• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak için yardım istiyorum

canim ben cok gittim hic bir sorun yok diyorlar bende yuksek tansiyon var sadece

alla alla ozaman dikkatli bi sekilde diyet al ve spor yap imkanın var ise yürümek dısarda yürümek daha iyi oluyo .. evde yürümek oda içinde aynı havayı soludukca bunalıyor insan ama açık havada daha bi açılıyor ... zayıflama takımlarına gir mesela kaliste yazmıs link de vermis orda takımlar var bos yer varsa alırlar seni hem motivede ederler seni dal yapar çıkar gidersin :))

ay insallah ya valla cok ama cok istiyorum ilk once kendime uygun bir diyet bulmam lazim ama sizce hangisi iy ben isvec diyeti yapmistim 14 gunde 9 kilo vermistim ama biraktim an geri geldi

ay insallah ya valla cok ama cok istiyorum ilk once kendime uygun bir diyet bulmam lazim ama sizce hangisi iy ben isvec diyeti yapmistim 14 gunde 9 kilo vermistim ama biraktim an geri geldi

canım bence şok diyetler uğrama.Mesela ben de 3 gün de 3 öğün 1er patetes yeme diyeti yapmıştım Ama inan az daha bayılıyodum yolda. Sonra bırakrım başka bişiyaptım anlamıyodum bırakınca fazlalıkla kilo nasıl alıyorum.Sonra farkettim ki vücut bidaha aç kalmamak için ne yesen depo yapıyo. CAnım bol bolsebze yemeni öneririm.Bide hergüne farklı meyve.20gün sonra dielim canın kuarbiye çekti midem kaldırmıyodu benim ve kepekli ekmeği yemeği dört gözlerle bekledim:icecream:

benim vucudum ac da kalabiliyor yani bayilmak seyi yok cok su ictim icin tokluk veriyor ama oyle diyetleri ya omrunun sonuna kadar yapcan o da olmaz biraktin an geri kilo cok tuaf

benim vucudum ac da kalabiliyor yani bayilmak seyi yok cok su ictim icin tokluk veriyor ama oyle diyetleri ya omrunun sonuna kadar yapcan o da olmaz biraktin an geri kilo cok tuaf

İşte ömrünün sonunda kadar o tür bir diyet yapamayacağna göre 3 ay daha sıkı sonraki zamanlarda daha serbest bir diyet programıyla 1 yıl içinde inanılmaz derecede zayıflarsın. Sıkı derken insanı 1 haftada şoka uğratan değil. DAha az ödüllü daha fazla spor içeren diyet. Daha sonra daha rahat ama disiplinli bi beslenme çok yardımcı olur. BEn sana benim beslenme şeklimi anlatırım istersen dün giyemediğim bir sweat e çok rahat girdim ve belimin kıvrımları yavaş yavaş şekilleniyor hemde sdc 3buçuk haftada. ben bu şekilde 4 ay devam etsem gram yağım kalmıcak belkide:sm_cool:

Hangi diyeti yaparsan yap bir zaman sonra sıkılacaksın diyetten vazgeçmeyi isteyecek ve gerçekleştireceksin sonra kıtlıktan çıkmış gibi durmadan yiyerek o verdiğin kiloyuda alacaksın... sana verdiğim linklere göz atmadın galiba keşke okusaydında uzun süredir diyette olanların duygularını anlayabilseydin... bunun sonu yok tek çaren sağlıklı beslenmek bunuda günde 6 öğün yaparak verebilirsin...sadece 15 gün dene ne çıkarki... sabah kalkınca mutlaka kahvaltını yap öğlen olmadan ara öğününü ye iki öğün arasında 2.5 - 3.0 saat bırakmaya çalış dediğim gibi 15 gün dene ve sonucu gör.. hiç bir diyet listesi ile başa çıkamazsın... sağlıklı beslenme ve sık yeme olayını kendine anlatamazsan bu kilo verme işinin içinden çıkamazsın... tamı tamına 2 yıldır burada gruplardayım... 2 yılda 30 un üzerinde kilo verdim ama daha öncesi bir çok ünlü diyetisyene gittim murat topoğlu gürkankubilay ve muzaffer kuşhan ama sadece sonucu burada gruplarda arkadaşların desteğiyle aldım ve sağlıklı beslenmeyi zorda olsa öğrendim...
şimdi diyorumki keşke daha önce akıllansaydımda o diyeti dene budiyeti dene metabolizmamı bozmazdım...

