• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

off off benide yakan tatlı krizleri değil mi zaten
napsak nasıl atlatsak en azından az az yesem ,aşure ayıda girdi yok yok bu ay da kilo veremicem ben :18::18:

duyguuuuu aşure yiyebilirmiyizzzzzzz :32::32::32::32::32:
elbet yicen mubarek bi o kadar lezzetli aşure yenmezmi tabi abartmamak lazım her gelen aşurede yenmemli kontesiminde dediği gibi kalorili cısssssssss yani

bebeğim ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben yokum biz ne zaman kavuşcezz...

tabii şuanda birikmiş işlerimi bitirmekle meşgulüm haftaya rahatlarım...
valla seni gördüm yazdım sen çıktın bende çıktım bitanemmm, kontesss len seni çok seviyorum
valla ercem aşurede acayip kalorili bir yiyecek...aman dikkat...
ivetttttttt

selam kizlar nasilsiniz? internetim yoktuu gelemedim ve kiz kuzenim evlendi $ehir di$ina gittim 1.5 hafta kaldim kizlarla toplandik ve ben gitmeden 2-3 gün önce 66.0 kiloydum fakat çok kilo aldim emin degilim ama 3 kilo aldim galiba ama hakettim çünkü hegun tatli yedik kuzenin evi baklavayla doluydu, hergun yedim, ya$ pasta 4-5 gun yedim, 3 kere disarda yedim ve gece çok geç yatinca kahvalti yedik :( :(

eee sonuç giderken giydigim kiyafet dar geliyor :'( popom kocaman oldu :47::47:

elbet yicen mubarek bi o kadar lezzetli aşure yenmezmi tabi abartmamak lazım her gelen aşurede yenmemli kontesiminde dediği gibi kalorili cısssssssss yani

valla seni gördüm yazdım sen çıktın bende çıktım bitanemmm, kontesss len seni çok seviyorum

ivetttttttt

haklısın duygucum herşeyi kararında yemek lazım aslında

dün evde tatlı vardı kızımla eşime yedirdim ohh çok şükür evdeki tatlı bitti aşure ayı çıkana kdar tatlı yapmam artık

dün biraz yediklerime dikkat ettim turşu yemedim bu sabah 70 700 çıktım tabii bol bol su içtim heralde ödemim gitti :21::21::21:

selam kizlar nasilsiniz? internetim yoktuu gelemedim ve kiz kuzenim evlendi $ehir di$ina gittim 1.5 hafta kaldim kizlarla toplandik ve ben gitmeden 2-3 gün önce 66.0 kiloydum fakat çok kilo aldim emin degilim ama 3 kilo aldim galiba ama hakettim çünkü hegun tatli yedik kuzenin evi baklavayla doluydu, hergun yedim, ya$ pasta 4-5 gun yedim, 3 kere disarda yedim ve gece çok geç yatinca kahvalti yedik :( :(

merhaba leylacım hoşgeldin .kuzenin güle güle otursun evliliği hayırlı olsun mutlu olsun .bir buçuk haftada 3 kilo alınırmı bilemdim duygu cevap verir sana .

ivetttttttt

bende seni seviyorum uleyyynnn deli kadir misali yakarım buraları....

kızlar hepinize günaydın kapalı bir antalya sabahından herkese merhaba,hava bayağı kapalı sanki yağmur yağacak,
akşama kankamın kına gecesi var evin bahçesinde umarım yağmur yağmaz yağarsa napcez bilmem gari mahallenin kahvesine gideriz heralde...
sabah erken kalkıp evde kahvaltı hazırladım eşim az üşütmüş onu nazlandırdım,yedim içtim onu evde yatırıp işe geldim...

merhaba leylacım hoşgeldin .kuzenin güle güle otursun evliliği hayırlı olsun mutlu olsun .bir buçuk haftada 3 kilo alınırmı bilemdim duygu cevap verir sana .

