu kiya çıkılmaz canı vardır bir sebebi çıkar mutlaka kadın doğum uzmanına da git pcos olabilir başka bir sorun olabilir yani

bana özelden ya da buradan istediğini sorabilirsin ilk fırsatta üşenmem yazarım çalışıyorum gündüz akşam da evde oğlum var evde ama yine de heryere yetişiyorum Allahın izniyle
görüşmek üzere

Back