evet canım kalliste arkadaşımın dediği gibi sakın diyet yapıp vücudunu aç bırakma.az az sık sık ye canım.seni o kadar iyi anlıyorumki hepimiz ortak acıları çektik kilo yüzünden

sen bence aileni dinleme midene kelepçe taktır...
bu kilo diyetle verilecek gibi değil. ki verebilecek olsan bu kadar kilo almazdın..
kelepçe taktır.. aileni ikna et...
sonrada vişne suyu iç bol bol ağzın doluyken o seninle oynayan adamın karşısına geç suratına tükür....
kötükedihüso

bu kilo diyetle verilecek gibi değil. ki verebilecek olsan bu kadar kilo almazdın..
sonrada vişne suyu iç bol bol ağzın doluyken o seninle oynayan adamın karşısına geç suratına tükür....
kötükedihüso

Sağlıklı yöntemlerle kilo vermesi dururken böyle bir yönlendirme yapmayınız..

Arkadaşımız henüz 26 yaşında neden kilo veremeyecekmişki doğal yöntemler ile, lütfen önce sağlıklı önerilerde bulunalım...

Bu kilo diyetle verilecek kilo değil diye bir şey sözkonusu değil 2007 mayıs ayında 107.0 kiloydum 2009 mart 74.0 kiloyum ve midemde kelepçe yok, sadece bir kaç diyet denedim ama hemen vazgeçtim tek yapılması gerekn sağlıklı beslenmeyi öğrenmek çünkü hayatımız boyunca uygulayabileceğimiz tek yöntem...

MEleksu canım kilo çizelgen de 65 e düşmek istediğin igörüyorum.eğer sadece yediğin ekmeği azaltsan ve fast food hazır gıdaları mümkün olduğunca yememeye çalışsan ayda 1 kilo gayet rahat verirsin ve beslenmene buna bol bol su ve yeşilçay,yeşillik ve meyveler ve sporuda eklersen ayda 4 kiloyu çoook rahat verirsin ve 44 kilo 1 yıl içinde çok rahat gitmiş olur hemde sağlıklı verdiğin için bidaa geri dönmemek üzere gitmiş olur. DAha sonra burada bizimle başarını paylaşırsın.Eğer bize gün içinde yediklerini ve yaptığın sporu yazarsan daha çok motive olursun canımcım. Çok öptüm.Sağlıklı günler...

MEleksu canım kilo çizelgen de 65 e düşmek istediğin igörüyorum.eğer sadece yediğin ekmeği azaltsan ve fast food hazır gıdaları mümkün olduğunca yememeye çalışsan ayda 1 kilo gayet rahat verirsin ve beslenmene buna bol bol su ve yeşilçay,yeşillik ve meyveler ve sporuda eklersen ayda 4 kiloyu çoook rahat verirsin ve 44 kilo 1 yıl içinde çok rahat gitmiş olur hemde sağlıklı verdiğin için bidaa geri dönmemek üzere gitmiş olur. DAha sonra burada bizimle başarını paylaşırsın.Eğer bize gün içinde yediklerini ve yaptığın sporu yazarsan daha çok motive olursun canımcım. Çok öptüm.Sağlıklı günler...

canim ben ekmek pek yemem heleki beyaz ekmek bizeim evde hic olmaz annem yemeklere yag kulanmaz ben disardan yemek yemem bu ben bir senede cok kilo aldim ama nedeni bilmiyorum kaliba gercekten ruh saglim bozuk

