• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Serüvenim

_Dilan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
43
0
0
Gümüşhane
Selam kızlar:80: Bende kulübe katıldım.Özellikle zayıflama konusunda motivasyon olsun diye topic açmak istedim.Hayalimdeki vücuda kavuşana kadar yaptıklarımı ve hissettiklerimi burada sizlerle paylaşacağım.:81:
Hedef : 60 kilo ve 90 - 60 - 90 vücut ölçüleri.:12:
Proğramım söyle;:68:

1.Etap : İsveç diyeti ile 6 kilo verilecek.

2.Etap : Bir süre (en fazla bir hafta) düzenli, az yağlı - tuzlu - şekerli beslenilerek ve bol bol spor yapılarak düşülen ölçüler korunacak.

3.Etap : Hollywood diyeti ile bir ayda 8 - 10 kilo verilecek.

4.Etap : Bir ay boyunca düzenli, az yağlı - tuzlu - şekerli beslenilerek ve bol bol spor yapılarak düşülen ölçüler korunacak.

5.Etap : Uygun diyet ve spor programı ile kalan fazlalıklardan da kurtulup, hedef ölçüler korunacak.
:15:

İnşallah bu işin altından kalkacağım kızlar.Burdan sizlere de ilham veririm, birbirmizi motive ederiz umarım.Sevgiler.
:16:

.

Yarın (26.5.2011) İsveç diyetime başlıyorum.Ayrıca hergün 30 dk bisiklet sürüp 100 mekik çekeceğim.Gözüm çok korkuyor açıkcası ama yılmayacağım.:15: Yarın sabah aç karnına vücut ölçülerimi ve kilomu paylaşacağım.Haydi hayırlısı...:97:

Evet canım eve.Leslie Sanson ile yürüyüş yada kondisyon bisikleti.Birde karnımdaki yağları eritmek için mekik.Nasıl sence?:97:

evde olanakların varsa kullan bence cok ii bırde saat 10 da ebru şallı plates yapıyor sıkılasman ıcın onu da yapabılırsın ben onu yapıyorum bırazdanm baslar aletlerının olmasına da gerek yok o kadar ben top aldım hıc kullanmıyorum bıle ama bır çember var iç bacak erıtmek ıcın o çok ii onu alacagım.

evde olanakların varsa kullan bence cok ii bırde saat 10 da ebru şallı plates yapıyor sıkılasman ıcın onu da yapabılırsın ben onu yapıyorum bırazdanm baslar aletlerının olmasına da gerek yok o kadar ben top aldım hıc kullanmıyorum bıle ama bır çember var iç bacak erıtmek ıcın o çok ii onu alacagım.

Bende plates aletleri var çember haricinde.Vallahi İsveç diyeti bana çok korkutucu geliyor.Bu diyet bittikten sonra Ebru Şallıyla başlamayı düşünüyordum bende.Hem keyifli hemde inceltiyor yani.Çok heves ediyorum.Sende sporunu yapıcaksın şimdi sanırım.Kolay gelsin canım:97::13:

Bende plates aletleri var çember haricinde.Vallahi İsveç diyeti bana çok korkutucu geliyor.Bu diyet bittikten sonra Ebru Şallıyla başlamayı düşünüyordum bende.Hem keyifli hemde inceltiyor yani.Çok heves ediyorum.Sende sporunu yapıcaksın şimdi sanırım.Kolay gelsin canım:97::13:

bende isvec yapmaya karar vermıstım vazgectım.daha öncekı yıllardan tecrubem var benım 1.5 ayda sporla 8 kılo zayıflamıtım ve 2 yıl hıc almadım daha sonra cok kötu beslendım kılom gerı geldı spor sart ben step aerobık yapmıstım o zamanlar.

bende isvec yapmaya karar vermıstım vazgectım.daha öncekı yıllardan tecrubem var benım 1.5 ayda sporla 8 kılo zayıflamıtım ve 2 yıl hıc almadım daha sonra cok kötu beslendım kılom gerı geldı spor sart ben step aerobık yapmıstım o zamanlar.

