• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Serüvenim

Buarada itiraf edeyim dün tam yapamadım diyetimi ama allahtan vermişim kilomu:53: Bugün çok düzgün yapıcam diyetimi.Sabah kahvemi içiyorum şimdi.:97:

bu kadar hızlı kilo vermek zararlı değil mi bence spora ağırlık ver diyetle verilen kilo fazlasıyla alınıyor ama sporla verilen kilo kalıcı oluyor

73 KILO cok kilolu degilsin....

kendine guzel bir program yapmisin basarilar diliyorum. ben suanda isvec diyetinin 10.gunundeyim, ve 2,5 kilo verdim. 57 kilodan 55 kiloya dustum. Yani cok kilolu olmayanlar 7-20 arasi kilo vermiyor. oyuzden 10 kilo vericem diye kendini cok yorma derim ben. Bu diyet bitsin holywood diyetine baslicam.

Son düzenleme:
çok kararlı görünüyosun başarırsın umarım.
ben de bi 5 kilo vermek istiyorum ama, listeli diyet hayatta yapamam. önce pirinç lapasıyla başladım, arkasından napıcam onu bilmiyorum
bu arada pilates çemberiyle bacak inceltmeye kararlıyım, onu biliyorum :)

Pirinc lapasindan sonra ya isvec diyeti yadan special k diyeti oneririm. 5 kilo cok bir kilo degil oyuzden yavas yavas vermen daha mantikli canim.

arkadaslar bu isvec diet ttin nasil luyor benide araniza alirsaniz bende baslarim,sizlerle lahana corbasi iyi oldu bende ama kramp girdi iicn baska diet yapmak istiyorum

arkadaslar bu isvec diet ttin nasil luyor benide araniza alirsaniz bende baslarim,sizlerle lahana corbasi iyi oldu bende ama kramp girdi iicn baska diet yapmak istiyorum

Lahana corbasi diyetini gecen yil yapayim dedim, ilk gun bozdum cok hoslanmadim. Isvec diyeti topigi var, 13 gun suruyor, ve ac kalmadan 7-20 kilosu arasi veriyorsun. ama benim 10,gunum 2,5 kilo verdim, yani cok kilolu olmayanlar az kilo veriyor.

isvec diyeti topigi yaz cikar canim. basarilar....

sadece bacak ve basenim için bir diyet arıyorum...başladığım bütün diyetler önce zaten küçük olan yüzümü inceltiyor

Back
X