Şimdi vereceğim konudaki adı geçen emel arkadaşımızın kilo çizelgesine bir göz atmanızı öneririm, sağlıklı yöntemler ile kaç kilo verilebiliyormuş lütfen dikkat edniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/237007-emel42nin-basari-oykusu.html

canim iki gundur bana gercekten cok destek oluyorsun allah ne muradin varsa versin gercekten insan bir cikmaza girince disardan iki guzel motive kelime insana cok iy geliyor ve sana cok tsk ederim allah gonunden ne geciyorsa tez zamanda versin :1hug:

ay canım benim, önce yapmaya inanacaksın kilo dediğin nedir ki? kararlı ol, kendinle barışık ol, insanların daha başka dertleri var, çık dışarı yürü açıl ama kendine gömülme, en büyük ölümdür kendine gömülmek, devlet hastanelerinde diyet hizmeti verilmekte eminimki canım sen bu işin altından kalkıcaksın sana sırt ceviren namussıuzlar allah katında dönemeyecekler unutma..
bu forumda çok güzel diyet grupları var, evde de kendine bu konuda destekçi bul ben eminim başarıcan..
hadi bismillah a.s.

Canım hani biz su içsekyarıyo diyoruz ya gerçekten bilgiyasar telefon gibi radyanyon yayan aletler de kiloyaparmış ben bunu okdum şok oldum.Bıde bence yakın bi zaman da beslenme uzmanına git ve hormon değerlerini değbir ölçtür derim.Çünkü eğer öle bi durum varsa önce tadavi ile onu halleder sonrada güzelce kilolarını verirsin. Nisandahazan arkadaşıma katılıyorum.Kilo vermek olsun sadece problemimiz.Nasıl olsa sağlıklısın çok şükür kilolarını da azimle verirsin.Bizim elimizden kurtulamaz o yağlar canım biz dünyadaki en akıllı varlıklarız kilolarla mı baş edemiyecez.

kötükedihüso

edda masallah arkadasım süper bi motive:))))

ben sana burda sürüsüne 120 den 150 den 70 e düsmüs kadın bulurum .... sekil örnek kaliste 107 ve suan 70 civarı demekki veriliyor...

sakınnnnnnnnnnnnnnnn melek öle bisi yapma 1 erkek için kendini riske atma canım 110 kilo olmak öleeee 250 kilo olmak değildir sakın ve özel mesaj attım lütfen oku

Sağlıklı yöntemlerle kilo vermesi dururken böyle bir yönlendirme yapmayınız..

Arkadaşımız henüz 26 yaşında neden kilo veremeyecekmişki doğal yöntemler ile, lütfen önce sağlıklı önerilerde bulunalım...

Bu kilo diyetle verilecek kilo değil diye bir şey sözkonusu değil 2007 mayıs ayında 107.0 kiloydum 2009 mart 74.0 kiloyum ve midemde kelepçe yok, sadece bir kaç diyet denedim ama hemen vazgeçtim tek yapılması gerekn sağlıklı beslenmeyi öğrenmek çünkü hayatımız boyunca uygulayabileceğimiz tek yöntem...
alt alıntıyı okumamıstım laf yerine gitmis :))) kaliste

evet eddaaaaaa kaliste bi örnek .. ve dolu arkadasımız var bu sekilde olup veren ...

arkadaşlar merhaba,

boyum 160 ve kliom 73 sadece göbek kısmında sorunum var her gören hamile sanıyor ve bu durum bir yıldır. böyle görüntüm iğrençleşti herkes garip garip bakıyor.ve aynı soruyor. lütfen bana yardımcı olun ne ypabilirim.

Meleksu ..
Siteden ayrilma .. surekli bu sayfada biseyler oku basari hikayelerine bak ben bu sekilde acayip gaza geldim ..
henuz bisey basarmis degilim yeni basladim ama inaniyorum artik ..bende basaricam ..ve sende basaricaksin.
Kendine inan ve guven ..hersey burada basliyo ..gerisi gelecek eminim. Basarilar canimm

Back
X