- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Ne ayip kendine sisko deme lutfen! Sen zoru basaran kadinsin ovgu dolu sozleri hakedensin. ❤Aglamak ıstıyorumm suan en sıskomuz benım ahahhahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ayip kendine sisko deme lutfen! Sen zoru basaran kadinsin ovgu dolu sozleri hakedensin. ❤Aglamak ıstıyorumm suan en sıskomuz benım ahahhahahah
Bende etli patates yemeği yapacam onun patateslerınden bırazz yerım ve salata yeter bugunlukTamam bir yağsız limonlu büyük salata ve yatarken bir bardak süt nasıl?
Maşallah sana inşalalh bende incecik olacağım inşalalh hocam.77 kiloyum canim 66 olmak istiyorum Allahin izni ile. ^.^ boyum 175 uzun yani yeter bana. :)
Zayıflayacağız sen çok azimlisin canım imrendim sana valla.Aglamak ıstıyorumm suan en sıskomuz benım ahahhahahah
Sağol canım sende öylesinNe ayip kendine sisko deme lutfen! Sen zoru basaran kadinsin ovgu dolu sozleri hakedensin. ❤
Aslında ben coktan zayıf olurdum da su küçük kızım emsin diye oldum 118 kıloMaşallah sana inşalalh bende incecik oza
Zayıflayacağız sen çok azimlisin canım imrendim sana valla.
Zayiflamak isteyince basarilan bir sey. Iste elde et. Cok basit. Ama yurekten iste. Tipki 2014prenseslerim2015 gibi. Isteyene hicbir sey engel olamaz.Maşallah sana inşalalh bende incecik olacağım inşalalh hocam.
Zayıflayacağız sen çok azimlisin canım imrendim sana valla.
İnşallahhhh canımmmmZayiflamak isteyince basarilan bir sey. Iste elde et. Cok basit. Ama yurekten iste. Tipki 2014prenseslerim2015 gibi. Isteyene hicbir sey engel olamaz.
Benim de almam gerek de havalar soguk disari cikasim gelmiyor.Tartı almam lazım ben de yok
Benımde yok ablamda gidip tartılıyorum hihihihihiihihihi bide o sinir oldugum alete para vermek istemiyorumTartı almam lazım ben de yok
aynenBenim de almam gerek de havalar soguk disari cikasim gelmiyor.
Duzelir belki bir kac gune.
Benim almam lazım:)Benımde yok ablamda gidip tartılıyorum hihihihihiihihihi bide o sinir oldugum alete para vermek istemiyorum
Iyi yapiyorsun bir bakima. Gunluk cikmazsin en azindan. insan evde olunca duramiyor. -_-Benımde yok ablamda gidip tartılıyorum hihihihihiihihihi bide o sinir oldugum alete para vermek istemiyorum
Büyük salatamı yedim valla ye ye bitmedi süper doyurucu...
Kızlar siz ne yediniz akşam yemeği?
Az yedigini dusunuyorum suan. :) ac kalarak ilerlersin ama bi yerden sonra gerilersin.Ben yarım patates sayılır küçük olanlarından.birde salata yedım.ama cok açım ya.of valla
Bence yedım ama karın doymuyor yani.simdide cay demledim beyaz leblebı yetım bıraz belkı tıkar boğazımıAz yedigini dusunuyorum suan. :) ac kalarak ilerlersin ama bi yerden sonra gerilersin.
Evet valla. Afiyet olsun şimdiden sana da canım.Henuz yemedim ben :) barbunya yemegi yiyecegim ama. salata cok iyi oluyor. Usenmezsem ben de yapacagim. Sutunu de yatmadan once icersin gun telafi olur bu sekilde zaten.