Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

erce duygusal gunlere dogru bır yolculuk yapmıssın. ))))))))))

17 yıl duyunca gozlerım fırladı :)))) kac yasındasın sen ? ben senı cok gencsın dıye bılıyorum

canım yaa herşey güzel olacak inşallah...

kesinlikle haklısın, annemde 2 gündür hastanede.....

erce cok tskler. ılk kez duydum bunları ama yapmak lazım. kendıme not edeyım ve ıste olmama ragmen o gun yapabıldıgım kadarını yapmaya calısayım. ıbadetlerımız kabul olsun inşaallah
rica ederim ne demk inşallah faydalı olabilmişimdir .bildiklerimizi paylaşmak gerek
bende birçok şeyi ilk kez duydum ve sizlerlede paylaşmak istedim .o gün hiç bi ibadet yapamazsan bile tesbih çeksen çok çok sevapmış .rabbim hepimizin ibadetinikabul etsin amin.
erce duygusal gunlere dogru bır yolculuk yapmıssın. ))))))))))

17 yıl duyunca gozlerım fırladı :)))) kac yasındasın sen ? ben senı cok gencsın dıye bılıyorum

78 doğumluyum 35 yaşındayım ama bana sorsan daha 20 ye girmedim

günaydınnnnn hayırlı cumalar olsun benim güzel arkadaşlarımm
bugün cuma ve peygamber efendimize çektiğimiz selavatları bizzat kendisi dinlermiş ,diğer günler görevli melekler haber verirmiş ama cumanın hürmetine arada aracısız bizzat paygamberimiz dinlermiş .bugün bol bol dua edelim inş birbirimizide unutmayalım

bugün 71 700 olarak diyete tekrar bşlıyorum ama çok sıkmadan yavaş yavaş ve kendime teessüf ediyorum bu kadar hızlı kilo alabildiğim için

bu sabah kahvaltım
1 dilim lavaş ekmeği
domates bir parça keçi peyniri
şekersiz çay

günaydın güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşım ,ne güzwl bilgi veriyorsun özelgünlerdede yapabilirmiyizzz
sen kilo verirsin metabozliman sağ olsun

ohhhhh diyorum maşallah diyorum çok şükür diyorum hamdolsun diyorum güzel anacağının mubarek ellerinden öperim.hep derler yaaa herşeyin başı sağlık en büyük zenginlik sağlık

sen bu zor günleri ALLAHIN izniyle atlattın ya kiloyu verirsin.seni görmek beni çok mutlu etti bunuda söylemeden geçemicem
duygumm geldim hayırlı haberimle canım benim beni düşündüğün için çok sağol dualarınız yetişti bacımmm.Allah razı olsun...
ALLAH sendende razı olsun aklımdaydın sürekli seni çok özledimm
yıllar sonra izlemek ayrı bi keyifli oluyor dimi ben olsam bendeduygulanırım koskoca 17 sene bizlerede görmeyi naisp etsin,neler sığdırdın kimbilir ALLAH nice mutlu ömürler mıutluluklar versin arkadaşım hepimiz dönemle olumsuzlar yaşıyoruz napcan hayat işte,halimize şükür kontesiminde dediği gibi önemliolan sağlık cnmm,demek 34 bedendin haa bendende zayıfmışsın bende 36 bedendimm.
ALLAH razı olsun cnm bilgiler için bir ara sohbet yapıyorduk gossipgırl'de fesli ne güzel anlatıyordu acaba napıyor bebek bekliyordu en son hayırlısıyla doğum yapar inşallahh, neyse ercem özel günlerde bu ibadetler yapılırmı?

özel günlerimizde tesbih çekebiliyoruz duygucum .namaz kılamayoruz kuranı kerim okuyamıyoruz ama dinleyebiliriz .
bende regliyim ama inşallah yarın bol bol tesbih çekicem .önce guslümü alıcam sonra ibadet zamanı .la ilahe illallah ,subanallah ,estağfrullah,elhamdülillah ,allahü ekber ve bol bol selavatı şerif çekebiliriz ,amentü duasını salli barik ve ettahiyyatü duasını okuyabiliriz ama kuranı kerimden ayetler okunmuyo canım

ben çıkıyorum duygucum öğleden sonra gelmeye çalışırım
ütü yapıyorum şimdi sonra mutfağı toparlamam lazım saat 11 de cuma okumasına gidicem inş çok işim var çokkkk
öptümmmm

canım yaa hadi hayırlısı bende bir tuhafım midem çok yanıyor bakalım akşam ne olcak...günü notmal geçirdim şuana kadar ama tatlı krizi geliyo gidiyo
resmen içim kıyılıyor o derece...

duygum yi dileklerin için sağol bitenem...

özel günlerindede bol bol tesbih çek dua ett öyle yürekten etki duanı arş-ı ala sallansın...hemencecik cevabı gelsin...

canım cok sagl. tanıdıgım herkes ıle paylastım sagolasın.

hımmmm demek 35. ne guzel valla 20 dıyorsun ben 29 yasındayım ama ruhum okadar yorgun kı bazen. hatta dıyorum 35-40 yasında hıssedıyorum dıye.

erce ne guzel anlatıyorsun. ALLAH razı olsun. okadar bos seyler ıle ugrasıyoruz kı ıbadetlerı eksık yapıyoruz cogu seyı bılmıyoruz heğ dunya telaşındayız derler ya aynen oyle.

senın gıbı ınsanlar boyle anlatınca ınsan mahcup oluyor ama ıcı de aydınlatıyor yargılamadan hıor gormeden yumusak yumusak anlatabılen ınsanlar. dınımızı boyle anlatmadıkları ıcın cogu seyı bılmeden oylesıne yasıp gıdıyoruz ıste.

anlatana değil canım anlattırana bak şükürler olsun rabbime ki birilerine bişeyler anlatabilmek nasip etti ,öğrendiklerimizle amel edebilmeyi mevlam nasip etsin cmlemize .
estağfrullah mahçup olmak olurmu hiç hangimiz dört dörtlük yapabililiyoruzki zaten mutlaka eksiklerimiz var ,sadece biraz daha farkındalık ve dikkat gerisi zaten geliyo
ALLAH senden de razı olsun canım

canım yaa hadi hayırlısı bende bir tuhafım midem çok yanıyor bakalım akşam ne olcak...günü notmal geçirdim şuana kadar ama tatlı krizi geliyo gidiyo
resmen içim kıyılıyor o derece...

off off benide yakan tatlı krizleri değil mi zaten
napsak nasıl atlatsak en azından az az yesem ,aşure ayıda girdi yok yok bu ay da kilo veremicem ben :18::18:

duyguuuuu aşure yiyebilirmiyizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…