- 14 Mart 2014
- 271
- 481
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Cidden nerde bu kızlar gizli gizli mi zayifliyorlar aceeeba :)Bir sen bir ben kaldık canım baksana kimseler görünmüyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden nerde bu kızlar gizli gizli mi zayifliyorlar aceeeba :)Bir sen bir ben kaldık canım baksana kimseler görünmüyor:)
Pazartesi tartıda ne çıktı kilon canımSuyu 1 lt ıctım gerısını aksama kada ıcerım heralde.ama bi şişlik hissedıyorum. Bu hafta sankı kılo aldım gıbı
En son 84kgPazartesi tartıda ne çıktı kilon canım
Pazartesi mi tartıldın canımEn son 84kg
84ten 82.3 e ne kadae sürede indin canımBugun tartıldım.82.3 cıktım kızlarrrrr.nıye kımse yazmıyor
1 haftada canım ama ben yaklasık 2 senedir ugrasıyorum.118.8 den 82.3 oldum84ten 82.3 e ne kadae sürede indin canım
Maşallah tebrik ederim valla ben de 52 kiloyum 5 kilo vermek için uğraşıyorum1 haftada canım ama ben yaklasık 2 senedir ugrasıyorum.118.8 den 82.3 oldum
Kız bende bişey sandım anaammmmmm 52 ne uuuuuuuMaşallah tebrik ederim valla ben de 52 kiloyum 5 kilo vermek için uğraşıyorum
Bu da benim derdim işte boyum da 156 ondan fazla kilom acıcık, şimdiye kadar hep de zayıf bi kızdım garip oluyor şimdi. İlerde evlenicem ,çocuk falan derken en azından biraz istediğim kiloda istediğimi giyeyim diyorumKız bende bişey sandım anaammmmmm 52 ne uuuuuuu
Ha anladım canım evet boy cok etkılıyor. Valla evlenınce kılo alınıyor hele cocuk hele emzırme dönemi ahahh neler cektım nelerBu da benim derdim işte boyum da 156 ondan fazla kilom acıcık, şimdiye kadar hep de zayıf bi kızdım garip oluyor şimdi. İlerde evlenicem ,çocuk falan derken en azından biraz istediğim kiloda istediğimi giyeyim diyorum
Bende 80 kilo çıktım toplamda 3 kilo vermişim84ten 82.3 e ne kadae sürede indin canım
Tebrikler valla çok iradeliainşz,ben yapamıyorumBende 80 kilo çıktım toplamda 3 kilo vermişim
Sende yaparsın canım beslenme tarzını degiştir ben hep bu tarzda beslenmeye çalışyorum benimsedim.Tebrikler valla çok iradeliainşz,ben yapamıyorum
Hoşgeldin canımKIZLAR KATILIM ALIYOR MUSUNUZ ARANIZA KATILABİLİR MİYİM ? :)