- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.201
- 423
- 41
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.061
kızlar günaydın bugün işlerimi toplamak için geldim sizede yazayım dedim hastanedeyiz,annem dün ameliyat oldu şimdi yoğun bakımda ameliyatı başarılı geçti dedi doktoru canlarım benim dualarınızı eksik etmeyin...
ne güzel tatlı telaş yorma kendini fazla ercemmmerhaba arkadaşlar .bu hafta çok yoğunum ,kuzenim nişanlanıyo bohça hazırlıyoruz ufak tefek işler var ,yarında alışverişe çıkıcam kızıma elbise alıcam .bu haftayı atlatınca tekrardan buralarda olucam inşallah .
aklım sende cnm bunu unutmaaa inşallahhh tez vakitte annen ayağakalkarrr dualarım seninle rabbimşifa versinkızlar günaydın bugün işlerimi toplamak için geldim sizede yazayım dedim hastanedeyiz,annem dün ameliyat oldu şimdi yoğun bakımda ameliyatı başarılı geçti dedi doktoru canlarım benim dualarınızı eksik etmeyin...
kontesim 74 olur 75 sonra 76 derken bi baktın 80olursun çok rica ediyorum toparlannndün hastanede şu akıllı kantarda tartıldım kilom 74,50 çıktı çokkkk diyet yapmam lazım çokkk...
ne güzel tatlı telaş yorma kendini fazla ercemm
aklım sende cnm bunu unutmaaa inşallahhh tez vakitte annen ayağakalkarrr dualarım seninle rabbimşifa versin
kontesim 74 olur 75 sonra 76 derken bi baktın 80olursun çok rica ediyorum toparlannn
günaydın güzellerrr herkez iyidir inşallah....
valla cnm yerimden durmuyorummmm ,sen neler yapıyonnnnerelerdesin duygucum
merhabalar
çok güzel koşturmacalı bi hafta sonu geçirdim .bütün aile toplandık eğlendik çok güzeldi herşey .azcık kilo aldım laf aramızda .bu hafta telafisini yapıcam .
bi tek duygu ses vermş galiba hu hu kızlar napıyosunuz herks iyidir inşallah
kontesim annecine hep dua ediyorm canım ,rabbim inşallah tez zamanda şifasını versin çektikleri keffareti olsun hep aklımdasın inan
krizantem maşallah diyete tam gaz devam ediyo seni okudukça hırslanıyorum bende
merhabalar
çok güzel koşturmacalı bi hafta sonu geçirdim .bütün aile toplandık eğlendik çok güzeldi herşey .azcık kilo aldım laf aramızda .bu hafta telafisini yapıcam .
bi tek duygu ses vermş galiba hu hu kızlar napıyosunuz herks iyidir inşallah
kontesim annecine hep dua ediyorm canım ,rabbim inşallah tez zamanda şifasını versin çektikleri keffareti olsun hep aklımdasın inan
krizantem maşallah diyete tam gaz devam ediyo seni okudukça hırslanıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?