Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

cok gecmıs olsun canım. dua etmezmıyız. ALLAH acıl sıfalar versın canım.

benı sormussun. gecen yıl bu vakıtler tırnagım batmıstı. yıne aynısı oldu. operasyon gecırdım canım ayak tırnagımdan. cok ıyıyım sukur. bu kez cabuk toparlandım

kızlar hepinize günaydınn 14/11/2012

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 küçük haşlama patates
domates salatalık maydanoz

ara

1/5 oranında simit

ne güzel tatlı telaş yorma kendini fazla ercemm

aklım sende cnm bunu unutmaaa inşallahhh tez vakitte annen ayağakalkarrr dualarım seninle rabbimşifa versin
dün hastanede şu akıllı kantarda tartıldım kilom 74,50 çıktı çokkkk diyet yapmam lazım çokkk...
kontesim 74 olur 75 sonra 76 derken bi baktın 80olursun çok rica ediyorum toparlannn

kontes duyguya katılıyorum. bak ben 100 lere cıktım. 6 yıl once 75 kıloydum ben.

kızlar merhaba

kusura bakmayın ısler cok yogun evde laptopum da yok buaralar. oyuzden burda aktıf olamıyorum

umarım herkes ıyıdır hepınızı opuyorum

merhabalar
çok güzel koşturmacalı bi hafta sonu geçirdim .bütün aile toplandık eğlendik çok güzeldi herşey .azcık kilo aldım laf aramızda .bu hafta telafisini yapıcam .
bi tek duygu ses vermş galiba hu hu kızlar napıyosunuz herks iyidir inşallah

kontesim annecine hep dua ediyorm canım ,rabbim inşallah tez zamanda şifasını versin çektikleri keffareti olsun hep aklımdasın inan
krizantem maşallah diyete tam gaz devam ediyo seni okudukça hırslanıyorum bende

kimleri görüyorum özledim kız seniiii canommm,tatlıkoşturmaca bitti demek biraz kiloda almışızz sen verirsin zaten sen olmuşsun cnm resimi gördük sen kilonu koru sadece neyseçok öptüm..

kontesim de inşallah güzel haberlerini vercekçok yakında benimde aklımda güzel anacağına rabbim şifaverir inşallahhh..

kirizanteme bencede maşallahhh hepimizsaldık o sıkıtutuyor

leyya,sarıcivciv,karabiber nerelerdee acabaaaa

erce gozunuzaydın tekrar. ınsaallah hep boyle tatlı telaslar yasamak nasıp olsun. kılo almıssın ama telafı edecegınden emınım.

duygunun da dedıgı gıbı sızın topık benım kendı topık bır dagılmalar oldu.

benım ıslerım cok yogun. hastane falan da cok sık oldu buaralar. bır de malum obur konuya lıderlık yapmaya calısınca tum vaktım gıdıyor ısyerınde sorun oluyor artık gırmek. evde de bır haftadır laptopum yok aksamları bakamıyorum yanı.

kontesın annesı umarım cok cabuk ıyılesır dua ettıgımızı bılmesını ısterım.

krızantem hem en aktıf olan hem duzenını bozmayan kısı valla. tebrık edıyorum.

hepınızı opuyorum umarım herkes ıyıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…