tartildim canim 10 günde 1.5 kilo almi$im ve toplam 1 ayda 2 kilo almi$ oldum :(
bayram günü 65.3 kiloydum $u an 67.4 kiloyum yaza 60-62 olmam lazim ama bu kadar zor verirken nasil olacak üfffffff
eskiden olsa halime aglardim ama hakettim gerçekten, pastalar, baklavalar, çikolatalar, cipsler, çörekler oooo hergün yedik 7 kiz bir araya toplandik, çok güzel geçti, yedigim için pi$man degilimm en sevdigim kuzenim bir defa evleniyorr

ama $u an sıkınti basiyoo o 2 kilo sadece popoya gitmi$ igrenç duruyor, karde$im beni 10 gün sonra görünce popona sanki bir$ey koymu$ gibi kocaman duruyor dedi :50::50:

günaydınn güzellerrrr nasılsınız hayırlı sağlıklı mutlu hftalar dilerimmm gözlerinizden öperim... gelelim alıntılaraa;

oooo güzel leyyam seni görmek ne güzelll,ohh sefan olsunnn her zaman olan şeyler değil bunlar iyi yapmışsın cnm verirsin kiloları merak etmee kuzeninede mutluluklardilerim darısı barısı başına diyorum...
selamün alyküm bacılar günaydınnnnnn :16::16::16::16::16::16::16:
aleyküm selam güzellik
alınır cnm verirken zorlanırsın ama alırkan çok kolay alırsınnn cnmm
bende seni seviyorum uleyyynnn deli kadir misali yakarım buraları....
yak ulen yAK SEVGİMİZE DAYNIRMI BU KK ALEMİ:9::9::9:
kızlar hepinize günaydın kapalı bir antalya sabahından herkese merhaba,hava bayağı kapalı sanki yağmur yağacak,
akşama kankamın kına gecesi var evin bahçesinde umarım yağmur yağmaz yağarsa napcez bilmem gari mahallenin kahvesine gideriz heralde...
sabah erken kalkıp evde kahvaltı hazırladım eşim az üşütmüş onu nazlandırdım,yedim içtim onu evde yatırıp işe geldim...
AH BU ERKEKLER BENİM KOCAMDA HASTAOLSUN 3 GÜNLÜK ÖMRÜ VARMIŞ GİBİNAZ YAPARRR, GEÇMİŞ OLSUN KONTESİM İZMİRDE HAVA MAŞALLAH HEP AÇIK..
tartildim canim 10 günde 1.5 kilo almi$im ve toplam 1 ayda 2 kilo almi$ oldum :(
bayram günü 65.3 kiloydum $u an 67.4 kiloyum yaza 60-62 olmam lazim ama bu kadar zor verirken nasil olacak üfffffff
eskiden olsa halime aglardim ama hakettim gerçekten, pastalar, baklavalar, çikolatalar, cipsler, çörekler oooo hergün yedik 7 kiz bir araya toplandik, çok güzel geçti, yedigim için pi$man degilimm en sevdigim kuzenim bir defa evleniyorr

ama $u an sıkınti basiyoo o 2 kilo sadece popoya gitmi$ igrenç duruyor, karde$im beni 10 gün sonra görünce popona sanki bir$ey koymu$ gibi kocaman duruyor dedi :50::50:
BENİMDE HEP GÖBEĞİME GİDİYOR YA BİZDE YENİ TV ALDIK BİRDE SİNEMA KANALINAÜYE OLDUK PASA FİLM SEYREDİYORUM CİPS,MISIR EŞLİĞİNDE:9: BEN KENDİMİ ARALIĞIN 15 DİYE ŞARTLANDIRDIM TEKRAR BAŞLAMA GÜNÜM OGÜN İNŞALLAH

günaydınn güzellerrrr nasılsınız hayırlı sağlıklı mutlu hftalar dilerimmm gözlerinizden öperim... gelelim alıntılaraa;

oooo güzel leyyam seni görmek ne güzelll,ohh sefan olsunnn her zaman olan şeyler değil bunlar iyi yapmışsın cnm verirsin kiloları merak etmee kuzeninede mutluluklardilerim darısı barısı başına diyorum...

aleyküm selam güzellik

AH BU ERKEKLER BENİM KOCAMDA HASTAOLSUN 3 GÜNLÜK ÖMRÜ VARMIŞ GİBİNAZ YAPARRR, GEÇMİŞ OLSUN KONTESİM İZMİRDE HAVA MAŞALLAH HEP AÇIK..