Doğru tabi canım kesinlikle şart.Ben isveç diyetinden sonra bir hafta koruma programı yapacağım.Sonra Hollywood diyetine geçeceğim.İşte o koruma programında sporu baya arttıracağım canım.Yoksa zor oluyor kiloyu vermek, korumak.:97:

Doğru tabi canım kesinlikle şart.Ben isveç diyetinden sonra bir hafta koruma programı yapacağım.Sonra Hollywood diyetine geçeceğim.İşte o koruma programında sporu baya arttıracağım canım.Yoksa zor oluyor kiloyu vermek, korumak.:97:

evet cnm haklısın plates baslamak üzere ben kactım..:79:

Öğlede ıspanağımı yiyemiycem acaba bişey olur mu? Evde ıspanak yok 13.00da evden çıkmam lazım.Bu günlük atlamak zorunda kaldım ne yapalım.Yumurtayla domatesimi yiyeyim.:97:

çok kararlı görünüyosun başarırsın umarım.
ben de bi 5 kilo vermek istiyorum ama, listeli diyet hayatta yapamam. önce pirinç lapasıyla başladım, arkasından napıcam onu bilmiyorum
bu arada pilates çemberiyle bacak inceltmeye kararlıyım, onu biliyorum :)

çok kararlı görünüyosun başarırsın umarım.
ben de bi 5 kilo vermek istiyorum ama, listeli diyet hayatta yapamam. önce pirinç lapasıyla başladım, arkasından napıcam onu bilmiyorum
bu arada pilates çemberiyle bacak inceltmeye kararlıyım, onu biliyorum :)

Pirinç lapası diyeti nasıl oluyor hayatım? Günde bir öğün falan mı? İşe yaradımı bari? Ay bende bacak inceltme konusunda takıntılıyım.Bisiklet sürüyorum evde.Bacak çok önemli dış görünüşte ya.:12:

Pirinç lapası diyeti nasıl oluyor hayatım? Günde bir öğün falan mı? İşe yaradımı bari? Ay bende bacak inceltme konusunda takıntılıyım.Bisiklet sürüyorum evde.Bacak çok önemli dış görünüşte ya.:12:

3 gün sadece haşlanmış pirinç yiyorum arada ufak meyve yiyebilrsin, bu ödem attırıyor.
ya ben bi dönem evde ders çalışırken, 3 gün pirinç yedim, karpuzu da acıktıkça yiyodum, bu arada masada oturup çalışırken çemberi bacaklarımın arasında sıkıştırırdım, kbir de yere uzanıp kalçamı da sıkarak popoyu yukarı kaldırırken bacak sıkıştırma hareketini yaptım, 1 hafta 10 günde 5 cm inceldi basenim ya.. tekrar bunu başarmak istiyorummm

3 gün sadece haşlanmış pirinç yiyorum arada ufak meyve yiyebilrsin, bu ödem attırıyor.
ya ben bi dönem evde ders çalışırken, 3 gün pirinç yedim, karpuzu da acıktıkça yiyodum, bu arada masada oturup çalışırken çemberi bacaklarımın arasında sıkıştırırdım, kbir de yere uzanıp kalçamı da sıkarak popoyu yukarı kaldırırken bacak sıkıştırma hareketini yaptım, 1 hafta 10 günde 5 cm inceldi basenim ya.. tekrar bunu başarmak istiyorummm

kalça ölçüm 100ün altına düşmez benim, ama o zaman ölçtüğümde neremi ölçsem de 95ten fazla çıkmamıştı :)

aa-aa süpermiş çok şaşırdım vallahi.inşallah başarırsın tatlım.azimli gözüküyorsun.:34:

bacak inceltmek için bisikletin faydası oluyor muu? bide kalca inceltmek için neler yapıyosun :)

Tabiki araştırdım internette çok etkiliymiş.Kalça inceltmek için bişey yapmıyorum canım şuan.Ama onada sıra gelecek.hihi.Evde karın&kalça bölgesi inceltmeye yönelik bir egzersiz cdsi var onu yapıcam.:15:

kalça ölçüm 100ün altına düşmez benim, ama o zaman ölçtüğümde neremi ölçsem de 95ten fazla çıkmamıştı :)
:9: Olur olur herşey öyle bir haftada olmayabilir canım.Biraz daha zorlasın:34::13:

Back
X