Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sabah kahvaltıda
1 dilim börek
1 zeytin
yarım yumurta
yarım dilim ekmek

ara
şekersiz sütsüz nescafe
1 mandalin
2 dilim şekerpancarı

duygus gunaydın

nasılsın bakalım ?

kızlar sızler nasılsınız artık sık gorusemıyoruz umarım herkes ıyıdır.

duygu aklıma geldı buarada. artık bu topıkte kılo bıldırım yapmayacak mıyız ? zaten burada eskısı kadar aktıf olamıyorum kendımı suclu hıssetmeyeyım eger bıldırım yapmayacaksak bıleyım :)))))

günaydın sessiz kimsesiz topiğimmm

sabah
1 yumurta
1 dlim ekmek
2 zeytin
1 küççük dilim peynir
4 çatal haşhaş pekmez

günaydın pomo nasılsın

gunaydın canım

yorgunca sayılırım omuzlarımda falan boyle bır agırlık var havalar cok sogudu kar geldı gelecek oyuzden mı bılmıyorum. bır de spor yapamıyorum ayagımdakı operasyondan dolayı. ona canım sıkkın. ve ne oldugunu anlamasam da bu hafta 1,5 kıloya yakın almısım. ona da canım sıkılıyor nekadar kafayı takmayım desem de canım sıkılıyor.

pomo ayağında tırnak kenarında iltihaplanma mı var neyin var

soğuklar gelince vucut kendini kışa hazırlamak için yağları depolamaya çalışıyor canını sıkma sıktıkça kilolar kalıyor

merhaba arkadaşlar .bu hafta çok yoğunum ,kuzenim nişanlanıyo bohça hazırlıyoruz ufak tefek işler var ,yarında alışverişe çıkıcam kızıma elbise alıcam .bu haftayı atlatınca tekrardan buralarda olucam inşallah .

çok geçmiş olsun canım .tez zamanda iyileş inş.

kızlar günaydın bugün işlerimi toplamak için geldim sizede yazayım dedim hastanedeyiz,annem dün ameliyat oldu şimdi yoğun bakımda ameliyatı başarılı geçti dedi doktoru canlarım benim dualarınızı eksik etmeyin...

gozunuz aydın hayırlı olsun mutluluklar dılerım.

hepınıze kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…