BENİMDE HEP GÖBEĞİME GİDİYOR YA BİZDE YENİ TV ALDIK BİRDE SİNEMA KANALINAÜYE OLDUK PASA FİLM SEYREDİYORUM CİPS,MISIR EŞLİĞİNDE:9: BEN KENDİMİ ARALIĞIN 15 DİYE ŞARTLANDIRDIM TEKRAR BAŞLAMA GÜNÜM OGÜN İNŞALLAH

gunaydın canım sana da ck guzel bır hafta dılıyorummmmmmmm

benım esım nazlı degıldır ya. tamam normalde huysuz bır adam olabılır ama hastayken oyle olmaz ezıyetı olmaz cok sukur ama doktora gıtmek konusunda delı eder sadece benı.

ooooooo tv keyfı yapıyorsunuz demek. ne guzelllll. buaralar bız de fılm ızler olduk esım benımle vakıt gecırmeyı ozlemıs hadı fılm ızleyelım dıyor normalde uyur ya da tartısma programı bulur. sınema kanalı neyın kanalına uye oldun ? nekadar oduyorsun

selam arkadaşlarım

kontesim annenin sağlığına kavuşmasına sevindimm

ercecim bu hafta senle yarışacakmıyız haftaya mı yarışacağız

kızlar bu sabah 64,4 geldimm geçen hafta izinliydim temizlikti misafirdi derken giremedimm

hamur işi yaptımm ve yeeediiimmmmmmm

selam arkadaşlarım

kontesim annenin sağlığına kavuşmasına sevindimm

ercecim bu hafta senle yarışacakmıyız haftaya mı yarışacağız

canım daha sonra yarışalım bu hafta çooook yoğun misafir trafiği var ,hem kayınpederime sene devriye mevlütümüzde olucak bu hafta olmasın daha sonra yapalım olur mu

aleyküm selam güzellik

tv yi güle güle kullanın canım .aman cipslere dikkattttt:1::1: hele yanında yoğurtlu sosla bende hiçç dayanamam :56::56:
benimde kilolalar hoppp basenlere ama verirken çokk zor

inşallah düğününüz güzel geçmiştir arkadaşına mutluluklar dilerim güle güle otursun evindee
aman bu erkeklerin hepside nazlı oluyolar galiba bi nezlede seferberlik ilan ediyolar evde ,benimkide bebek gibi olur hastayken ,neyse çok geçmiş olsun arkadaşım

selammm canimmm özledimmmmmmm,

evet bir kere oldugu için hiç sinir koymadim, çok ama çok güzel geçti, kizlarla kahkahalar havada uçtu, sigaralar çaylar, yemekler, her$ey muhte$emdi, gece 4 te yatmalar oooo, darisi benim ba$imaa kimse inanmiyor sevgilimin olmadigina, ama artik bende istiyorum ciddi bir$eyler nasip kader kismet diyelim :))

herkes farkli yerlerinden aliyor, benimde göbegim çikmadi diye ba$larda kilo almadim sandim ama kiyafetler dar gelmeye ba$layinca popodan aldigimi farkettim :47:
ah TV yokmuuuu kilolarin sebebinden biri, kuzenin dugününü izlerken TV de psikolojim bozuldu, plazma ne kadar kilolu gösteriyormu$ yeni anladim, obez gibiyim, zayif kuzenim normal çikmi$ $a$irdim, ama bilgisayardan izleyince rahatladim :36::36:

ay kizlar Türkiye'den geldigimde hiçbir$eyden tad alamadim diyordum ya, bu seferde kuzenlerden gelince aynisi oldu, sabahki kalabalik ve bol çörekli kahvalti yoktu bu sabah, ne yicemi bilemedim canimda çekmedi (kahvalti dedigimde saat 1 ) biraz biraz yedimmm, in$allah böyle devam eder

sabah erkenden kalktık eşimle yaklaşık 7 kilometre yürüyüş yaptık onra spor aletleri olan parkta biraz çalıştık toplamda 2 saatten fazla spor yaptık çok iyi geldi bu hafta her sabah çıkıcaz yürüyüşe

yünlerim vardı onlardan 6 tane kocaman yer minderi yaptım .yerde oturmayı ailecek çok seviyoruz .sonra camlarımı sildim .ev işim hala bitmedi koltukların arkasını çektim silicem elimde kahve moladayım şimdi

bugünkü menümü de yazayım

sabah
3 dilim ekmek
menemen
bir parça peynir 3 zeytin
bir çorba kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay

şekersiz neskafe

öğle yok acıkmadım

akşam yemeğimi az önce yedim
bir tabak kurutulmuş taze fasülye yemeği
2 dilim ekmek