- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.121
off off benide yakan tatlı krizleri değil mi zaten
napsak nasıl atlatsak en azından az az yesem ,aşure ayıda girdi yok yok bu ay da kilo veremicem ben :18::18:
duyguuuuu aşure yiyebilirmiyizzzzzzz
elbet yicen mubarek bi o kadar lezzetli aşure yenmezmi tabi abartmamak lazım her gelen aşurede yenmemli kontesiminde dediği gibi kalorili cısssssssss yanioff off benide yakan tatlı krizleri değil mi zaten
napsak nasıl atlatsak en azından az az yesem ,aşure ayıda girdi yok yok bu ay da kilo veremicem ben :18::18:
duyguuuuu aşure yiyebilirmiyizzzzzzz
valla seni gördüm yazdım sen çıktın bende çıktım bitanemmm, kontesss len seni çok seviyorumbebeğim ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben yokum biz ne zaman kavuşcezz...
tabii şuanda birikmiş işlerimi bitirmekle meşgulüm haftaya rahatlarım...
ivettttttttvalla ercem aşurede acayip kalorili bir yiyecek...aman dikkat...
kesinlikle haklısın, annemde 2 gündür hastanede.....
elbet yicen mubarek bi o kadar lezzetli aşure yenmezmi tabi abartmamak lazım her gelen aşurede yenmemli kontesiminde dediği gibi kalorili cısssssssss yani
valla seni gördüm yazdım sen çıktın bende çıktım bitanemmm, kontesss len seni çok seviyorum
ivetttttttt
selam kizlar nasilsiniz? internetim yoktuu gelemedim ve kiz kuzenim evlendi $ehir di$ina gittim 1.5 hafta kaldim kizlarla toplandik ve ben gitmeden 2-3 gün önce 66.0 kiloydum fakat çok kilo aldim emin degilim ama 3 kilo aldim galiba ama hakettim çünkü hegun tatli yedik kuzenin evi baklavayla doluydu, hergun yedim, ya$ pasta 4-5 gun yedim, 3 kere disarda yedim ve gece çok geç yatinca kahvalti yedik
eee sonuç giderken giydigim kiyafet dar geliyor :'( popom kocaman oldu
elbet yicen mubarek bi o kadar lezzetli aşure yenmezmi tabi abartmamak lazım her gelen aşurede yenmemli kontesiminde dediği gibi kalorili cısssssssss yani
valla seni gördüm yazdım sen çıktın bende çıktım bitanemmm, kontesss len seni çok seviyorum
ivetttttttt
merhaba leylacım hoşgeldin .kuzenin güle güle otursun evliliği hayırlı olsun mutlu olsun .bir buçuk haftada 3 kilo alınırmı bilemdim duygu cevap verir sana .
oooo güzel leyyam seni görmek ne güzelll,ohh sefan olsunnn her zaman olan şeyler değil bunlar iyi yapmışsın cnm verirsin kiloları merak etmee kuzeninede mutluluklardilerim darısı barısı başına diyorum...selam kizlar nasilsiniz? internetim yoktuu gelemedim ve kiz kuzenim evlendi $ehir di$ina gittim 1.5 hafta kaldim kizlarla toplandik ve ben gitmeden 2-3 gün önce 66.0 kiloydum fakat çok kilo aldim emin degilim ama 3 kilo aldim galiba ama hakettim çünkü hegun tatli yedik kuzenin evi baklavayla doluydu, hergun yedim, ya$ pasta 4-5 gun yedim, 3 kere disarda yedim ve gece çok geç yatinca kahvalti yedik
eee sonuç giderken giydigim kiyafet dar geliyor :'( popom kocaman oldu
aleyküm selam güzellikselamün alyküm bacılar günaydınnnnnn
alınır cnm verirken zorlanırsın ama alırkan çok kolay alırsınnn cnmmmerhaba leylacım hoşgeldin .kuzenin güle güle otursun evliliği hayırlı olsun mutlu olsun .bir buçuk haftada 3 kilo alınırmı bilemdim duygu cevap verir sana .
yak ulen yAK SEVGİMİZE DAYNIRMI BU KK ALEMİbende seni seviyorum uleyyynnn deli kadir misali yakarım buraları....
AH BU ERKEKLER BENİM KOCAMDA HASTAOLSUN 3 GÜNLÜK ÖMRÜ VARMIŞ GİBİNAZ YAPARRR, GEÇMİŞ OLSUN KONTESİM İZMİRDE HAVA MAŞALLAH HEP AÇIK..kızlar hepinize günaydın kapalı bir antalya sabahından herkese merhaba,hava bayağı kapalı sanki yağmur yağacak,
akşama kankamın kına gecesi var evin bahçesinde umarım yağmur yağmaz yağarsa napcez bilmem gari mahallenin kahvesine gideriz heralde...
sabah erken kalkıp evde kahvaltı hazırladım eşim az üşütmüş onu nazlandırdım,yedim içtim onu evde yatırıp işe geldim...
