- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Kızlar bana bildirim gelmedi ya kusura bakmayın.
Geldim buradayım gelin hadi. :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bana bildirim gelmedi ya kusura bakmayın.
Geldim buradayım gelin hadi. :)
Değil kuzum yaa :)Bazen benim de aglayasim geliyor. Diyet yapmadan zayiflamak mumkun degil mi?
Hoşgeldin canımBen geldimmm eger kabul edersen
Sağol canım ben yaklasık 1.5 senedır dıyetteyımHoşgeldin canım
Kaç kilosun ideailin neSağol canım ben yaklasık 1.5 senedır dıyetteyım
2 hafta once 86.8 dim.anca pazartesı tartılabılırım.1 sene önce de 118.8 dim anca bu kadar gitti ama zzor valla cok acımKaç kilosun ideailin ne
Valla zor ama bravo.2 hafta once 86.8 dim.anca pazartesı tartılabılırım.1 sene önce de 118.8 dim anca bu kadar gitti ama zzor valla cok acım
Ay yy kelin ilacı olsa sürer dicem ama.genelde acım ya ve acı biber cok yıyorum.ekmek yok sadece kepekli.makarna pılav yok ah ahhh cok ozledım.ılk hedefım 79Valla zor ama bravo.
Bana biraz beslenme önerileri verir misin canım
Yasamak icin yemeli yemek icin yasamamali. Sonucu sonra agir oluyor. Ben de seviyordum ama reflu hastasi olunca butun zararli yiyecekler yasaklandi. Iyi de oldu. ben gun icin de 3-4 tane meyve yiyorum ara ara tok tutuyor beni. Ayna da guzel mutlu bir beden mi yoksa yagli mutsuz bir beden mi istiyorsun? Tercih senin. Istedigini yersen eger istedigin kiyafetlere uzaktan bakarsin.Benim işim zor galiba yemek yemeyi çok seviyorum
Öyle valla canım benim doğru .Yasamak icin yemeli yemek icin yasamamali. Sonucu sonra agir oluyor. Ben de seviyordum ama reflu hastasi olunca butun zararli yiyecekler yasaklandi. Iyi de oldu. ben gun icin de 3-4 tane meyve yiyorum ara ara tok tutuyor beni. Ayna da guzel mutlu bir beden mi yoksa yagli mutsuz bir beden mi istiyorsun? Tercih senin. Istedigini yersen eger istedigin kiyafetlere uzaktan bakarsin.
Benim hedefim. 55Ay yy kelin ilacı olsa sürer dicem ama.genelde acım ya ve acı biber cok yıyorum.ekmek yok sadece kepekli.makarna pılav yok ah ahhh cok ozledım.ılk hedefım 79
Basarin harika. 100 kilo uzeri olunca zorlaniyor insan. Sen zoru basarmissin. Hedefine illa ki kavusacaksin. Durmak yok basarilar dilerim. Ayrica tebrik ederim. :)2 hafta once 86.8 dim.anca pazartesı tartılabılırım.1 sene önce de 118.8 dim anca bu kadar gitti ama zzor valla cok acım