Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay insallah ya valla cok ama cok istiyorum ilk once kendime uygun bir diyet bulmam lazim ama sizce hangisi iy ben isvec diyeti yapmistim 14 gunde 9 kilo vermistim ama biraktim an geri geldi
benim vucudum ac da kalabiliyor yani bayilmak seyi yok cok su ictim icin tokluk veriyor ama oyle diyetleri ya omrunun sonuna kadar yapcan o da olmaz biraktin an geri kilo cok tuaf
ay insallah ya valla cok ama cok istiyorum ilk once kendime uygun bir diyet bulmam lazim ama sizce hangisi iy ben isvec diyeti yapmistim 14 gunde 9 kilo vermistim ama biraktim an geri geldi
benim vucudum ac da kalabiliyor yani bayilmak seyi yok cok su ictim icin tokluk veriyor ama oyle diyetleri ya omrunun sonuna kadar yapcan o da olmaz biraktin an geri kilo cok tuaf
sen bence aileni dinleme midene kelepçe taktır...
bu kilo diyetle verilecek gibi değil. ki verebilecek olsan bu kadar kilo almazdın..
kelepçe taktır.. aileni ikna et...
sonrada vişne suyu iç bol bol ağzın doluyken o seninle oynayan adamın karşısına geç suratına tükür.... kötükedihüso
MEleksu canım kilo çizelgen de 65 e düşmek istediğin igörüyorum.eğer sadece yediğin ekmeği azaltsan ve fast food hazır gıdaları mümkün olduğunca yememeye çalışsan ayda 1 kilo gayet rahat verirsin ve beslenmene buna bol bol su ve yeşilçay,yeşillik ve meyveler ve sporuda eklersen ayda 4 kiloyu çoook rahat verirsin ve 44 kilo 1 yıl içinde çok rahat gitmiş olur hemde sağlıklı verdiğin için bidaa geri dönmemek üzere gitmiş olur. DAha sonra burada bizimle başarını paylaşırsın.Eğer bize gün içinde yediklerini ve yaptığın sporu yazarsan daha çok motive olursun canımcım. Çok öptüm.Sağlıklı günler...
Şimdi vereceğim konudaki adı geçen emel arkadaşımızın kilo çizelgesine bir göz atmanızı öneririm, sağlıklı yöntemler ile kaç kilo verilebiliyormuş lütfen dikkat edniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/237007-emel42nin-basari-oykusu.html
sen bence aileni dinleme midene kelepçe taktır...
bu kilo diyetle verilecek gibi değil. ki verebilecek olsan bu kadar kilo almazdın..
kelepçe taktır.. aileni ikna et...
sonrada vişne suyu iç bol bol ağzın doluyken o seninle oynayan adamın karşısına geç suratına tükür.... kötükedihüso
alt alıntıyı okumamıstım laf yerine gitmis :))) kalisteSağlıklı yöntemlerle kilo vermesi dururken böyle bir yönlendirme yapmayınız..
Arkadaşımız henüz 26 yaşında neden kilo veremeyecekmişki doğal yöntemler ile, lütfen önce sağlıklı önerilerde bulunalım...
Bu kilo diyetle verilecek kilo değil diye bir şey sözkonusu değil 2007 mayıs ayında 107.0 kiloydum 2009 mart 74.0 kiloyum ve midemde kelepçe yok, sadece bir kaç diyet denedim ama hemen vazgeçtim tek yapılması gerekn sağlıklı beslenmeyi öğrenmek çünkü hayatımız boyunca uygulayabileceğimiz tek yöntem...