BENİMDE HEP GÖBEĞİME GİDİYOR YA BİZDE YENİ TV ALDIK BİRDE SİNEMA KANALINAÜYE OLDUK PASA FİLM SEYREDİYORUM CİPS,MISIR EŞLİĞİNDEtartildim canim 10 günde 1.5 kilo almi$im ve toplam 1 ayda 2 kilo almi$ oldum
bayram günü 65.3 kiloydum $u an 67.4 kiloyum yaza 60-62 olmam lazim ama bu kadar zor verirken nasil olacak üfffffff
eskiden olsa halime aglardim ama hakettim gerçekten, pastalar, baklavalar, çikolatalar, cipsler, çörekler oooo hergün yedik 7 kiz bir araya toplandik, çok güzel geçti, yedigim için pi$man degilimm en sevdigim kuzenim bir defa evleniyorr
ama $u an sıkınti basiyoo o 2 kilo sadece popoya gitmi$ igrenç duruyor, karde$im beni 10 gün sonra görünce popona sanki bir$ey koymu$ gibi kocaman duruyor dedi
günaydınn güzellerrrr nasılsınız hayırlı sağlıklı mutlu hftalar dilerimmm gözlerinizden öperim... gelelim alıntılaraa;
oooo güzel leyyam seni görmek ne güzelll,ohh sefan olsunnn her zaman olan şeyler değil bunlar iyi yapmışsın cnm verirsin kiloları merak etmee kuzeninede mutluluklardilerim darısı barısı başına diyorum...
aleyküm selam güzellik
alınır cnm verirken zorlanırsın ama alırkan çok kolay alırsınnn cnmm
yak ulen yAK SEVGİMİZE DAYNIRMI BU KK ALEMİ
AH BU ERKEKLER BENİM KOCAMDA HASTAOLSUN 3 GÜNLÜK ÖMRÜ VARMIŞ GİBİNAZ YAPARRR, GEÇMİŞ OLSUN KONTESİM İZMİRDE HAVA MAŞALLAH HEP AÇIK..
BENİMDE HEP GÖBEĞİME GİDİYOR YA BİZDE YENİ TV ALDIK BİRDE SİNEMA KANALINAÜYE OLDUK PASA FİLM SEYREDİYORUM CİPS,MISIR EŞLİĞİNDEBEN KENDİMİ ARALIĞIN 15 DİYE ŞARTLANDIRDIM TEKRAR BAŞLAMA GÜNÜM OGÜN İNŞALLAH
selam arkadaşlarım
kontesim annenin sağlığına kavuşmasına sevindimm
ercecim bu hafta senle yarışacakmıyız haftaya mı yarışacağız
günaydınn güzellerrrr nasılsınız hayırlı sağlıklı mutlu hftalar dilerimmm gözlerinizden öperim... gelelim alıntılaraa;
oooo güzel leyyam seni görmek ne güzelll,ohh sefan olsunnn her zaman olan şeyler değil bunlar iyi yapmışsın cnm verirsin kiloları merak etmee kuzeninede mutluluklardilerim darısı barısı başına diyorum...
aleyküm selam güzellik
alınır cnm verirken zorlanırsın ama alırkan çok kolay alırsınnn cnmm
yak ulen yAK SEVGİMİZE DAYNIRMI BU KK ALEMİ
AH BU ERKEKLER BENİM KOCAMDA HASTAOLSUN 3 GÜNLÜK ÖMRÜ VARMIŞ GİBİNAZ YAPARRR, GEÇMİŞ OLSUN KONTESİM İZMİRDE HAVA MAŞALLAH HEP AÇIK..
BENİMDE HEP GÖBEĞİME GİDİYOR YA BİZDE YENİ TV ALDIK BİRDE SİNEMA KANALINAÜYE OLDUK PASA FİLM SEYREDİYORUM CİPS,MISIR EŞLİĞİNDEBEN KENDİMİ ARALIĞIN 15 DİYE ŞARTLANDIRDIM TEKRAR BAŞLAMA GÜNÜM OGÜN İNŞALLAH
kızlar hepinize günaydın kapalı bir antalya sabahından herkese merhaba,hava bayağı kapalı sanki yağmur yağacak,
akşama kankamın kına gecesi var evin bahçesinde umarım yağmur yağmaz yağarsa napcez bilmem gari mahallenin kahvesine gideriz heralde...
sabah erken kalkıp evde kahvaltı hazırladım eşim az üşütmüş onu nazlandırdım,yedim içtim onu evde yatırıp işe geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?